Een neger, een homo, een kapster en een extreem knappe man staan in een bar….

Ik weet het. Het klinkt alsof ik een hele slechte grap ga vertellen.

Maar nee,

Het is een van de verhalen in de Tim Veninga show van vandaag.

(waarin ik de extreem knappe man ben, ofcourse).

In deze aflevering onder andere:
  • Het geheim van killer instinct om je succes met vrouwen te vergroten.
  •  Waarom je een keer per jaar op je bek geslagen MOET worden.
  •  Hoe ik een Duitser in anderhalf uur van een vrouw in 3 maanden, naar 1 vrouw in de week liet gaan.
  •  Uit welke land  je versiergrenzen niet mogen komen.
  •  Hoe sommige mannen net als altijd raak schietende voetballers zijn.
  •  en veel veel meer…

Notes & links:

Tim Veninga Instagram

Tim Veninga Facebook

Vrouwen Versieren met Killer Instinct – TVS #3

Ali Mohammed: Yo, dit is Ali van Versiercoach, hier met aflevering drie van de Tim Veninga Show. Aan tafel Tim Veninga. Tim waar gaan we het vandaag over hebben?

Tim Veninga: We gaan het vandaag hebben over killer instinct.Met killer instinct…klinkt misschien een beetje bot, maar wat ik daar simpelweg mee bedoel is:Als je een chick aanspreekt, dat je er dan ook in ieder geval alles aan doet om die chick ook te neuken.

Ali Mohammed: Laten we eerst meteen een disclaimer eruit gooien. Dat, als je bedoeld ‘alles eraan doet om die chick te fixen’,je niet letterlijk alles probeert te doen binnen de wettelijke…

Tim Veninga: Ja, binnen de wettelijke grenzen. Ja, dat is waar, ja.Binnen de wettelijke grenzen dat klinkt wel gevaarlijk, want als je uit Saoedi Arabië komt,dan zijn die wettelijke grenzen nét ietsje anders. Maar binnen de Nederlandse wettelijke grenzen en normale normen en waarden, ja. Maar verder doe je er alles aan om haar te neuken. Punt.

Ali Mohammed: Cool, hoe ziet dat er uit? Waar moet ik aan denken? Wat is de killer instinct in de praktijk,als iemand in de club staat bijvoorbeeld?

Tim Veninga: Nou, eigenlijk heel simpel. Je ziet een vrouw staan en je denkt:”Oké, zij ziet er wel uit als een intelligente gesprekspartner, waar ik eventueel wel mijn piemel in zou willen steken, op een bepaald punt.”

Ali Mohammed: Ja, dat intelligente dat maakt mij vaak niet zo heel veel uit.

Tim Veninga: Nee, maar dat is één van de standaardregels van versieren, hè; doe altijd alsof het om het innerlijk gaat.

Ali Mohammed: Ja, ’tuurlijk, vergeten…

Tim Veninga: Dat wil je gewoon aanleren; het gaat altijd om het innerlijk.

Ali Mohammed: ‘Tuurlijk.

Tim Veninga: Dus, je ziet daar zo’n chick en je denkt van: “Oké, ik wil die chick wel bangen.”Nou, wat doen de meeste gasten dan? Helemaal niks. Maar, op het moment dat ze er wel op af gaan, dan doen ze een soort van half slappe, lame ass, poging om een vrouw te versieren.Dan reageert die vrouw niet gelijk heel erg enthousiast en dan denken ze:”Oké, nou ja, het wordt hem niet, maar ik heb het in ieder geval geprobeerd. De volgende keer beter.”Ik ga al zeven jaar uit, vijf dagen of meer per week ga ik uit.En ik ben constant vrouwen aan het aanspreken.En de keren dat het makkelijk is, de keren dat een vrouw echt makkelijk met me mee naar huis gaat,is misschien twee keer per maand, drie keer per maand.De rest van de tijd heb je minstens vier, vijf momenten,waarop je door ongemakkelijke situaties heen moet ploegen. Stel, er komt ineens een vriend bij staan die moeilijk doet, het gesprek loopt dood,je hebt op zo’n avond wel vijf, zes keer de kans om op te geven.En de meeste gasten grijpen die kans met beide handen aan.

Ali Mohammed: Om weg te gaan.

Tim Veninga: Ja.Waarom is mij een raadsel.Stel, je bent in gesprek met een vrouw en op een gegeven moment; het gesprek gaat nergens naar toe.Ze reageert heel koud, het loopt een beetje vast en dan loopt ze weg.Heel vaak zie ik een gast…dat is wel leuk; ik coachte een tijdje terug een Duitse klant,en die klant had al eerder een workshop gevolgd bij andere bedrijven ook en hij deed alles goed.Maar om de één of andere reden kreeg hij nooit een telefoonnummer.

En om de een of andere reden had hij nooit een instant date.En binnen anderhalf uur ofzo, had ik zoiets van: “Wat ben je nou aan het doen? Je loopt op die vrouw af, je maakt een gesprek en dan ga je weer weg. Hoe denk je dat dit ooit gaat werken, wat is je plan met deze shit.”En het enige wat ik tegen hem zei, is: “Van nu af aan loop je niet meer weg. Zodra je haar aangesproken hebt, sta je aan de grond genageld. Je mag niet bewegen. Je mag niet meer weglopen, totdat ofwel zij wegloopt, ze je een duw geeft, ze heel erg boos op je wordt of dat ze met je zoent. Voor die tijd loop je nooit weg, maakt niet uit of je moet pissen, je blijft er naast staan.”En bij iedere vrouw die hij aan begon te spreken, kwam hij in ieder geval weg met een telefoonnummer,een zoen…Op zijn eerste avond lag hij met de derde of vierde chick, die hij aansprak, in bed.

En, die gast deed ook alles goed. Dat was nog het ironische. Het enige probleem was…

Ali Mohammed: Niet lang genoeg.

Tim Veninga: Niet lang genoeg, hij liep gewoon weg.

Ali Mohammed: In dit geval gaat het bij die dude goed, maar bij mannen die niet goed weten wat ze moeten doen, komt het dan niet te opdringerig over?

Tim Veninga: Ik denk dat als je te opdringerig overkomt…als je daar bang voor bent, dan gaat er al iets fout in het begin.Dan is er al ergens één of ander denkfoutje of een draadje wat verkeerd verbonden zit in je hoofd.Want wat gasten denken dat opdringerig is, dat lijkt niet eens op wat echt opdringerig is.

Je kan veel meer maken en je staat nota bene met je neus tegenover een volwassen vrouw.Als ze zegt: “Ik vind dit niet cool.” Ze is echt wel in staat om dat te zeggen ofzo.Dus, zolang ze voor je neus staat, ga er dan gewoon van uit:”Ze staat nog voor mijn neus, ze praat nog tegen mij dus, ze vindt me leuk.”

En als je nooit te horen krijgt: “Je bent opdringerig.”Dan betekend het net zoiets als dat je voetballer zou zijn die nooit naast het goal schiet.Dan schiet je gewoon niet vaak genoeg.Dan gaat er gewoon iets fout.Als je nooit een keer een klap op je bek krijgt, al zeg ik ’t zo alsof ik constant op mijn bek gelagen wordt, ik bedoel, je ziet hoe mijn gezicht…

Ali Mohammed: Hoe mooi je bent, dat klopt.

Tim Veninga: Maar als je niet in ieder geval één keer per jaar een keer een bitch slap in je gezicht krijgt,dan ben je echt gewoon een slappe lul, dan ben je veel te slap bezig en dan…

Ali Mohammed: Dan ben je de grens ook niet echt aan het opzoeken. Dan speel je allemaal lekker in de comfort zoneen het veilige gebied. Zonder dat je echt in de ‘magic zone’ komt bij wijze van,waar echt ‘the magic happens’, bij wijze van.

Tim Veninga: De mannen die niet bang zijn om opdringerig over te komen, die krijgen zoveel meer voor elkaar.Puur omdat ze niet constant bezig zijn op zoek te gaan naar toestemming te vragen bij een vrouw.Ze zijn constant bezig met: “Mag ik dit wel doen en vindt ze dit wel leuk en ben ik niet vervelend.” etc.Terwijl, in werkelijkheid zou dat beeld van: “Wat vind zij ervan.” moeten veranderen naar: “Wat wil ik. En bij ‘wat wil ik’, is het gewoon van: “Hoe krijg ik dit stukje wat ik wil, daadwerkelijk in de praktijk vertaald naar ook echt een resultaat.”‘Wat wil ik’ kan bijvoorbeeld zijn: “Oké, ik wil deze chick nu vanavond mee naar huis nemen.”Hoe ga je dat doen, wat is mijn eerstvolgende stap dat ik kan doen. Wat is er voor nodig?Nou, stel, ze is met twee vriendinnen: “Oké, wat is er voor nodig? Ik moet in ieder geval even praten met die vriendinnen zodat die vriendinnen mij vertrouwen, zodat ik haar uiteindelijk mee naar huis kan nemen.” Waar moet ik verder aan denken: “Oké, waar slaapt ze vanavond?”Dat is ook een stukje killer instinct, maar dan omgekeerd.Als je erachter komt: “Oké, zij woont bij haar ouders, ik kom uit een totaal andere staden ik heb hier geen slaapplek.”Besteed je tijd er niet aan. Dat is omgekeerd killer instinct: “Fuck jou dan.”Maar als je inderdaad wel weet: “Oké, logistiek is het mogelijk dat ze vanavond met me mee naar huis gaat.”En dan begint ineens van alles te tellen. En als ze dan zegt:”Oké, nee, ik ga nu naar huis.” En ze loopt met haar vriendin naar buiten; je weet dat ze in haar eigen huis slaapt: “Oké, cool, ik loop wel even mee. Ik zorg er wel voor dat je veilig thuis komt.”

Ali Mohammed: Als een gentleman met haar mee naar huis loopt.

Tim Veninga: Ja, kijk, dan ben je al weer een stapje verder.Dan wil je ieder keer denken dat: “Ieder stapje in het proces, hoe zorg ik dat ik in ieder geval een stapje verder kom. Nou, als je voor haar deur staat: “Oh wacht, ik moet even naar het toilet. Sorry, mag ik heel even je toilet gebruiken.”Nou, dan ben je alweer een stapje de deur in, dan sta je binnen:”Heb je misschien een glaasje water voor mij.”Je zoekt constant die grens op en de meeste gasten denken van: “Oh, ze gaat naar huis. Oh, ja, het is afgelopen, einde oefening.”Terwijl ik in werkelijkheid zeg: “Oh, je gaat naar huis? Oké, cool, waar gaan we heen.”Of: “Je gaat naar huis? Oké, wacht even, ik moet even mijn jas pakken.”

Ali Mohammed: Bij wijze van; mannen moeten niet teveel denken aan het einddoel, wat een chick neuken is, bij wijze van. Maar ze moeten eigenlijk veel meer denken aan: “Oké, wat is nu de volgende stap die het makkelijker maakt, om bij dat einddoel te komen,” bij wijze van.

Tim Veninga: Ja, je werkt stapsgewijs toe naar dat einddoel en denk iedere keer één setje vooruit van:”Hoe kom ik daar.”En het probleem is, met de meeste gasten, ze zitten zelf al in hun hoofd met:”Nou ja, ze vindt me toch niet leuk.” Ze denken zelf dat ze op de één of andere manier dat ze fout bezig zijn,omdat ze een vrouw aan het versieren zijn of zoiets. Ik weet niet hoe dat precies werkt.

En je ziet met dat soort, juist die gasten, dat ze dat beeld al zo in hun hoofd hebben, van:”Ze gaat me toch afwijzen, ze vindt me toch niet leuk, ze vind me toch niet cool.”Dat, zodra ze de lichtste indicator hebben van iets; ze kijkt boos voor vijf seconden:”Oh, oh, ze heeft me afgewezen, Oké, nou, ik heb het in ieder geval geprobeerd, hè. Kan ik weer met een gerust hart naar huis gaan. Ik heb mijn grens weer even verlegd.”Fuck die shit.Terwijl, in werkelijkheid, als je gewoon die regel voor jezelf aanhoudt, van:”Oké, ze zoent met me of ze zegt tegen me dat ik op moet rotten.” Dan krijgen ze zoveel meer voor elkaar.En ook als je op dat moment even helemaal niet ziet hoe ’t gaat.Oh, dat was trouwens de laatste keer, toen waren we op stap, toen was je er niet bij.Maar ik geloof wel dat je ’s ochtends die chick nog wel in de keuken tegen was gekomen.

Ali Mohammed: Ja, ja, ja. Die chick met dat rode kapsel, die toch?

Tim Veninga: Ja, dat klopt, dat was een kapster.Maar, in ieder geval, ik ben met zo’n chick en ze heeft een soort van een op mannen vallende vriend bij zich.Homo in de volksmond.

Ali Mohammed: Wat zeg je dat toch weer politiek correct.

Tim Veninga: Ze heeft een op mannen vallende vriend bij zich.En die gast…ik was met haar en die gast liet haar maar niet met rust.En ik was met haar aan het praten en op een gegeven moment…Ik had haar al een keer eerder ontmoet en daarna had ze me toegevoegd op Facebook en had ze mijn Instagram gezien…ja…

Ali Mohammed: Daar heb je allemaal foto’s van die natuurafbeeldingen enzo.

Tim Veninga: Van die hele romantische momenten met andere mensen die deel ik, mijn Instagram straalt liefde uit.

Ali Mohammed: Een en al…Een en al liefde.En lichaamssappen…

Tim Veninga: Dus, ze begint in eerste instantie tegen mij van: “Ik wil niet de volgende Instagram chick worden, bla bla bla…” Ik zeg: “Sorry, zie jij hier ergens een camera?”Dat is wel vals, want ik ga vaak met een verborgen camera op stap. Maar, fuck dat, er was geen camera.Dus ik zeg: “Nee, nee, nee, whatever.”

En die chick begint mij een zooi shit te geven, over wat voor gast ik wel niet was,wat voor een sukkel ik wel niet was en dat ze vooral niet moest denken dat ze voor zo’n ranzig figuur als ik zou moeten gaan en weet ik veel wat ze allemaal zei.Maar ja, op dat moment kan je twee dingen doen:Je kan de pussy way out kiezen en denken: “Laat maar, dit gaat hem niet worden.”Maar killer instinct…

Dat is ook een hele goede manier om jezelf te motiveren, is om het negatief te doen.Dus, is om te denken: “Oké, fuck dit, ik ga deze chick bewijzen. Je geeft mij deze shit, je gaat hier spijt van krijgen.”Op een gegeven moment zeg ik tegen haar: “Sorry, ik ga nu deze onzin niet meer aanhoren.”Ik vind het verder prima, ga daar maar staan, ga maar mooi wezen, ik ben er klaar mee.En ik pak een andere vrouw beet bij de hand die voorbij komt lopen en ik begin echt met haar vol een gesprek.Maar ze blijft er maar bij staan.Dus, ik sta met die ene chick, dan staat die andere chick daarnaast. En dan staat er nog de…

Ali Mohammed: Haar op mannen vallende vriend.

Tim Veninga: De op mannen vallende vriend staat erbij, die staat naar het hele tafereeltje te staren.Maar ze gaat ook niet weg. Dus, ik blijf maar doorpraten en ik ga verder. En op een gegeven moment komt haar vriendin erbij en begin ik met die vriendin van haar te flirten en overdreven te doen. Maar ze blijven daar maar staan aan de bar.Dus op een gegeven moment, terwijl ik met die chick sta te praten, geef ik haar zo geld, van:”Oké, kan je nu even een drankje voor me halen.”

Ali Mohammed: Je gebruikt ze ook zeg maar als serveersters.

Tim Veninga: Als serveersters. Nou kijk, op zo’n moment, het enige wat je kan doen met je killer instinct,is door juist door te denken: “Wat is het probleem nu.” Het probleem nu is; zij wil kijken hoe congruent ik ben met wie ik ben: of ik echt daadwerkelijk zeker in mijn schoenen sta,of dat het allemaal maar een soort van stoere act is om zelfverzekerd over te komen.Dat is het probleem dat zij heeft. Wat ik dan kan gaan doen is,ik kan gaan proberen me te verdedigen maar het heeft geen zin. Dus, het enige wat ik haar kan laten doen is: laten zien. Laten zien werkt altijd beter dan vertellen. Dus:“Oké, nou ik ben nu bezig.Hier, ga maar een drankje voor me halen.” En ze pakt dat drankje en zowaar, ze draait bij. Ze begint zich wat te mengen in het gesprek. En ze probeert langzaam een beetje die twee andere vrouwen wat weg te jagen door half te doen alsof ze mijn vriendinnetje is.Dus, nou ja, prima, de kaarten beginnen wat te verschuiven en ik sta daar zo:”Oké, nou, wat wordt mijn volgende zet.”Ik sta daar met die chick en ik sta daar met de op mannen vallende man.Ik moet van die man af, maar ik weet niet hoe ik dat moet doen.Dus, ik kijk om me heen en er lopen een aantal van mijn vrienden rond.En ik kijk: “Wie is het meest dronken.”

Ali Mohammed: Wie kan ik uitkiezen als slachtoffer.

Tim Veninga: Wat denk je? Alex…

Ali Mohammed: Verbaasd me niks…

Tim Veninga: Ik zeg: “Alex, ik heb je hulp nodig. Kun je mijn wingman even zijn?”Hij zo: “Ja, ja, sure, wat moet er gebeuren?”, “Eh, die dude…”En hij kijkt me echt zo aan van: “Wat?”, “Ja, doe gewoon even alsof je homo bent, gewoon, speel even mee. Hou ‘m in ieder geval even een tijdje op afstand.”En Alex: “Ja, ’tuurlijk, ik heb alles voor je over man. Ik hou van je.”En hij gaat er naar toe en hij slaat zo z’n arm om die gast heen en hij begint wat met die gast te flirten en dergelijke.Nou, ook dat is weer killer instinct in je hoofd aan het werk. Van:”Ik heb een probleem, wat is de enige move die ik nu nog kan doen? Oké, ik vind mijn meest dronken vriend. Laat hem het oplossen.”En zowaar, het ging goed en hij vond het nog leuk ook en ze staan te flirten en dergelijke.En dan op een gegeven moment komt er dan zo’n punt richting het eind van de avond, van:”Oké, gaat die chick nou met me mee naar huis, ja of nee.”En als je weet, het is een uur voor sluitingstijd. Als je dan niet zeker weet dat je die chick mee naar huis neemt en je hebt al veel tijd in haar geïnvesteerd, gewoon dumpen en een andere pakken.

Ali Mohammed: Niet die shit van: “Yo, laten we dan toch maar even kijken wat er misschien gaat gebeuren, als ik dat uurtje tot sluitingstijd nog bij haar blijf.”

Tim Veninga: Nou, ’t uurtje tot sluitingstijd is zo vruchtbaar, dat…Je dan beter zoiets kan hebben van: “Fuck it maar.”En heel vaak als ik dan zeg “Fuck it maar” dan komen ze alsnog achter mij aan.Dan kan je vaak maar even doorgaan.Dus, ik heb die situatie daar zo gaande en ik denk: “Oké, wat wordt onze volgende stap.”En ik probeer die chick mee naar huis te krijgen en ze zegt: “Nee, ik kan niet naar huis zonder mijn vriend.”Oké, dan moeten we wat anders bedenken.

Ik heb nog steeds die andere vriend erbij.Weet je wat, als je in de problemen zit, gewoon liegen: “we hebben een afterparty bij ons thuis. Er komen vet veel mensen, het wordt echt super lachen, kom gewoon mee.” En inmiddels zitten wij in die taxi en ik denk: “Oké, killer instinct oké. Maar wat wordt mijn volgende move.”

Ali Mohammed: Trio!

Tim Veninga: Dat zag ik nog niet zo…

Ali Mohammed: Zitten.

Tim Veninga: Ik ben best wel open minded, maar dat soort shit, nee, dat zie ik nog niet zo gauw gebeuren.Dus we komen op een gegeven moment bij ons huis aan.Bedenk mezelf dat we totaal geen drank in huis hebben of iets.Want, dat hadden we van tevoren al lang opgezopen.Dus ik denk: “Ja, we moeten misschien ergens stoppen.” Dus we stoppen bij een nachtwinkel en we halen drank. Nou, we gaan naar ons huis, er is natuurlijk helemaal niemand.We staan wat in de keuken en ik zeg op een gegeven moment tegen die homo:”Je mag hier best blijven slapen hoor als je wil, je hoeft niet vannacht nog weer naar huis te gaan.”Zegt hij: “Waar dan?”, “Oh…Alex heeft in zijn slaapkamer nog wel een bed over.”En langzamerhand begint die gast door te krijgen van: “Yo, volgens mij word ik hier ergens gestrikt. Weet je wat, overleg het gewoon maar even.”En ik neem zo snel mogelijk die chick mee naar mijn slaapkamer, want dat is het leuke zeg maar;vrienden willen het altijd wel voor je verneuken, maar als je die chick eenmaal aan het neuken bent,dan hebben ze vaak ook niet het lef om het te onderbreken.

Ali Mohammed: Goh.

Tim Veninga: Dus dat was gewoon mijn volgende move.Dus ik trek die chick mijn slaapkamer in en ik trek die deur dicht en ik wacht wel op wat er gaat gebeuren. Ik denk: “Het eerste wat ik doe is, ik trek haar kleren uit.” Want dan gaat ze protesteren zodra er iemand de kamer binnen komt lopen. Wederom killer instinct.

Ali Mohammed: Killer instinct.

Tim Veninga: Ze werkt zowaar mee en op een gegeven moment klopt haar vriend op de deur en zegt:”Ik ga nu een taxi bellen ik ga naar huis.”Ik weet even niet meer hoe ze heet…Het is in ieder geval een typische situatie waarin je eigenlijk al tien keer op kan geven, maar als je aan het eind van de rit komt; zolang je steeds maar een stapje vooruit denkt,dan kom je onderweg wel oplossingen voor datzelfde probleem tegen.En als je iedere keer allerlei problemen gaat anticiperen: “Wat nou als hij moeilijk gaat doen. Wat als ik straks met hun tweeën samen in mijn kamer zit”, “wat nu als dit, wat nu als dat.”

Ali Mohammed: Wat als hij ineens een vinger in mijn kont doet, ik snap het.We hebben dus duidelijk gezien dat killer instinct zijn vruchten afwerpt als je chicks versiert.Maar, zijn er situaties waarvan je zegt van: “Zet even het killer instinct op een lager pitje voor je eigen bestwil.”

Tim Veninga: Ja, ’tuurlijk. Er zijn situaties van…Stel; je spreekt een vrouw aan en op dat moment komen er ineens zes boze Joegoslaviërs aan van wie het ’t kleine zusje blijkt te zijn.Of, noem een andere etnische minderheid maar op.Nou, ik bedoel, dat is het moment waarop je denkt:”Ok, sorry, whatever.” Als je fysieke veiligheid in gevaar is, ’tuurlijk, denk dan niet:”Yeah, killer instinct!”

Ali Mohammed: Ik zal ze wel eens even laten zien wie de killer is.

Tim Veninga: Of als een portier zich met de situatie begint te bemoeien, denk niet:”Yeah, killer instinct, ik ga gewoon even door.”Nee, pak alleen die situaties waarin je fysiek redelijk veilig bent en dat ben je bijna altijd wel.Er gebeurd bijna nooit iets, maar dat zijn wel dingen waarvan je denkt:”Oké, misschien moet ik nu even niet doorzetten.”Maar los daarvan, altijd killer instinct.En er alles aan doen wat binnen de Nederlandse regelgeving toegestaan is om een vrouw te neuken.

Ali Mohammed: Want wij zijn nergens voor verantwoordelijk. Dus dat jullie het even weten.Oké, cool. Laten we deze shit afronden. Zijn er nog dingen die je mensen mee wil geven?Wat kunnen ze bijvoorbeeld de volgende aflevering verwachten?

Tim Veninga: Volgende week wordt echt awesome. Volgende week gaan we het hebben over:”Waarom een klootzak zijn werkt en hoe je dat in de praktijk toepast.”‘Tuurlijk, je hoort heel vaak van: “Klootzakken doen het beter met vrouwen, bla bla bla.”Maar er zijn een aantal hele simpele redenen waarom het werkt en er zijn ook een aantal dingen, vooral drie dingen die je als klootzak ook absoluut niet wil doen,want dan ben je echt een klootzak.Maar je moet je gedragen als een klootzak, maar niet daadwerkelijk een klootzak zijn.En als je die drie punten in de gaten gaat houden, waar we het de volgende keer over hebben.Plus, ik heb wel een aantal praktische toepassingen van ‘klootzakschap’.

Ali Mohammed: Klootzakschap. Oké, cool.

Tim Veninga: Klootzak zijn is ook een vak.

Ali Mohammed: Je hebt het gehoord van de man himself, wij gaan het afronden.Bedankt voor het luisteren en tot de volgende aflevering. Later.

Tim Veninga: Mazzel.

[EINDE PODCAST]

Yo, bedankt voor het luisteren naar deze podcast. Wil je meer tips over vrouwen versieren, check dan deze website voor meer versiertips.

En ben je benieuwd naar Tim’s werk, wil je er meer over weten check dan www.manslut.nl voor zijn boek.