Ontdek wat je moet doen om makkelijk en snel een vriendin te krijgen.

Je krijgt 6 tips waarin je leert:

– Waarom we als mannen geprogrammeerd te zijn om een relatie aan te gaan – de behoefte is net zo sterk als de behoefte voor seks

– De reden waarom mannen beginnen met vrouwen versieren – het is niet om het idee om zoveel mogelijk seks te hebben!

– Waarom de ‘ideale vrouw’ in je leven krijgen NOOIT zal lukken als je niet consistent vrouwen aanspreekt en versiert

– Tim zijn merkwaardige reden waarom de meeste mannen GEEN relatie aan zouden moeten gaan

– Het magische aantal vrouwen die je moet daten om in de top 25% van gelukkigste relaties te eindigen

– Waarom het gevaarlijk is om een relatie aan te gaan omdat je het gevoel hebt dat je er eentje aan moet gaan

– De belangrijkste vraag die jij jezelf eerst moet stellen voordat je een vriendin wil zoeken

– Waarom het ontzettend lastig is om een relatie te laten slagen terwijl het heel makkelijk is om een vrouw mee naar huis te nemen

– De reden waarom veel vrouwen ervoor zal zorgen dat je met de juiste energie en houding in een relatie komt

– De ‘fake it till you make it’ tactiek waardoor een vrouw denkt dat ze al je vriendin is zonder het zelf door te hebben

– en nog veel meer…

Beluister de Tim Veninga Show ook op Itunes (gratis).

Notes & Links:

http://manslutmeesterschap.nl/

Lees ook dit artikel: 4 Tips Om Een Vriendin Te Krijgen Zelfs Als Je Er Nog Nooit Een Hebt Gehad

Hoe Krijg Je Een Vriendin: 6 Tips Om Een Relatie Te Krijgen – TVS #25

Tim Veninga: ”Welkom bij podcast 25. En vandaag wilde ik even wat dingen rondstrooien over hoe je een vriendin krijgt. Jij weet het wel, jij checkt onze mail ook. Krijg heel vaak de vraag van: ”Ja, ben eigenlijk niet op zoek naar om heel veel vrouwen in bed te krijgen, ben niet opzoek naar heel veel onenightstands maar wil eigenlijk een vriendin.” En dan is de vraag ‘hoe krijg ik een vriendin?’ Wat natuurlijk wel een grote vraag is.”

Ali Mohammed: ”Wilde net zeggen, dat is in hetzelfde kaliber als de vraag: ”hoe neem je een chick mee naar huis?”

Tim Veninga: ”Ja, het antwoord daarvoor is zo groot, en het antwoord dat er tegelijk is als hoeveel likjes is er voor nodig om een raketje op te likken. Ja de wereld zal het waarschijnlijk echt nooit weten, we kunnen alleen maar gokken. Het is wel een grappig ding zeg maar. Als je.. Je ziet heel veel gasten die vragen stellen, als er wat gekke dingen aan de hand zijn. Überhaupt in het algemeen ”Ja, ik wil gewoon een vriendin. Ja natuurlijk wil je gewoon een vriendin. Ik denk dat uhm wij als mensen zelfs hoe hard mannen ook schreeuwen dat ze geen relaties willen of hoeveel fantasieën wij ook hebben over constant iedere avond een andere vrouw neuken. Los daarvan hebben wij gewoon in onszelf een hele diepe behoefte om daadwerkelijk wel een relatie aan te gaan. Die behoefte aan liefde is net zo sterk als de behoefte aan seks. Of een verbintenis op de langere termijn. Dus natuurlijk snap ik dat iedereen een vriendin wilt, het irriteert mij zo verschrikkelijk als je bij een of ander interview zit dan heb je altijd een of ander zelf ingenomen arrogante interview kwal die zoiets zegt als van.. ”Ja wat jij doet, is dat niet alleen maar voor mannen om zoveel mogelijk vrouwen in bed te krijgen? Het draait toch niet alleen maar om seks, op die manier vindt je toch nooit een relatie?” En dat irriteert mij heel veel, want ik denk dat wat lijd tot die relatie is inderdaad seks. En ik ben er over het algemeen redelijk algemeen in over dat ik mannen help om inderdaad zoveel mogelijk chicks te neuken. Dat is ook waar, maar dat doen mannen niet vanwege de seksuele drang, althans de meesten niet. En omdat je, er gaat veel meer aan vooraf, je wilt die vaardigheid hebben om inderdaad die vrouw te kunnen verleiden op het moment dat je een leuke vrouw tegen komt, en er ook echt een relatie mee aan te kunnen gaan. En als je dat wilt, dan moet je überhaupt een vrouw kunnen verleiden, je kunt niet zeggen ”Okay, ik spreek nooit een vrouw aan, tot ik de ware gevonden heb en dan spreek ik haar aan.”

Ali Mohammed: ”En dan gaat ook alles goed.”

Tim Veninga: ”Je weet ook helemaal niet wat de ware is, en je bakt er inderdaad niets van, dan zou je het ineens allemaal moeten kunnen of zo wat natuurlijk onzin is. Terwijl ik denk van dat als een man opzoek is naar een relatie, dat er een aantal stappen zijn, een aantal fases die je moet doorlopen. Denk dat heel veel mannen ook helemaal niet een relatie aan zouden moeten gaan. Bijvoorbeeld iemand die zegt: ”Ben nog niet zo goed met vrouwen, heb ooit een relatie gehad van 5 jaar en het is nu 2 jaar uit en nu wil ik wel weer een nieuwe vriendin.” Ik denk niet dat het een goed idee is. Ik denk dat voor de meeste mannen het veel belangrijk is om met meerdere vrouwen naar bed te gaan. Ga eerst maar eens meerdere vrouwen daten, ontwikkel je smaak überhaupt. Het is alsof je zegt van ”Ik heb nog nooit van mijn leven gegeten, en nu wil ik voor de rest van mijn leven dezelfde maaltijd eten.” Ga eens ontdekken wat je echt leuk vindt in een vrouw, date meerdere vrouwen.”

Ali Mohammed: ”En dit is niet eens advies alleen van ons perspectief. Ik las laatst een onderzoek en het is wetenschappelijk beleven dat de kutste 25% van de relaties zijn van de mensen die tussen de 2 en 10 mensen hebben gedate. En de beste 25% van de relaties de mensen die tussen de 12 en 30 mensen hebben gedate.”

Tim Veninga: ”Ja dat geloof ik onmiddellijk, maar dat is ook niet gek. Dat is, als je meer vergelijkend waren onderzoek hebt gedaan dan ga je op een hele andere manier die relatie in. En je hebt daarnaast, waar ik het eerder over heb gehad, die fundamentele behoefde om geliefd te zijn. Terwijl er mensen van je houden. Die is heel groot. En als je vanuit die behoefte maar een relatie aangaat. Puur omdat je het nodig hebt, is heel gevaarlijk. Je gaat dan ook een relatie aan met het idee van ”Oeh als deze persoon weg gaat.. Dan ben ik weer alleen.” Terwijl als je weet ”Oh als deze persoon weg gaat, dan is er toch zomaar weer een ander.”

Dan sta je veel sterker in die situatie überhaupt. Dus het eerste wat ik wilde zeggen is ga gewoon meerdere mensen daten. Voor je überhaupt er aan denkt om een relatie aan te gaan. In diezelfde tijd, gebruik ook de tijd om de rest van je leven op orde te hebben. Zorg dat je gezondheid in order is, zorg dat je financieel er goed bij zit.”

Ali Mohammed: ”Ik zeg het altijd tegen mannen voor de grap om als je een vriendin wil of een relatie wil. Voordat je gaat afvragen van.. Okay, ik wil een chick die zo is, zo is en zo is. Waarom zou je jezelf daten? Vanuit een vrouwelijk perspectief, want waarom zou je jezelf willen daten? Wat is er zo awesome aan jou of wat dan ook?”

Tim Veninga: ”Zoals jij het zo zegt is het best heel mooi, waarom ben jij überhaupt een relatie waardig? Vindt jij dat zelf ook?Vindt jij zelf ook dat je recht hebt op die relatie. En als je dat niet hebt, dan zie je vaak dat het voor mannen een gat wordt in hun leven. Waarin ze denken ”Okay, ik heb nu mijn post hbo middelmanagement baantje van 2700 in de maand en ik heb een mooi nieuwe autootje en een huisje. Het enige dat er nog mist is de 1.5 kind en de vriendin.” Het is niet zaligmakend dat je een relatie hebt. En je wilt eigenlijk eerst er voor zorgen dat je zo’n leven hebt dat zo geweldig is waar je al je seksuele behoeftes vervuld zijn, waarbij jezelf er goed voorstaat. En dan okay, dan ga je een relatie aan. Ik ben heel pro relaties, laten we geen.. Waarom denk je dat ik er zoveel heb? Ja dat is flauw, maar ik vind dat je zeker ook in een relatie met een vrouw, als je in een langere termijn bent met een vrouw, dan leer je jezelf ook pas echt kennen. Iedereen kan een goeie indruk maken voor 3 weken. 3 weken kun je altijd wel faken. 3 maanden lang hou je ook nog wel vol, maar daarna wordt het steeds lastiger om..”

Ali Mohammed: ”Ik weet dat het dan moeilijker is en het klinkt misschien een beetje controversieel, maar een chick krijgen of een chick houden op een goede manier. Zeg maar relaties of een chick in bed krijgen, dat proces of als je eenmaal de ware hebt gevonden en je relatie echt zolang mogelijk tof houden, weet niet wat moeilijker is.”

Tim Veninga: ”Ja ik denk dat het allebei ongeveer even moeilijk is omdat je met allebei ongeveer even veel ervaringen hebt.”

Ali Mohammed: ”Dat kun je maar een keer doen.”

Tim Veninga: ”Ja dus dat is wel een heel belangrijke, maar daarom is het wel zo dat ik denk dat het wel heel goed is om relaties aan te gaan. En het is ook heel goed denk ik, het is heel fijn om bij iemand te zijn en er echt iets mee op te bouwen. Ook iets dat houdbaar is voor de langere termijn. Maar dan moet je wel inderdaad al wel de basis, alle basis dingen gehad hebben. Dus uhm, dat is een. Nummer 2 is van, neem gewoon de tijd van werk aan je skills met vrouwen over het algemeen. Niet alleen om ze te versieren, maar ook dat je echt actief je best doet om ze te begrijpen. Niet voor niets in Manslutmeesterschap, in de 1e week zeg maar, de 1e module gaat alleen maar over hoe vrouwen werken, hoe werken vrouwen, hoe betekent het als ze dit zegt, wat heeft ze nodig, wat zoekt ze in een man. Vrouwen hebben hele duidelijke behoeftes en als die behoeftes niet vervuld worden dan zijn ze heel snel weg. Hou je het misschien een jaar vol en dan verdwijnt ze. Als je daar nog iets meer over wilt weten dan moet je ManslutMeesterschap kopen. www.ManslutMeesterschap.nl. Maar het is heel belangrijk dat je eerst werkt aan jezelf, werkt aan je vaardigheden met vrouwen. En als je dan inderdaad een vrouw gevonden hebt waarvan je denkt ”Dit kan wel eens wat worden.” Neem dan ook goed je tijd, voor je dan ook werkelijk die relatie in stapt. Het is heel aanlokkelijk om te denken van.. Okay, je hebt eerst een visie waarin je alle vrouwen ziet en dan vindt je een iemand leuk en boem vergeet je al het andere daarom heen. Meer als een soort tunnel visie voor die vrouwen gaan. Wat ik je werkelijkwaar wil aanhouden is ook om dan terughoudend te zijn. Blijf andere vrouwen daten. Zeker in het begin, omdat het heel makkelijk is om een vrouw te snel te gaan verheerlijken. Het is heel makkelijk om jezelf volledig in een keer op een vrouw te storten, maar dan kom je al met zo’n foute energie in, in die relatie. En je wilt eigenlijk altijd een soort van houding hebben in die relatie van.. Ik heb jou niet nodig, het enige waar ik je voor nodig heb is liefde, maar dat is het dan ook. Het is niet zo dat ik niet iemand anders kan krijgen, het is niet zo dat ik bij jou ben, omdat ik niet zonder je kan. Het is omdat ik bij jou ben omdat ik graag bij jou wil zijn. Dat zou de goede instelling zijn vanaf het begin af aan. Dus neem rustig je date weet je. Date haar een paar manden, en als je dan denkt van okay.. Dit is echt een goeie, ga dan meer energie in haar steken. Met meer energie bedoel ik.. Breng meer tijd met haar door, ga je al gedragen alsof je haar vriend bent. Ben er absoluut op tegen dat je gaat zitten en een gesprek gaat voeren van.. Wat zijn wij nou eigenlijk van elkaar of wat dan ook. Het is heel gek, maar het is gewoon een sociale conventie dat je dat niet als man niet doet. Je weet dat ik normaal gesproken waarde hecht aan sociale conventies echt nul. Maar in dit geval zou ik het juist niet ter sprake brengen, want het is als een vrouw een relatie wil dan brengt ze het wel ter sprake. Want het betekent dat elke keer als jij het ter sprake brengt dan ben je te vroeg. Dan is zij nog niet in die fase van haar leven. En dan leg je juist meer druk op haar, tewijl je juist wil dat zij het wil en dat zij het ter sprake bent. Wat ik juist zou doen is ga gewoon doen alsof je al haar vriend bent. Dat betekent dat je haar hand vasthoud als je met haar over straat loopt, neem haar eens een keer mee op een uitje wat anders is dan samen een drankje doen. Ga eens een dagje naar het strand met zijn tweetjes. Stel haar voor aan je vrienden, en als je samen met haar bent dan ga je gewoon met haar om alsof ze al je vriendin is. Zonder dat je het uitspreekt, en dan komt zij uit haarzelf wel op een gegeven moment met het gesprek van. Wat zijn we nou van elkaar?”

Ali Mohammed: ”Ik krijg heel vaak die vraag van, wanneer of wat is de goede manier of wanneer moet ik het zeggen dat ik haar leuk vind? Dat doe je niet of in elk geval niet als eerste.”

Tim Veninga: ”Nee en dat hoeft ook helemaal niet. Nou vind ik dat er nog een verschil is in zeggen van.. Ik vind je leuk, ik zeg heel vaak ik vind je leuk alleen in de 1e tien minuten.”

Ali Mohammed: ”Ja ik zeg het ook heel vaak alleen zij bedoelen het meer..”

Tim Veninga: ”Ja niet op de manier van..Ik heb gevoelens voor je.

Ali Mohammed: ”Ja of dat is vaak ook nog eens de vraag.. Hoe zeg je tegen een chick dat je gevoelens voor haar hebt?”

Tim Veninga: ”Ja het is goed dat je gevoelens voor haar hebt, maar zeg het niet maar laat het zien. Doe het.

Ali Mohammed: ”Geen woorden maar daden.”

Tim Veninga: ”Geef haar meer aandacht en tijd, en heel vaak zie je van voor mannen is het veel zwart witter van ”Ik ben verliefd op iemand.” Dat is iets waar wij mannen rekening mee moeten houden. Op het moment dat wij iemand zien van ”Die willen we” dan boem gaat de knop om en willen we die. Met vrouwen zie je heel vaak dat er vaak wel maanden over heen gaat. Een soort twijfel proces van.. ”Ik wil hem wel, ik wil hem niet.” De reden daarvoor is waarschijnlijk de grotere prevontale cortex die ze hebben. Dus dat betekent van een ingewikkeldere beslissing systeem. Waardoor zij meer factoren meewegen in of zij een relatie aan willen gaan, ja of nee.”

Ali Mohammed: ”En die factoren kunnen er soms niets mee te maken hebben.”

Tim Veninga: ”Vrouwen beginnen te begrijpen is een van de meest frustrerende en zinloze bezigheden die je kunt doen. Ze maakt wel een ding van dat je begrijpt dat zij soms maanden er over twijfelt of zij wel of niet een relatie wilt. Op het moment dat zij er over twijfelt en je gaat er druk op voeren dan wordt het alleen maar erger. Wat je eigenlijk wil doen is dat je haar er in wil lokken in plaats van dat je haar er in moet duwen. Dus maak het gewoon een heel non issue. Het hele relatie ding, benoem het niet, ook niet op een grappige manier. En dat is wel over het algemeen genoeg, en als jij merkt dat ze over een half jaar nog steeds niet begint over een relatie.. Het kan geen kwaad om, ga eens een keer een andere vrouw daten. Gooi eens een keer een foto van jou en een andere chick op je Facebook. Zolang zij het gevoel heeft van dat zij heeft en dat zij kan krijgen. Ieder moment dat zegt ”Ik wil een relatie” is zij niet heel erg geneigd om een relatie voor te stellen, want waarom zou ze? Terwijl als zij het gevoel heeft van.. Oh, ik raak hem misschien wel kwaad. Dat is wel mooi, de angst om iets te verliezen is groter voor mensen dan dat het verlangen is om iets te krijgen. Het zelfde zie je bijvoorbeeld ook waarom mannen bang zijn om iemand aan te spreken. Het verlangen om iets te krijgen is niet zo groot dan dat ze bang zijn om hun kleine stukje zelfbeeld van.. ”Ik word niet afgewezen” te verliezen. Het zelfde soort ding zie je inderdaad in die soort relaties. Als het inderdaad heel lang gaat duren, laat subtiel vallen dat je andere vrouwen date, dat ze jou juist heel graag wilt claimen en dat zij juist die relatie voor gaat stellen. Dus dat is wel een goeie, dus dat je een soort van steeds iets meer afstandelijker wordt. Het is best wel vals, maar het werkt best wel goed. Als je steeds meer afstandelijk wordt. In het begin geef je haar steeds meer energie en tijd en op een gegeven moment word je steeds iets minder bereikbaar, en dan wordt je nog iets minder bereikbaar. En dan gaat ze steeds meer haar best doen om wel die relatie te krijgen. Dat is een goeie manier om over die drempel te komen of ze nou wel of niet een relatie met je aan wil gaan.”

Ali Mohammed: ”En als je dan met haar een afspraak maakt, maak dan die tijd ook zo leuk mogelijk.”

Tim Veninga: ”Ja als je haar ziet dan is er niets aan de hand, doe dan ook gewoon, doe dan niet gemeen maar ze staat gewoon niet meer boven aan je prioriteiten lijstje. Thats all, van ”Ja vanavond kan ik niet, moet even wat anders doen helaas. Dus ja dat is eigenlijk het belangrijkste van als je zegt ”Ik wil een vriendin.” Ga eerst die fase door, zorg dat je je eigen shit voor elkaar hebt, zorg dat je goed met vrouwen om kan gaan, meerdere vrouwen kan daten.”

Ali Mohammed: ”En voor de mannen die zich misschien een beetje schuldig voelen van.. ”Ja ik vind nu iemand leuk en ben andere vrouwen aan het daten.” Weet dan dat je zovel haar als jezelf een plezier doet. Want als jij andere vrouwen date kom je er des te meer achter of jij haar wil of niet. En stel je vindt iemand die leuker is dan haar. Dan is zij niet opgescheept met een man die haar eigenlijk niet zo leuk vind en eigenlijk pas over een jaar uit elkaar gaat en haar de kans ontneemt om ook een leuke man te ontmoeten. Dus het is voor beide partijen.”

Tim Veninga: ”Ja jullie hebben geen relatie dus wat moet je je dan schuldig voelen? Je breekt een afspraak die er niet eens is. En laat je ook nooit verleiden tot dat soort schijn constructies. Ik heb wel eens gehad met chicks die zeggen van ”Ja, kunnen we anders alleen elkaar daten? Ik wil geen relatie, maar zou het ook niet leuk vinden als je het met iemand anders doet.” Ja serieus? En toen was ik nog ook redelijk jong ook. Tegenwoordig zou ik niet eens meer een relatie overwegen. Op dat moment moest ik gewoon.. Wat is dat nou weer voor onzin? Dan moet je als man wel een hele erge pussy zijn om met zoiets akkoord te gaan. Nee maak gewoon je eigen keuzes. Dus dat was hem wel.

Waar gaan we het de volgende keer over hebben?”

Ali Mohammed: ”Jou specialiteit.”

Tim Veninga: ”Onenightstands, van de relaties naar de onenightstands, mooie overgave.”

Ali Mohammed: ”In plaats van de omgekeerde.”

Tim Veninga: ”cool doen we.”

Ali Mohammed: ”Tot volgende week.

Yo, bedankt voor het luisteren naar deze podcast. Wil je meer tips over vrouwen versieren, check dan deze website voor meer tips.

En ben je benieuwd naar Tim’s werk, wil je er meer over weten check dan www.manslut.nl voor zijn boek.