Hee mannen!

Tim en Sander hier uit het mooie Praag! We zijn de hele week hier bezig geweest met video’s maken, wat af en toe best een uitdaging was na een nacht doortrekken.

Praag is verrassend genoeg een heel goede plek om te leven, uit te gaan en vrouwen te versieren, ondanks de hordes aan toeristen. Wat betreft dat ‘vrouwen versieren’ heeft iedereen van de crew niks te klagen.. :)

Hier heb ik de eerste video voor jullie, hoe je vrouwen versiert door jezelf wat kwetsbaarder op te stellen dan je gewend bent. Zoals je ziet hadden we de avond ervoor lekker gefeest.

Check de video vandaag om te leren hoe je door te kwetsbaar op te stellen vrouwen versiert:

Cool hè?

Het is belangrijk dat wanneer je goed wil worden in het vrouwen versieren, je geen muur om jezelf heen bouwt. Die muur mag je wel beschermen tegen afwijzingen, maar je zal daardoor ook nooit een echte connectie kunnen opbouwen met een vrouw. Er komt een punt dat zij zich open wil stellen, maar dat zal ze alleen doen als jij laat zien dat ze dat bij jou kan doen.

De beste manier om te laten zien dat zij zich open kan stellen, is door zelf eerst voor te gaan en jezelf kwetsbaar op te stellen. Ze zal je vertrouwen omdat jij je zo open stelt, en zal zichzelf ook open stellen.

Oprecht Vrouwen Versieren

Zo heb je de ruimte om een echte connectie te maken, en haar zo te versieren.

Dit is dé manier om echt vrouwen te versieren, die je langer in je leven wilt houden. Het is niet altijd nodig voor one night stands, maar als je har langer wil zien, is dit een vereiste.

Wij gaan weer lekker verder feesten, we checken jullie later.

Boks

Tim en Sander

PS: Als je ook een keer zoiets overweldigends mee wilt maken als een week met ons vrouwen versieren in een stad zoals Praag of Boedapest, kijk dan naar de Transformatie Week. We hebben dat programma speciaal gemaakt voor mannen die veel meer willen dan één dagje training.


Facebook:
www.facebook.com/Versiercoach

Twitter:
www.twitter.com/S_Tversiercoach

Youtube:
Youtube.com/Versiercoach
Youtube.com/SanderVersiercoach