Eerste indrukken zijn zo verschrikkelijk belangrijk. In het dagelijks leven al heel belangrijk maar bij vrouwen versieren nog belangrijker dan bij alle andere dingen.

Je maakt altijd een indruk.
Wanneer jij in een ruimte bent dan maak jij altijd een indruk op die ruimte. Zelfs al zit je stil in een hoekje en denk je dat niemand jouw opmerkt dan nog maak jij een indruk op deze ruimte.

Jouw energie en houding jegens de ruimte beïnvloedt iedereen in de ruimte. dus wees je daar bewust van. Het is onmogelijk om dit even uit te zetten en niet op te vallen.

Een klein opfrismomentje vandaag. Waar moest je ook al weer allemaal op letten?

1. Let op jouw stemgebruik bij het versieren

2. Een open lichaamstaal
Kruis je handen niet overelkaar, hou geen biertje voor je borst alsof jij je kwetsbare lichaamsdelen wilt beschermen.

3. Claim jouw ruimte
Maak je breed en groot en laat zien dat jij het waard bent om ‘er te zijn’  sta breed, zit breed en maak gebaren indien nodig. Onzekere mannen proberen zich kleiner te maken. Als jij gewoon genoeg ruimte inneemt dan communiceer jij naar een vrouw dat je groot bent in plaats van klein.

4. Sta rechtop
Kijk niet naar de grond en heb een rechte rug. Een rechte rug communiceert staus en zekerheid. Een kromme rug communiceert precies het tegenovergestelde.

5. Lach veel 
Lach veelvuldig en communiceer dat je ontspannen bent. Lachen is de beste lichaamstaal bij het versieren. Je communiceert dat je ontspannen bent en het naar je zin heb bovendien is lachen ook nog eens gezond.

6. Frummel niet met je handen.
Een klassieke zenuwtrek. Verscheuren van bierviltjes, plukken aan het etiket van het biertje wat je in de hand hebt, spelen met je telefoon enzofoort. Hou op met frunniken en frummelen. Het laat je onzeker overkomen en je communiceert naar iedereen dat jij het niet op je gemak hebt.

7. Wees expressief
Laat zien wat je denkt en voelt, hiermee stel je andere mensen op hun gemak.

Lees hier meer over vrouwen versieren met lichaamstaal.

Veel succes en liefde toegewenst,

Tim