Let op! Hier staat het nieuwe artikel over een fuckbuddy krijgen met 7 simpele tips.

In deze aflevering:

– Hoe je vrouwen onder controle kan houden als puppies

– Waarom ik soms de neiging heb om vrouwen hun arm te breken

– Waarom je fuckbuddies die drama schoppen onder geen enkele voorwaarde in je leven moet hebben

– Wat de snelste en makkelijkste manier is om een fuckbuddy te krijgen en te houden

– De rechten die een fuckbuddy heeft – het zijn er minder dan je denkt

– Waarom chicks grotere players zijn dan je zou denken

En een heleboel meer.

Beluister de Tim Veninga Show ook op Itunes (gratis).

Notes & Links:

http://manslutmeesterschap.nl/

Vrouwen Versieren: Hoe Krijg Je Een Fuckbuddy En Hou Je Deze Zonder Gezeik – TVS #5

Ali Mohammed: Hoi, dit is Ali van Versiercoach, hier met de Tim Veninga Show aflevering nummer vijf.Wederom aan tafel, de man, the legend, the myth. Tim Veninga.Tim, waar gaan we het vandaag over hebben?

Tim Veninga: Wij gaan het vandaag hebben over fuck buddies.En in het algemeen; het is meer voor de gasten die al wat langer bezig zijn.Die beginnen op een gegeven moment chicks te krijgen,die je misschien niet intellectueel niet zo aantrekkelijk vindt, of die je…Die gewoon niet zo heel erg cool zijn, maar wel een goed lijf hebben en je wil ook seks hebben.Zeg maar; het is een beetje de tussenweg tussen een relatie hebben en porno kijken,dat is een fuck buddy hebben: Een chick die je alleen hebt puur en alleen voor de seks.En je ziet met heel veel van die gasten dat ze op een gegeven moment die fuck buddies gaan krijgen,en wat ze vervolgens creëren is één groot ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ achtig fenomeen,waar de ene na de andere drama situatie komt, waardoor je constant eigenlijk in de problemen komt.Puur en alleen omdat ze die shit niet goed managen, omdat ze hun fuck buddies niet onder controle hebben.Klinkt heel hard, weet je. Het lijkt net alsof…niet onder controle is net alsof je…

Ali Mohammed: Alsof ze een hond is.

Tim Veninga: Weet je, van: alsof je je hond niet goed opvoedt.Maar, dat is helemaal niet waar, ik bedoel ik heb heel veel respect voor honden.Fuck buddies is een heel ander verhaal, dat is een whole different ball game.Flauw.Maar je ziet dat die gasten, op het moment dat ze dan die fuck buddies krijgen, ze er een bende van maken.Simpelweg omdat ze hun grenzen van tevoren niet aangeven,en dat ze langzamerhand die fuck buddies steeds meer terrein proberen te winnen,ofwel dat ze een relatie willen.En omgekeerd; je hebt ook sommige gasten die al een fuck buddy hebben,die echt en alleen puur voor de seks is.Maar dan krijgen ze weer het probleem dat die fuck buddy dan op een gegeven moment iemand vindt,met wie ze wel een relatie aangaat en voor je het weet is je fuck buddy relatie weer over,en moet je weer een nieuw iemand vinden om het zelfvertrouwen van af te breken.Net zolang totdat ze alleen maar langskomt voor seks.

Ali Mohammed: Waarom denk je dat bij die eerste groep mannen waarbij de fuck buddy steeds meer terrein wint,waarom denk je dat dat plaatsvindt? Wat doen die mannen verkeerd? Laten ze gewoon heel veel toe? Of is het gewoon omdat ze maar één fuck buddy hebben,en alles proberen te doen om die fuck buddy het zo leuk en lief mogelijk te maken,waardoor ze steeds meer soort van vriendin proberen te worden.

Tim Veninga: Nou, eigenlijk is het zo, omdat ze niet in het begin heel duidelijk aangeven wat er aan de hand is.En daarmee bedoel ik echt niet dat je een chick recht in haar ogen aan moet kijken, en zeggen: “Je bent alleen voor de seks.”Want dat gaat nooit werken.Dan is er altijd weer één of ander Cosmopolitan blaadje wat haar verteld dat ze dat niet mag doen. Of shit.Maar ik zal je een verhaal vertellen; ik had op een gegeven moment zo’n Braziliaanse fuck buddy.En ik was met die Braziliaanse fuck buddy en op een gegeven moment was ik één keer met een andere chick,en dan komt ze er ineens bij en dan gaat ze doen alsof ze mij kent.Maar ik ben op dat moment met een andere chick, zij moet dat helemaal niet doen.Dat is niet haar plaats. Het is een fuck buddy, ken je plek.Nou, op het moment dat ze er dan bij komt, dat ze er bij gaat staan en nog een arm om me heen slaat ook, dan heb je het wettelijke probleem dat je die arm er niet af mag breken. Dus je moet iets anders doen.Ik weet dat in de landen waar jij vandaan komt het anders is,maar, ik bedoel zeg maar, mijn soort mensen mag die shit niet afbreken.Dus, wat je op zo’n moment moet doen, en dat doe ik met iedere fuck buddy,is van tevoren mijn grenzen aangeven, van:”Oké, luister, dit mag je nooit meer doen.” En ik heb ook een regel voor een fuck buddy:”Je mag één keer drama maken, je mag één keer een probleem maken en that’s it.”Nou, op dat moment grijp ik heel hard in, ik zeg:”Als ik met een andere chick ben, kom je niet opdagen.”Dus, dat is eigenlijk al het belangrijkste: dat ze niet hele duidelijk regels stellen. En later, echt een paar maanden later, was ik echt dronken op stap in een club,en die chick zegt: “Is het goed als ik vanavond langs kom?”Dus ik sms haar terug: “Ja, is goed hoor als je langs komt.”Tegen de tijd dat ze langs komt, ben ik in bed aan het bangen en de bel gaat over.En ik ben gewoon die chick aan het neuken en ik denk: “Ja, het zal ook wel allemaal. Ik ga niet open doen.”Maar die bel blijft maar over gaan, dus ik: “Oké, nou ja, dan doe ik maar open.”Dus ik loop echt zo, naakt naar de deur toe met een handdoekje er omheen geslagen,en ik buzz haar zo naar binnen en ik trek de voordeur open. Ik denk:”Dat zal wel één van mijn huisgenoten zijn, die…”

Ali Mohammed: Die dronken thuis komt na een avond stappen.

Tim Veninga: Ja, ik zal geen namen noemen,maar er zijn een aantal mensen hier in huis die dat weleens gedaan zouden kunnen hebben.Dus, ik denk ik ben aardig ik laat hem naar binnen, in eerste instantie wilde ik hem in de kou laten verrotten, ik denk ik doe gewoon alsof ik niet thuis ben…ik was vriendelijk.Eh, ja, maar nou bleek ’t dus mijn fuck buddy te zijn die dus daar aan de andere kant van de deur stond,en…ik ben ook zo iemand; ik laat weleens mijn deur open staan als ik aan het neuken ben.

Ali Mohammed: Dus ze kon alles horen en ruiken, zo’n beetje.

Tim Veninga: Ja, maar ik vind dat belangrijk. Ik bedoel; jij woont ook bij mij in huis…

Ali Mohammed: We hebben een open deur beleid.

Tim Veninga: En ja, ik ben toch de grondlegger van Versiercoach, dus ik wil ook dat jullie zien, niet alleen dat ik chicks neuk,maar ook hoe ik het doe. Het is een kwestie van delen.Dus, die chick staat daar voor die deur en die draait zich om en die loopt weg, en…Nou, de volgende dag zei ze: “Ik vond dat niet cool.””Oké, dat mag. Maar je hebt al één keer drama geschopt, dus bij deze is het klaar.”

Ali Mohammed: En dat was ’t…

Tim Veninga: Dat was het.Maar de reden dat dat zo is, is omdat ik vanaf het begin af aan zeg: “Oké, hier is de grens.”Tegelijkertijd als je…als die gasten altijd al die fuck buddies hebben die drama schoppen;je hebt ze er gewoon bij.Je hebt gewoon bepaalde chicks die altijd drama schoppen, die altijd moeilijk willen doen.Die wil je gewoon niet hebben als fuck buddy. Het kost je zoveel energie. Het is beter om haar te dumpen,en die avond te besteden aan iemand anders vinden die wel makkelijker is.Dus, gewoon puur van het begin af aan ze afschrikken en opjagen,puur zodat je de vervelende chicks zo ver mogelijk weg houdt.

Ali Mohammed: En wat nou als; een dude date een chick en die vindt hij eigenlijk best wel leuk,maar niet leuk genoeg voor een vriendin. Hij wil haar wel als fuck buddy hebben.Wat is het stappenplan om ervoor te zorgen dat je zo’n chick zo lang mogelijk houdt in je roulatie,zonder zo heel veel gezeik te hoeven krijgen.En haar heel veel zelfrespect te hoeven geven.

Tim Veninga: Ja, het belangrijkste is dat je haar dan behandeld als de semi fuck buddy.Met de semi fuck buddy bedoel ik de fuck buddy die echt een fuck buddy is.Ik noemde ze vroeger altijd Sambi’s.Dat was omdat ik chicks Bambi’s noemde,en dan had je de semi Bambi’s en de semi fuck buddy is, is de fuck buddy die niet weet dat ze fuck buddy is.Nou, wat je hier mee gaat doen, is, ik weet niet of je dat als gast ooit hebt meegemaakt;dat je een chick date die je leuk vond, maar het ging maar niet verder vooruit?De ene keer vond ze je wel weer leuk, de andere keer vond ze je niet meer leuk,die ene week wilde ze weer terug naar haar ex en de andere week had ze weer iemand anders ontmoet.Het is gewoon van: “Ik weet niet waar we naar toe gaan, ik wil het gewoon rustig aan doen.” etc. etc.Dat is wat je op een chick wil gooien, datzelfde gevoel.Dus, dat je echt gewoon tegen die chick zegt: “Hé, moet je luisteren; ik date laatst een andere chick…”Dan breng ik het in de derde persoon…”En we waren drie maanden aan het daten en toen begon ze al ineens over relaties en shit. Dus die chick heb ik onmiddellijk gedumpt natuurlijk, dat snap jij ook. Daar heb ik het gelijk mee uitgemaakt. Ik vind het zo creepy en zo eng als die chicks je gelijk vast proberen te leggen. Puur en alleen omdat ze zo onzeker zijn dat ze beslist een relatie met iemand willen hebben, en niet gewoon echt van iemand kunnen houden. Dat vind ik afschuwelijk. Van dat soort chicks wil ik zover mogelijk vandaan blijven. Is toch alleen maar drama. Anders moet ik de rest van mijn leven voor hun onzekerheid zorgen. Dus ik heb tegen die chick gelijk gezegd: Rot maar op, zoek het maar uit, doei.” Als je dat doet in die eerste paar weken en je verteld dat verhaal, dan weet die chick:”Ieder moment dat ze over een relatie begint…gaat hij me waarschijnlijk vertellen dat ik moet oprotten.”En op die manier kan je dat stukje heel lang volhouden, tegelijkertijd gaat ze ook niet andere dudes daten,want misschien is het toch wel wat tussen jullie.Gaat nooit gebeuren, maar dat hoeft zij niet te weten.En je kan seks met haar blijven hebben.Daarin is wel weer een belangrijk ding als: “Fuck you, ik ga niet mee naar bruiloften van familie.”, “Hoezo zou ik jouw vrienden willen ontmoeten. Ik heb mijn eigen vrienden.”

Ali Mohammed: Ja, wat zijn de grenzen eigenlijk? Welke rechten heeft een soort van fuck buddy wel en welke rechten zeg je:”Nee, die mag je niet opeisen.”

Tim Veninga: Nou, zij heeft recht om één uur tijd met mij door te brengen voordat ik haar neuk.En in dat uur kan een hele hoop gebeuren behalve familie ontmoeten of wat dan ook.Meestal is dat uur tijd één drankje drinken. Voor de mensen die hier naar luisteren;Een film duurt anderhalf uur, dat is te lang.

Ali Mohammed: Oké.

Tim Veninga: Film duurt anderhalf uur; doe je niet. Dat is iets wat je met een vriendinnetje doet.Dus gewoon hele simpele dates. Meestal is het: “We meeten voor een drankje.”Bij voorkeur zeg ik: “Hé, ik ben vanavond daar en daar. Waar ben jij?”,”Oh, ik ben daar en daar.”Dan zeg ik niks, als ik dan om drie uur denk: “Ik kan echt niks beters neuken dan jou.” Dan is het van:”Oké, ik ben daar en daar. Kom anders even langs.”, ”Hé, wat leuk om je weer te zien.”Knuffel, zoen op de wang.”Wacht, laten we een drankje doen.” Eén drankje.”Oh, wat zie je er lekker uit. Kom laten we naar huis gaan.”Op dat niveau wil je het ook houden. Als ze zegt: “Hé, ik heb kaartje voor een theatervoorstelling.”Dan kijk je haar aan: “Nee sorry, ik ben niet zo’n soort type. Ik ben niet het type van theatervoorstellingen. Misschien later, als we verder in onze relatie zijn. Maar ik vind het nu nog een beetje te vroeg, als je het begrijpt.”Gooi al die shit, gooi het gewoon op haar bord. Alle shit die je van chicks gehoord hebt, dat gooi je er neer.Dit is puur voor de semi fuck buddy; dat is echt de skill van aan het lijntje houden.En je hoeft je er echt niet schuldig over te voelen…

Ali Mohammed: Want die chicks doen het net zo hard weer terug.

Tim Veninga: Die chicks doen precies hetzelfde op jou, dat is nog het erge.En ze zeggen wel dat ze het niet opzettelijk doen, maar het is altijd van:”Nee, ik zit nu niet in die periode van mijn leven. Ik ben druk bezig met mijn carrière.”,”Het is net uit met mijn ex.”

Ali Mohammed: “Zo was ik vroeger. Ik wil dat niet meer. Ik ben nu gewoon veel volwassener geworden.”

Tim Veninga: “Ik heb nu even geen…mijn hoofd staat totaal niet naar een serieuze relatie. Ik vind het belangrijker om gewoon even op mezelf te kunnen focussen, zonder gelijk weer halsoverkop in een nieuwe relatie te duiken en ik hoop dat je daar begrip voor hebt.”

Ali Mohammed: Ik denk ook dat gasten daar, wat dat betreft, wat harder in mogen zijn als in;die gasten denken dan zelfs dat ze een beetje schuldig zijn aan het feit van: “Ik heb meerdere fuck buddies.”En dan denken dat die chick hun als enige heeft.Terwijl, als je een beetje door zou vragen en zou vragen: “Wat doe je dan zoal.”Dan kom je er achter dat zij er, naast jou, nog twee drie heeft.

Tim Veninga: Maar dat is echt zo fucking debiel.Dat je van die gasten hebt die echt letterlijk zeggen: “Ik durf haar ook niet aan het lijntje te houden, want daar gaat ze kapot aan.”Of: “Als ik het nu met haar uitmaak…”Je ziet van die gasten in een relatie, die zeggen: “Als ik het nu met haar uit maak; ze kan echt niet zonder mij. Ze wordt helemaal gek.”Echt, rot op. Hoe fucking narcistisch moet je zijn om te denken dat een chick die je drie keer in de week bangt,dat die niet meer zonder jou kan. Denk je dat je de beste seksgod ter wereld bent of de allerperfectste man.

Ali Mohammed: We zijn niet allemaal Tim Veninga.

Tim Veninga: Nee, hé, kom op. Laten we eerlijk zijn.Ik bedoel; als je er over nadenkt. Hoe narcistisch is dat. Dat je denkt:”Als ik nu die chick aan het lijntje hou, dan gaat ze er kapot aan.”Je bent niet zo speciaal en dat klinkt heel onromantisch en shit, maar…We kunnen gewoon puur kijken naar de wiskundige benadering van ‘de ware’.Als er maar één de ware was, hoe komt het dan dat diegene altijd in de buurt woonde.Hoe kan dat?

Ali Mohammed: Ja.

Tim Veninga: En stel nu; er is maar echt één de ware. Die persoon kan toevallig net veertig jaar ouder zijn dan jij.Scheelt meestal net toevallig drie jaar.Of misschien wel achthonderd jaar dood.Ik bedoel; als er maar één de ware zou zijn dan ben je kansloos en verloren.Als je een beetje pech hebt woont die persoon in China.

Ali Mohammed: Probeer die maar te vinden, ze lijken allemaal op elkaar man.

Tim Veninga: Dan zie ik de ware; kapot lelijk man…Laten we eerlijk zijn. Voor de Chinese luisteraars onder ons; I’m sorry.

Ali Mohammed: We houden echt van jullie.

Tim Veninga: Ja, dat is een klein grapje, we hadden het over Chinese chicks.

Ali Mohammed: Laten we weer mijn afkomst bashen en dan is het wat minder erg.

Tim Veninga: Ja, precies. Laten we gewoon alle groepen aanpakken.Maar goed, dat is echt het belangrijkste bij fuck buddies:Zorg dat je fuck buddies geen grote denkbeelden in hun hoofd krijgen,geen stomme ideeën met…dat ze…bepaalde grenzen kan overschrijden.

Ali Mohammed: En wat is de snelste manier om een fuck buddy te fiksen? Via welke wegen moet je dan gaan zoeken?Moet je dan via je studie…de vriendinnen waar je al soort van ge-friendzoned door bent die je vaak ziet?Of moet je gewoon op stap chicks gaan fiksen?Zijn er bepaalde wegen waarvan jij zegt: “Als je fuck buddies wil hebben, pak die weg.”

Tim Veninga: Ik zou zeggen ga op stap op woensdagavond en zondagavond,dat zijn goede avonden om dat soort chicks te vinden. Vind de chicks die met z’n tweeën op stap gaan.Op die avonden, dan heb je denk ik de grootste kans dat vrouwen veel op zoek zijn naar seks.

Ali Mohammed: Dat zijn de vrouwen die op zaterdag niet hebben gescoord en op zondag op stap gaan, zeg maar.

Tim Veninga: Ja, exact, het zijn het type vrouw dat, op het moment dat je anaal voorstelt je aankijkt van:”Och…eindelijk.”

Ali Mohammed: En dat hij denkt: “Eindelijk mijn droomvrouw gevonden.”

Tim Veninga: Dat klinkt heel brutal, maar het is niet alleen dat. Het is puur van;fuck buddies fiksen is gewoon normaal in principe, net zoals je normaal een vrouw versiert.Je gaat het hele standaardsysteem uit Manslut Meesterschap ga je gewoon door, net als dat je een vriendin zou fiksen, fiks je een fuck buddy. Dat is allemaal hetzelfde.Maar dan erna ga je heel duidelijk afscheiden, van: “Jij bent geen fuck buddy materiaal, rot op.”,”Oké, jij hebt teveel drama. Rot op.”En ze vooral in de vroege fase zoveel mogelijk afschrikken,om te zorgen dat je niet hoeft te gaan dealen met die goede tijden, slechte tijden mentaliteit,want de drie avonden die je besteedt aan een drama fuck buddy,kan je ook besteden aan het vinden van een nieuwe die een dramaloze fuck buddy is. Het is eigenlijk een beetje het verschil tussen jouw moeder en Sander’s moeder. Wie van de twee de drama fuck buddy is dat laat ik even in het midden.

Ali Mohammed: Wil ik ook graag niet weten, lieve kijkers.Wil je nog de lieve mensen thuis wat melden?Wat is bijvoorbeeld de volgende aflevering?

Tim Veninga: Volgende aflevering…

Ali Mohammed: Mijn huidskleur…

Tim Veninga: Oh ja…

Ali Mohammed: Het heeft met mijn huidskleur te maken.

Tim Veninga: Volgende aflevering gaan we het hebben over negers en dan hun specifieke favoriete hobby, rap.En hoe je rap lyrics en rappers kan aansluiten bij beter worden met vrouwen,en waarom eigenlijk iedereen naar die shit zou moeten luisteren, omdat het awesome is.

Ali Mohammed: Je hebt het gehoord van de man himself. Volgende week de hip hop special van Versiercoach.En die wordt vooral gepresenteerd door een white boy, dus ik weet niet hoe dat zal worden,maar dat zie je volgende week wel. Dit was Ali van Versiercoach met Tim, check jullie later.

Yo, bedankt voor het luisteren naar deze podcast. Wil je meer tips over vrouwen versieren, check dan deze website voor meer versiertips.

En ben je benieuwd naar Tim’s werk, wil je er meer over weten check dan www.manslut.nl voor zijn boek.