Welkom bij de Tim Veninga Show #8.

In deze aflevering:

– Wat het “zwakke moment” is om het pantser van een vrouw te doorbreken (dat meeste mannen laten schieten).

– Hoe sommige mannen meer last van concurrentie hebben dan nodig.

– Wat ik zou doen als ik een miljoen kreeg om 40 chicks te bangen.

– Wat de minst “intimiderende” plek is om te leren vrouwen te versieren.

– Hoe je een vrouw voor je kan laten smelten binnen 20 minuten (en dat is nog lang).

– Welke angst mannen hebben bij vrouwen overdag aanspreken, maar wat Ali in 3 jaar tijd nog maar 2 keer is overkomen.

– Wat mannen tegenhoudt om vrouwen op straat aan te spreken en hoe je dit voor jezelf kunt reframen.

– Hoe je jezelf los kunt maken van de kudde mening en zo meer zelfvertrouwen en vrouwen krijgt.

– De schokkende reframe die ik leerde van wekelijks op straat workshops geven in Leeuwarden (hint: Niemand geeft een fvck).

– Wat zombie-modus is en hoe dit in je voordeel werkt.

– Welke manier van vrouwen versieren binnen 2,3 dagen te leren is (dit is sneller dan wat dan ook).

Beluister de Tim Veninga Show ook op Itunes (gratis).

Notes & Links:

http://daygameacademie.nl/

https://www.versiercoach.nl/transformatie-training/

Vrouwen Overdag Versieren: Leer Waarom Overdag Versieren Makkelijk Is – TVS #8

Ali Mohammed: What up! Dit is Ali van Versiercoach hier met podcast nummer 8 van de Tim Veninga show. Voordat we met podcast nummer acht gaan beginnen, moeten we even terug gaan naar de vorige aflevering,want daar zijn hele speciale dingen gebeurd. Of niet, Tim?

Tim Veninga: Nou, of het speciaal was dat weet ik trouwens zo net nog weer niet, maar…De vorige podcast was wel grappig, was wel een coole les voor mij omdat; in de vorige podcast had ik het over andere datingcoaches en dat was niet het meest vleiende of aardige podcast ooit om het even heel bot te zeggen. Ik heb wel hele oprechte terechte kritiek geleverd op de manier waarop ik vind dat de meeste datingcoaches, datingcoaching geven aan mensen of…althans zij noemen het datingcoaching, maar wat mij betreft heeft het net zoveel te maken met soep. Ken je dat als je op een kantoor zit en dat je dan zo’n koffieautomaat…’Soep’ uit de koffieautomaat krijgt? Nou, dat heeft net zoveel te maken met soep als die troep die er uit de koffiemachine komt. In ieder geval; die Podcast ging erover en voordat ik dat deed, want ik had het ook al via de mail aangekondigd en links en rechts hadden we het er al over gehad en iedereen zei van: “Dat is geen goed plan, dat moet je niet doen, komt alleen maar negatieve energie van, wat is erbij te halen.”Et cetera, “Je zal er wel een hoop gezeik mee krijgen.”Maar eigenlijk, de week hierna is er helemaal niks gebeurd. Ik kreeg reacties van mensen: “Ja, ik heb ook coaching bij hun gevolgd en het is inderdaad precies zoals je zegt.”Of iemand die zei: “Ik heb ook bij hun gewerkt en ik had exact hetzelfde bezwaar bij dit bedrijf. “Dat waren dan nog de enkele reacties die ik er op had: “Mooi, dat is echt te grappig. “Sommige mensen zijn ook een soort van sensatiezoekers die het grappig vinden. Maar zo zie je maar weer, als je gewoon zegt wat je denkt, wat er in je opkomt, als je het niet filtert, als je niet bang bent om arrogant of onsympathiek over te komen, dat het negen van de tien gevallen gewoon wel weer goed uitpakt. Dat was wel weer mooi. Maar goed, veel meer dan dat heb ik er ook niet over te zeggen denk ik. Laten we het gaan hebben over…

Ali Mohammed: Positieve dingen.

Tim Veninga: Over leuke dingen.

Ali Mohammed: Over leuke dingen. Zoals?

Tim Veninga: Nou, het is wel weer een lekker weertje.

Ali Mohammed: Ja, ik zie het.

Tim Veninga: Je bent mooi bruin.

Ali Mohammed: Ik ben mooi bruin.

Tim Veninga: Zonder grappen, de zon begint nu weer te schijnen,dus dat betekent dat het seizoen om chicks op straat te fixen wel weer geopend is. Het jachtseizoen is geopend.Sommige mensen noemen het rokjesdag of het jachtseizoen. En dat vergeet je weleens. Dat vergeet ik ook heel vaak: chicks die lopen ook gewoon rond op straat en dat zijn ook gewoon mensen en je kan ze niet alleen maar aanspreken in een club of op internet, maar als je ze op straat ziet lopen, dat is eigenlijk ook een goede manier om vrouwen aan te spreken en om vrouwen te ontmoeten. Zeker nu, nu het mooi weer wordt; als je een park in gaat, daar zitten allemaal chicks die zijn daar bezig. Die zijn wat aan het studeren of een boekje aan het lezen of wat dan ook. Die hebben niks te doen en als je ze dan aanspreekt, heb je zo’n groot voordeel,omdat er eigenlijk bijna geen enkele man is die chicks op straat aanspreekt. Normaal gesproken in een club zijn ze voorbereid, voelen ze zich goed, hebben ze zelfvertrouwen, omdat mannen hun aanspreken en…Zijn ze eigenlijk er honderd procent op voorbereid dat je op hun afkomt, dat je ze aanspreekt. Terwijl, als je ze overdag aanspreekt, dat zien ze totaal niet aankomen. Als een chick je voorbij loopt op straat en je zegt: “Hé, sorry. Jij ziet er leuk uit. Ik moet je even ontmoeten. Ik ben Tim.”Het eerste dat er gebeurd, is dat ze een beetje begint te giechelen en van slag raakt en totaal niet weet hoe ze ermee om moet gaan. Puur omdat jij haar op dat moment op een zwak moment pakt. En je moet vrouwen altijd op hun zwakke plek pakken, laten we eerlijk zijn..

Ali Mohammed: Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Tim Veninga: Als je het over het jachtseizoen, weet je? Tuurlijk, je schiet altijd de traagste hert van de kudde af. En zo is het wat Tim betreft ook; je pakt ze op een moment dat ze totaal niet aan zien komen en dat is gewoon supercool aan chicks op straat aanspreken.

Ali Mohammed: Het is voor mij ook altijd…Ik vond het altijd heel vreemd dat mensen dat nooit deden, want, als ik er overdenk: “Waarom naar een speciale plek toe gaan op een speciaal tijdstip, waar je concurrentie hebt van mannen, irritante vriendinnen hebt, openings- en sluitingstijden, om chicks te fixen in een frame van twaalf uur ’s nachts tot vijf uur ’s ochtends. En de andere negentien uur van de dag wacht totdat je weer op stap kan gaan.”Dat is voor mij altijd heel vreemd geweest en ik zeg het ook tegen gasten: “Waarom doe je het niet.”En dan is het van: “Ach, ik haar vanavond op stap wel tegen.”En dan denk je van: “Maar dude, ze loopt daar.”

Tim Veninga: Ja, wat is het punt, weet je.Dat is ook zo, het heeft zoveel voordelen als je chicks gewoon eigenlijk overal aan kunt spreken. Sowieso, als je…Een man die een lekker wijf voorbijloopt,dat is per definitie eigenlijk al geen man. Maakt niet uit waar ze dan voorbij loopt. Of ze nou voorbij loopt in de supermarkt of dat ze voorbij loopt in een club. Je loopt gewoon geen lekker wijf voorbij. Punt. Tenzij ze familie is…Alhoewel ik weet dat waar jij vandaan komt die regels nog minder strak zijn. Tenzij ze familie is of je bent op een begrafenis, fair enough. Maar meer voorbeelden kan ik zo ook even niet verzinnen. Waarom niet? De meeste gasten laten dat gat wat ze eigenlijk hebben, van vrouwen op straat aanspreken,op het moment dat ze er niet op voorbereid zijn, laten ze schieten,om vervolgens in het veel competitievere clubveld waar ze op moeten boksen tegen allerlei mannen, dan proberen om haar dan aan te spreken en in beide gevallen zou je het moeten kunnen. Nu geef ik zelf heel eerlijk de voorkeur aan ’s nachts om een aantal redenen, die misschien wat fucked up zijn. Maar als je zegt: “Ik wil gewoon chicks fixen in het algemeen.”Als iemand nu tegen mij zou zeggen: “Ik geef je een miljoen om deze week veertig chicks te bangen.”Dan zou ik niet alleen maar ’s nachts uitgaan, dan zou ik ook zeker overdag gaan.

Ali Mohammed: Dat is wel zeker.

Tim Veninga: Dat zijn heel veel goede opties. Maar ja, vertel, weet je; jij weet er misschien nog wel meer vanaf dan ik.Want jij staat iedere dag een paar uur op straat…

Ali Mohammed: Ja, ik bedoel, het is sowieso…Stel je begint met vrouwen aanspreken en je wil beter worden, dan kan op stap gaan voor je best wel intimiderend zijn en een drukke omgeving en je weet niet zo goed wat je moet doen want je moet met aanrakingen je bezighouden en oogcontact en goede gesprekken. Je moet seksueel escaleren, maar niet teveel anders kom je dan té over.En er zijn heel veel factoren waar iemand mee rekening moet houden.En als iemand wil beginnen met vrouwen versieren, dan zeg ik ook altijd: “Dude, begin nou gewoon overdag.”Omdat je het stapje voor stapje moet aanpakken. Je begint met het aanspreken en dan een beetje het gesprek gaande houden wat je dan ’s avonds ook zou kunnen gebruiken. En je interacties zijn gewoon veel korter, je bent misschien hooguit als je het goed kan ben je vijftien,tien, vijftien, twintig minuten bezig en dan heb je een chick ook echt helemaal laten smelten voor je op straat. Als je dit op stap wil gaan doen dan heb je echt wel meer dan twintig minuten nodig, alleen al om haar aandacht vast te houden. Dus, dan denk ik ook:”Gast, doe dit. Zo moeilijk is het niet,” en het is echt heel makkelijk te leren en heel snel ook. En over concurrentie gesproken; ik ken ze letterlijk echt niet. Ik heb nog nooit…Ik heb van alle vrouwen die ik heb aangesproken in de afgelopen ongeveer drie jaar, heb ik twee incidenten meegemaakt, in het buitenland nog wel, waarvan een vrouw heeft gezegd: “Oh, dit heb ik eens een keer eerder meegemaakt. “En alle andere vrouwen hebben het nog nooit meegemaakt.

Tim Veninga: Nou, probeer dat maar eens te behalen op stap. Dat je haar aanspreekt: “Hé, je ziet er leuk uit.”Dat ze zegt: “Nou, dat heb ik nou nog nooit gehoord. Dat iemand zo naar me toekomt vanuit het niks.”

Ali Mohammed: Dus dan denk ik ook van; het is een terrein dat niemand betreedt en zoveel heb je niet nodig om het te betreden. Als je een normale dude bent, geen gekke dingen en vrouwen op een normale manier aanspreekt…Waarom denk je dat een vrouw zich überhaupt overdag opmaakt?

Tim Veninga: Ja, maar ja, wat je wel moet begrijpen…het is voor de meeste van die dudes en dat snap ik ook prima,het is wat maf. Kijk, iedereen heeft vrienden, althans, de meeste mensen. Maar in principe, iedereen heeft wel vrienden, mensen om zich heen, mensen in hun omgeving en daarin zie je constant dat iedereen weleens een vrouw aanspreekt in een club. Dat is niet zo heel erg raar en je hebt dat mensen vaker zien doen. En als mensen andere mensen iets zien doen…we blijven uiteindelijk één grote kudde, dat is ook het probleem met alles wat we doen wat uniek is, zodra iemand zich losmaakt van de kudde, dan wordt ze ofwel door ons afgeschoten, maar los daarvan, zodra iemand zich losmaakt van de kudde, dan begint de kudde ertegen te protesteren, het voelt onveilig en shit. En dat is het punt dat heel veel mannen hebben, van: “Als ik haar op straat aanspreek, dat is wel heel raar.”

Ali Mohammed: “Ik val ontzettend op.”

Tim Veninga: Ja, en dat is ook wel…het is heel grappig; we hebben echt het beeld van onszelf dat iedereen met onszelf bezig is.En op het moment dat wij een vrouw aanspreken op straat dat iedereen, die op straat voorbij loopt, jou dan op dat moment ziet en hoort en dat ze allemaal aan het kijken zijn en dat ze denken dat je raar bent en dat je af gaat voor iedereen. Maar in werkelijkheid, en dat is iets dat aan de ene kant heel pijnlijk is, maar niemand geeft een fuck.Niemand geeft een fuck om wie je bent, niemand geeft een fuck om je leven, niemand geeft een fuck om je geluk. Die mensen zijn alleen maar in hun hoofd bezig met hun eigen dingen.Ik heb het in Leeuwarden echt soms…maandenlang stond ik iedere zaterdag daar in het centrum workshops te geven met een groep van vijf of tien man er omheen. En die mannen spraken vrouwen allemaal op dezelfde manier aan en ze vlogen met zijn allen de straat op,ik stond daar midden op straat met een notitieblokje aantekeningen te maken, ik stond met een camera erbij te filmen. Ik heb nog nooit gehad dat een chick zei: “Oh, jullie zijn waarschijnlijk aan het day gamen ofzo.”Ik ben er zelf nog nooit op aangesproken, door niemand of wat dan ook. En er is niemand die het ziet. Want het enige wat zij ziet is,op het moment dat jij als een dude een vrouw aanspreekt, is een man die naar iemand toeloopt, en iets tegen haar zegt. Maar dat kan net zo goed een vriend zijn die haar gedag zegt, of…Het kan bij wijze van spreken haar broertje zijn. Weten zij veel.

Ali Mohammed: En, weet je, het vreemde is; mensen maken het in hun hoofd veel groter dan dat het is, want al die ervaringen en al die vrouwen die ik heb aangesproken op straat, het enige wat gebeurd is als je op dat moment ineens naar een vrouw toe rent of haar aanspreekt, is dat de mensen die je dan voorbij loopt, het winkelende publiek,die zien bewegingen vanuit hun ooghoeken, die kijken je even aan en die denken:”Oh, er gebeurd iets,” en dan lopen ze ook meteen door. Ik heb echt nog nooit gehad dat iemand zegt: “Oh, wat die gast nou doet, die is waarschijnlijk een vrouw aan het aanspreken of aan het versieren. “Nog nooit heeft iemand dat gezegd en dat is nog het grappigste ervan; we maken het veel groter dan dat het is, terwijl het eigenlijk een heel klein dingetje is.

Tim Veninga: Die mensen zitten ook gewoon…De meeste mensen zitten zo in hun hoofd, van: “Er gebeurd iets, er beweegt iets, terug naar zombie modus. “Ze sjokken allemaal door zo’n winkelstraat als een zombie verder. Je registreert niet alle gesprekken van iemand die je voorbij komt. Als je wel toevallig iets registreert, dan registreer je zes, zeven woorden, maar als je alles zou registreren wat er om je heen gebeurd, dat is wat autisten hebben en daarom loopt je met een koptelefoon zo rond en shit, omdat ze helemaal gek worden.

Ali Mohammed: Nou, ik had eens een keer een jongen die had ik gecoacht, dat was best wel een grappig verhaal: Hij was net achttien geworden en hij zei tegen mij van tevoren bij een intake: “Ik heb überhaupt nog nooit een vrouw aangesproken, op stap vind ik het al heel moeilijk, dus dit overdag versieren…nou dit zal een fiasco worden. “Ik zei: “Gozer, dat valt wel mee. Kijk, als je hier op let, hier op let, hier op let, dan komt het helemaal goed. “Het duurde even voordat hij zijn eerste aansprak dat moet ik ‘m toegeven, maar eenmaal zijn eerste aangesproken…hij kreeg een nummer en zij zei tegen hem: “Ik vind het zo leuk, ik moet nu even naar mijn hotel want ik moet even iets regelen, en over een half uurtje spreken wij op deze plek af en dan gaan we samen en kop koffie doen. “Dus zij nodigde hem uit. Ik had niet door dat dit gebeurde, dus op een gegeven moment; hij neemt haar nummer, ze loopt weg en hij komt al huppelend naar me toe, het eerste wat hij zegt is: “Oh my god, oh my god. Weet je wat mij is overkomen?”En ik dacht: “Heeft ze hem uitgenodigd voor seks ofzo?” Dus ik vraag: “Wat is er?” Hij vertelt het hele verhaal en voor hem was er ineens een hele nieuwe wereld opengebroken. Vanaf dat moment ging hij echt als een speer die hele dag door. Dus, zo klein is het; iemand die nog nooit een vrouw heeft aangesproken, met een beetje de goede sturing, met een beetje de goede coaching, krijgt hij een vrouw die hem uitnodigt om op date te gaan een half uur later.

Tim Veninga: En dat is ook het coole: dat je haar op straat aanspreekt, je hebt gewoon zoveel meer credits, dan dat je dat hebt als je het in een club doet. In een club dan kost het niet zoveel moeite, dat is allemaal redelijk normaal. Maar als je zoveel ballen hebt…zelfs al ben je zenuwachtig en sta je daar met trillende handjes, dan nog kan ze je het op de één of ander manier nog wel vergeven, omdat ze zoiets heeft van: “Oké, het is ook anders dan anders.”Zeg maar, de kwaliteit van ‘game’…ik heb echt een hekel aan om dat soort termen te gebruiken.

Ali Mohammed: Oude PUA die je bent…

Tim Veninga: Ja, versierskills…Is bijna niet relevant in die situatie en ik zie ook als we klanten hier hebben voor een transformatieweek, dat ze voordat ze het overdag onder de knie hebben, zijn ze misschien twee, drie dagen bezig,dan houdt het wel op. Dan wordt het op een gegeven moment echt puur nog de kleine details en de puntjes op de ‘i’ zetten en dergelijke, maar dan hebben ze het wel door. Terwijl je toch merkt, om het in de club te leren, daar is gewoon wel meer voor nodig, dan zijn we vaak wel zes of zeven dagen echt mee aan het werk. Op straat lopen ook gewoon vrouwen rond die er in een club niet rondlopen.

Ali Mohammed: Ik weet nog mijn eerste vriendinnetje, die ik van daygame heb gekregen, van vrouwen overdag versieren, ‘daygame’…Die zag ik een Etos in Groningen binnenlopen en ik liep er achteraan en haar nummer gekregen. Pas een half jaar later kreeg ik een date omdat ze op dat moment een scharrel had en ik elke maand opnieuw probeerde om haar op date te krijgen. Pas een half jaar later kreeg ik haar op date en werd ook meteen mijn vriendinnetje, dumpte hem. Maar die zei ook: “Ik ga letterlijk nooit op stap.”Dus, die vrouwen kom je gewoon nooit tegen. Waarom? Omdat ze heel ambitieus bezig was met haar studie en haar bijbaan en geen tijd had om op stap te gaan. Dus het is niet omdat die vrouwen niet op stap willen gaan of vage autisten zijn die niet weten hoe ze moeten communiceren met mannen. Sommigen hebben gewoon geen tijd en hebben heel veel te doen met hun leven.

Tim Veninga: Chicks met een leven ja. Dat is niks voor mij hoor, als je al zegt: “Ambitieus.” dan denk ik:”Wie maakt de keuken dan schoon? What the fuck.”Maar cool voor jou, fair enough.

Ali Mohammed: Tim en ik zoeken net iets andere vrouwen, ik vind het heel leuk om met Tim op stap te gaan,of vrouwen overdag te versieren, want we willen precies het tegenovergestelde. Dat is altijd goed.

Tim Veninga: Als jij terugkomt en zegt: “Deze chick heeft totaal geen inhoud.” Dat ik dan zeg: “Welke?! Waar?!”

Ali Mohammed: “Waar?! Heb je haar nummer?”

Tim Veninga: Even voor de duidelijkheid; dit is een grapje hè?

Ali Mohammed: We menen het niet, we houden van jullie, echt waar.

Tim Veninga: Het is niet alleen de keuken.Goed.

Ali Mohammed: Ik denk dat we mensen dan maar een klein dingetje moeten verklappen, nietwaar?

Tim Veninga: Ja, laten we een klein dingetje gaan verklappen.

Ali Mohammed: Tim, verklap het eens.

Tim Veninga: Nou, eigenlijk, ik heb vandaag twee grote onthullingen gedaan. Eén was de onthulling aan mijn huisgenoot dat de casting couch niet echt was,voor de insiders onder ons, maar de tweede is leuker. We gaan natuurlijk met een gaaf nieuw project beginnen, het is eigenlijk jouw project. Dus ik weet niet waarom ik het vertel, want jij kan het misschien nog wel beter vertellen dan ik. Maar je bent de afgelopen zes maanden nu, zeven maanden?

Ali Mohammed: Zoiets, ja.

Tim Veninga: Ben je bezig geweest met iets gaafs, een project over vrouwen versieren op straat.En de komende weken gaan we daar filmpjes naar toe sturen voor mensen. Ik zou eigenlijk zeggen, het is misschien beter nog wel als jij gaat vertellen van: “Wat ga jij precies de komende week aan video’s naar de mensen sturen?”

Ali Mohammed: De komende weken gaan jullie video’s zien over specifiek vrouwen overdag aanspreken. Zoals Tim al zei; zijn specialiteit is vrouwen ’s nachts versieren, ’s avonds versieren. Heer en meester in, dat kan niemand beter dan hij, dat geef ik hem toe. Overdag is dat wat anders. Als we daar de competitie zouden aangaan, ben ik bereid geld om mij in te leggen dat ik daar ga winnen.

Tim Veninga: Hoeveel?

Ali Mohammed: Noem het maar.

Tim Veninga: Nee, dat doe ik echt niet.

Ali Mohammed: Dus wat ik zei…wat dat betreft wou ik mijn skills, wat ik de afgelopen drie jaar heb opgebouwd, vallen en opstaan, m’n tripjes die ik alleen heb gemaakt naar het buitenland van vrouwen overdag versieren,wou ik omtoveren tot een product. Nou, dat product is uiteindelijk de daygame academie gaan heten; daygameacademie.nl. En daarin ga je alles vinden over hoe je vrouwen aanspreekt, versiert, gesprekstechnieken, lichaamstaal. Alles dat je eigenlijk moet weten van A tot Z om een vrouw overdag te versieren.

Tim Veninga: Ik heb de eerste video’s al gezien, het is echt super awesome. Ik ben er in ieder geval vet enthousiast over en het is één van de coolste dingen die ik in een hele lange tijd gezien heb. Ik kan niet wachten om de eerste video’s te gaan sturen.

Ali Mohammed: Ik ook niet, ik kan niet wachten tot jullie het gaan zien.

Tim Veninga: Over straat intimidatie.

Ali Mohammed: Daar heb ik ook weer mijn huidskleur voor, dat scheelt ook weer.

Tim Veninga: Cool, nou ik denk dat dit ‘m dan wel was voor vandaag.

Ali Mohammed: Het was een goede podcast. Waar gaan we het de volgende keer over hebben?

Tim Veninga: De volgende keer gaan we het hebben over een belangrijk onderwerp. Ik ga het hebben over het omgaan met probleemsituaties met vrouwen en hoe je daar op een volwassen manier jezelf erin kan handhaven.En de titel wordt: “Hoe lieg je tegen vrouwen en zorg je dat je daarmee weg komt.”Dat wordt wel een leuke aflevering.

Ali Mohammed: Je hebt het gehoord van Tim. Volgende aflevering gaat over de volwassen manier van problemen oplossen, a.k.a. liegen…Wij checken jullie later.

 

Wil je nog meer tips ontvangen over hoe je vrouwen overdag aanspreekt? Check dan deze blog.