Vrouwen houden van complimentjes, althans dat zeggen ze.

Vrouwen willen natuurlijk leuk gevonden en dan ook nog daadwerkelijk om wie ze zijn.  Tegen de tijd dat een vrouw 20 is dan is ze er al aan gewend dat sommige mannen haar aantrekkelijk vinden en ze weten ook dat daar vaak weinig voor nodig is. 

Vooral mooie vrouwen worden overladen met complimentjes over haar uiterlijk.

Na een tijdje verliezen deze complimentjes dus een beetje hun waarde.

Toch vinden vrouwen het nog steeds belangrijk om gewaardeerd te worden. Maar van wat voor soort complimentjes houden ze dan wel? Oprechte en gemeende complimentjes. Complimentjes die hun bijzonder laten voelen.

Als jij een vrouw dus een compliment geeft zorg dan dat je zo SPECIFIEK mogelijk bent. Zeg haar dus niet ‘ik vind je een mooie vrouw’. Als ze dit is dan heeft ze dit namelijk al vaker gehoord en ze weet ook dondersgoed dat er meer mooie vrouwen zijn dan alleen zijzelf.

Mooi is dus

niet echt bijzonder. Net als mensen zeggen ik vind dat je mooie ogen hebt, cliché en waarschijnlijk al zo vaak verteld dat het compliment bijna geen waarde meer heeft.

Wil je een compliment geven? Wees dan specifiek.

 

Zeg bijvoorbeeld: “ik vindt het geweldig hoe jij kwaad wordt iedere keer als Geert Wilders op televisie is” of “ik vind dat kleine plukje haar wat altijd omkrult aan het eind van de dag bij jouw zo prachtig”.

Laat haar zien dat je oog hebt voor details, en ze voelt dat ze voor jou speciaal is. Daar scoor je altijd punten mee natuurlijk.

Tim