Bonus Download: De 10 Knip-En-Plak SMSjes Die Altijd Werken: Klik hier om ze nu gratis te downloaden 

Vrouwen versieren op vakantie

Hoewel het nog wel een tijdje duurt voor de zomervakantie, voelde dat niet zo voor mij een paar weken terug. Elke dag was het namelijk 30 graden.

Zuid-oost Azië stond niet echt op mijn to-do lijst maar toch ben ik gegaan. Ik moet zeggen dat het land heel mooi is.

De vrouwen? Niet helemaal mijn ding.

Hierdoor ben ik beperkt tot de paar blondines die ik tegenkom. Gelukkig zijn die er in overvloed. Al dan niet met overgewicht. Niet alleen kwam ik weinig vrouwen tegen die ik aantrekkelijk vond. Maar als ik ze tegenkom, waren er allerlei factoren die het kut maken om af te spreken.

De belangrijkste factor?

Ik reis aan het eind van het jaar altijd met mijn moeder vanwege haar verjaardag op 1 januari. Hierdoor slaap ik niet in hostels waar ik backpackers kan ontmoeten. Of echt op stap kan gaan anders zit mijn moeder alleen thuis.Vrouwen versieren op vakantie

Ondanks dit heb ik nog vrouwen kunnen versieren. En een chick mee op date kunnen namen naar de Anghor Wat in Cambodja.

Mijn mama was die dag de beste wingwoman ooit;)

Maar door de verschillende scenario’s die ik meemaakte op vakantie afgelopen jaren, leek het me handig om een blog te maken over vrouwen versieren overdag op vakantie.

In 2013 en 2014 ben ik in totaal in 16 landen geweest. Soms met mensen maar eigenlijk vaak alleen. Altijd ging ik daar overdag vrouwen versieren. Hierdoor heb ik het één en ander meegemaakt.

Ik heb alles op een rijtje voor je gezet. je leert in deze blog de 7 valkuilen van vrouwen versieren op vakantie.

Voordat we beginnen:

Dit artikel gaat over specifieke dingen die je kan doen op vakantie.

Als je op zoek bent naar algemene tips (of een stappenplan), hou dan dit artikel erbij over hoe je een vrouw versiert.

 

Waar je op moet letten met buitenlandse vrouwen versieren en daten

#1 Tijdsdruk

Je vakanties zullen over het algemeen niet lang duren. Als het langer dan een maand is, is het geen vakantie meer.Je woont er dan min of meer.

Zo voelde het althans voor mij toen ik een maand in Zweden was. Je hebt dan niet echt een schema om aan te houden. Je kan de deur uit wanneer je wil en zelf bepalen waarheen.

Anders is dat wanneer je een city trip doet. Je weet dat je daar maar een paar dagen bent.

Laten we voor het gemak zeggen dat je ergens 7 dagen heen gaat. Vaak ben je de eerste en laatste dag kwijt aan reizen en je tas pakken. Hierdoor heb je nog maar 5 dagen om te doen wat je wil doen.

Dates plannen is soms lastig

Wellicht heb je dit weleens gemerkt: met vrouwen een date plannen kan een hel zijn. Ze hebben tentamens. Het is net uit met haar vriendje. Haar kat is overleden.

Wat de reden ook is, het is niet waar je op zit te wachten. Want de chick kan elke dag met iemand anders afspreken als ze wil. En ze woont in dat land, dus heeft het vaak geen haast voor haar.

Maar jij? Jij hebt maar 5 dagen om je ding te doen.

Binnen een week met een dame afspreken is vaak lastig. Ze heeft meestal die week al behoorlijk volgepland. De week erop is vaak ook al half bezet. Hierdoor zit er een bepaalde tijdsdruk achter vrouwen versieren op vakantie.

Het moet vanuit jou perspectief allemaal snel gebeuren. Hierdoor loert een gevaar om de hoek: je komt ‘needy’ over. Je kan overkomen alsof je het TE GRAAG wil.

Geen vrouw wil een man die haar TE graag wil. Ongeacht wat ze zeggen.

Vrouwen willen juist een man die ze niet graag wil. De push is wat aantrekkingskracht creëert. Niet de pull.

Zo los je de tijdsdruk op

Begin zo vroeg mogelijk met vrouwen aanspreken. Dat is het meest belangrijk. Ga vol uit de eerst dag dat je in dat land bent. Fix zo’n 20 nummers.  versiercoach ali infield Alleen zo haal je het maximale uit je versier vakantie. Want hierna ga je vrouwen filteren op hoe graag ze je willen zien.

De chicks die je willen zien plan je zo snel mogelijk in. Hierdoor kan je de andere chicks nog appen om ze warm te maken. Dan kan je ergens later op de week wellicht afspreken.

Op vakantie zal je veel van de vrouwen die je hebt aangesproken gewoon niet kunnen zien. Tenzij je er langer bent. Dat is een afweging die je moet maken.

Wil je echt 3 weken in één stad zitten of toch alleen de chicks doen die beschikbaar zijn binnen die 7 dagen dat je er bent?

 #2 S3kstoerisme label

Ik ga niet liegen. Ik ga naar de Scandinavische landen en het Oostblok voor maar één ding: de chicks. Ze zijn mooier dan welke chicks dan ook.

In de Scandinavische landen zijn ze modieus en hebben ze de gezichten waar ik op val. In het Oostblok hebben ze de bitchy look waar ik een moord voor doe.

Daarnaast zijn zo ook nog eens super vrouwelijk omdat feminisme daar nooit van de grond is gekomen. Daarnaast zijn ze ook niet dik. Dus wat kan er voor Ali roet in het eten gooien? Het sekstoerisme labeltje.

Chicks weten dat ze heet zijn

Mensen lezen het internet. En hoe vaak kom je wel niet een lijstje tegen met “de 10 mooiste nationaliteiten van de wereld” Dit soort lijsten lezen chicks ook. Misschien komt het zelfs op het nieuws. Ze weten hoe er naar ze wordt gekeken. Als soort van lustobjecten.

Vooral wat Scandinavische landen of het Oostblok betreft. Zweden staat vaak op dat soort lijsten heel hoog. Chicks weten dat gasten daarom naar hun land gaan. Oostblok chicks weten dat er over ze wordt gedacht dat ze makkelijk zijn.

Daarom kan je als toerist, die er een kort periode is, een label van sekstoerist krijgen. Iemand die daar puur is om een paar nieuwe vlaggen te veroveren. Chicks willen daarom minder snel met je in bed springen. Niet omdat je niet aantrekkelijker bent. Je bent juist aantrekkelijker als buitenlander.

Dat kan je in mijn vorige blog vrouwen versieren als allochtoon lezen. Het probleem is niet dat er te weinig aantrekkingskracht is. Het probleem is haar lichaam die haar vertelt hoe ze jullie baby op gaat voeden. Je bent immers na een paar dagen weg. Dus zou ze het evolutionair gezien alleen moeten doen.

Hoe je niet gestereotypeerd wordt

Ga je vooral niet gedragen als een dronken Engelse toerist. Mensen kunnen het niet waarderen als je hun ‘cultuur’ en stad niet respecteert.

Wees in je gesprekken geïnteresseerd in hun cultuur.

Zoek van te voren een paar bijzondere feiten over het land of hun cultuur op. Dingen die een ‘normale’ toerist niet snel zou weten. Noem dit in je gesprekken. Vrouwen gaan dan denken dat je voor meer komt dan alleen de lekkere chicks. Dit is een trucje die ik altijd toepas. En het werkt belachelijk goed.

Zoek bijvoorbeeld bijzondere gerechten op die ze hebben. Speciale dranksoorten. Bepaalde gebeurtenissen in hun geschiedenis die de normen en waarden verklaren van dat land. Of bepaalde tradities. Deze doen het allemaal goed.

#3 Logistiek

Je kan Google Maps hebben. Je kan Tripadvisor hebben. Je kan welke website dan ook hebben. Hoe goed jij jezelf ook gaat voorbereiden voor je trip, de chicks daar kennen hun stad toch beter. buitenlandse Je weten welke clubs het leukst zijn….en of ze nog überhaupt bestaan. Informatie op het internet is vaak verouderd. De club die vorig jaar leuk was, is nu failliet of saai.

Dat ondervond ik niet lang geleden in Finland. Je woont ook niet altijd in het centrum. Waardoor het lang duurt voordat je naar je huis loopt. Daarnaast weet je misschien de route niet meer zo goed. Hierdoor kan je wat zenuwachtig overkomen als je haar mee naar huis neemt…en verlies je haar.

Geen chick wil een man die twijfelt of niet weet wat hij doet. Daarnaast kan je gezeik krijgen met de lobby van je hotel. Die laten vaak niet toe dat je chicks meeneemt. Tenzij je voor een extra bed betaalt. Daarom gebruik ik zelf liever Airbnb.

Hoe je niet verdwaald overkomt

Ga de stad verkennen op je eerste dag. Je kan tegelijkertijd de ’tijdsdruk’ factor oplossen door ondertussen chicks te versieren.

Door de eerste dag een mentale kaart te maken van de hotspots wordt je leven een stuk makkelijker. Je leert verschillende wegen naar je huis. Leuke parkjes om wandelingen in te maken. Romantische of aparte tentjes om met je dates drankjes te doen. En natuurlijk de kortst route van je versier locaties naar de huis.

Daardoor kan ik de leiding nemen en houden gedurende mijn dates. Ik laat haar zien dat ik alles onder controle heb ondanks het feit dat ik nieuw ben.

#4 Je vergeet je vakantie

Zweden heeft mooie meren en bossen. Finland heeft mooie sauna’s. Praag, Riga, Belgrado en Kopenhagen hebben ook heel veel mooie dingen als je Tripadvisor moet geloven. Wat heb ik van deze landen gezien?

De beste straten en de clubs om te versieren. Als je me dingen over die steden vraagt weet ik weinig. Tenzij ik ze op dates heb meegekregen. Ik weet dat Praag een mooie brug heeft. Eentje met een speciale betekenis. Ik heb geen idee hoe die heet. Ik weet alleen dat hij bestaat omdat de chick die ik die avond uit de club nee naar huis nam me over die brug vertelde.

Als je op vakantie gaat om chicks te versieren, vergeet je vaak ‘op vakantie te gaan’. Je vergeet te ontspannen en te genieten van het land waarin je bent.in boedapest Ik ga je niet vertellen om geen chicks aan te spreken op vakantie. Probeer alleen wel iets van je vakantie te ervaren behalve chicks.

Combineer vrouwen versieren en vakantie

Je kan niet alles hebben in het leven. En als je chicks wilt versieren zal je vaak veel tijd moeten investeren in het proces.

Wanneer je besluit iets te doen, besluit je automatisch iets anders niet te doen. In dit geval zal je de stad/land niet goed zien.

Maar dit is eigenlijk op een makkelijke en leuke manier om te lossen. Gebruik de dame die je hebt om je de stad te laten zien. Locals weten veel beter wat de echt leuke plekjes zijn van een stad.

Natuurlijk kan je veel vinden op Tripadvisor. Maar eerlijk is eerlijk. Niemand kan je de echte experience geven zoals een local dat kan doen. Ze laten je het land ervaren.

Ze is trots op ‘haar’ stad

En ik ben tot nu toe nog NOOIT een chick tegengekomen die me ‘haar’ stad niet wou laten zien. Mensen zijn trots op waar ze vandaan komen. Wanneer je hier interesse in toont gaan mensen helemaal los en laten ze je alles zien. Vooral in het Oostblok.

Dus laten ze je graag alle hoeken en gaten van hun land zien. Daarna kan jij haar alle hoeken van de kamer laten zien;) Maak wandelingen met je dates.

Vertel haar dat ze je de stad moet laten zien. Neem daarna weer de leiding over van de date. Breng haar naar de mooiste plek van haar stad: je slaapkamer.

#5 Je emoties in bedwang houden

Een avond stappen kan veel met je doen. Het kan je maken of breken. Het kan je laten zinken of boven de wolken zweven. versiertips Vooral als je een beginner bent, kan het met je emoties spelen. Je zal hard worden afgewezen, uitgelachen en shit over je heen krijgen.

En om goed te worden, moet je dit allemaal doorstaan. Je moet harder worden. Gelukkig wordt je dit automatisch als je vaak uitgaat. De dingen die je vroeger raakten, doen je nu niks meer.

De dingen die je vroeger braken, zijn juist de dingen die je opbouwen. Afwijzingen krijgen, uitgelachen worden en shit over je heen krijgen is iets waar je van geniet. Het is iets waar iemand tegen kan die emotioneel sterk is.

Alles is nieuw

Op vakantie worden je emoties pas echt op de proef gesteld. Alles is nieuw voor je. De mensen, de taal, de omgeving en de cultuur. Hoewel het bovenstaande allemaal mee te leven is, is het dom om te ontkennen dat het niet meespeelt.

Maar ik ben niks zo moeilijk tegengekomen als overdag vrouwen versieren op vakantie. Dacht je dat het moeilijk was om overdag een vrouw aan te spreken in Nederland? Probeer het eens in het buitenland.

Je brein registreert dat je in een nieuwe omgeving bent. Dat is al een gevaar op zich. Laat staan dat je daar ook nog eens buitenlandse vrouwen versiert. Op stap heb je dit minder. Clubs zien er overal eigenlijk hetzelfde uit en men gedraagt zich wereldwijd hetzelfde. Om buitenlandse  vrouwen te versieren om vakantie moet je je emoties in bedwang kunnen houden.

Voor mij is een week alleen op vakantie  om overdag vrouwen te versieren ook één van de beste manieren om mezelf sterker te maken. Als je vrouwen alleen in het buitenland kan versieren, kan je elke versier situatie in eigen land aan. Want je leert jezelf iets heel belangrijk. Namelijk dat je het allemaal alleen hebt gedaan in een vreemd land. Me, myself and I.

Chill out

Je moet comfortabel worden met het feit dat je oncomfortabele dingen gaat doen. Dit is een deel van het proces om sterker te worden als man. Hoe verder jij je comfort zone rekt, hoe comfortabeler je wordt me veel dingen die je doet.

Hetzelfde geldt voor vrouwen overdag aanspreken in je eentje in het buitenland. Dat is emotioneel best zwaar.

Zie overdag vrouwen versieren op vakantie dan ook als een soort training voor je zelfvertrouwen. Door het als iets te zien met een hoger doel ben je meer bereid om het uit te voeren.

Het gaat dan niet meer om chicks fixen. Het gaat dan om meer zelfvertrouwen krijgen.

“Let me tell you how you measure a man, when his world starts to fall see how tall he stand. It matters not how many times you fall down, what matters most is how many times you rise. Mistakes build character, and character takes you places money can’t.” -T.I, Remember Me

Dat is voor mij meer waard dan een één of andere chick. Met zelfvertrouwen kan je veel dingen krijgen in het leven. Inclusief vrouwen.

#6 Stress

Vakantie moet ontspannend zijn. En afhankelijk van wat je gaat doen is dat het vaak ook wel. Maar heb je weleens gemerkt dat je op sommige vakanties best gestrest kan zijn om kleine zaken? in finland Je moet constant aan je budget denken. Je moet rekening houden met vertrek- en aankomsttijden. Je moet rekening houden dat je niet beroofd wordt.

Je kan 10 dingen verzinnen die constant rondspoken in je hoofd. Hierdoor ben je constant in een licht gespannen situatie. Hierdoor zal je niet altijd chill in je vel zitten om met vrouwen te praten.

De stress vertaalt zich in gespannen gezichtsuitdrukkingen en krampachtige bewegingen. Omdat je onbewuste gespannen is, gaat je lichaam er naar gedragen. Dit komt je versierskills niet te goed.

Zo voorkom je stress

Zorg ervoor dat je veel beweging krijgt. Wanneer je lichaam actief is zorg je ervoor dat je cortisol verliest. Dit brengt je meer tot rust.

Daarom gaan veel mensen sporten wanneer ze gestrest zijn. Je verbrandt de cortisol in je lichaam. Daarnaast maakt je lichaam endorfines aan waardoor jij je lekker gaat voelen. Minder cortisol en meer endorfines zullen ervoor zorgen dat jij je beter voelt.

Zoek daarom altijd een sportschool uit op vakantie of neem je hardloop schoenen mee.

#7 Denken dat versieren / daten in het buitenland makkelijker is

Onder mannen heerst het idee dat vrouwen versieren op vakantie makkelijker is. En het blijft niet alleen bij vrouwen versieren. We vinden heel veel dingen mooier/leuker/beter dan wat we in ons eigen land hebben.

Je kijkt al snel naar details en vergeet de bigger picture. Het is leuk inderdaad dat prijzen in het buitenland lager liggen. Maar als ik ziek wordt pak ik liever toch het vliegtuig naar Nederland om me daar te laten behandelen.

Je weet wat ze zeggen: het gras is altijd groener aan de overkant. Hetzelfde geldt voor chicks fixen op vakantie.In riga Maar die buitenlandse vrouwen zijn niet makkelijker. Het is alleen makkelijker als jij erin gelooft.

Het zogenaamde pygmalion effect. Als je iets graag wil, komt het uit. Dat is ook een techniek om vrouwen verliefd te maken.

De self-fulfilling prophecy

Omdat je denkt dat  vrouwen in het buitenland makkelijker zijn, ga je veel speelser met de situatie om. Je neemt het allemaal minder serieus. Je gaat er eigenlijk al vanuit dat je haar gaat scoren. En als je dan een dame scoort, rationaliseer jij dat in de gedachte ‘zie je wel, vrouwen zijn hier makkelijker’.

Vrouwen versieren in je eigen land is vaak makkelijker.

Omdat je al heel veel dingen gemeen hebt. Om te beginnen de taal alleen al. In het buitenland ben je wel interessant omdat je ‘nieuw’ bent. Maar ben je blijft een complete vreemdeling.

Je zal daarom het vertrouwen van de vrouwen meer moeten winnen. Je moet tegen het labeltje sekstoerist opboksen. Terwijl je met een dame uit je eigen land/stad dat niet hebt. De makkelijkste vrouwen om te versieren zijn Nederlandse vrouwen op vakantie. Je hebt namelijk al een bepaalde band.

Daarnaast kan ze lekker ongeremd haar gang gaan omdat ’toch niemand haar hier kent’. Ze hoeft niet te vrezen voor het label ‘slet’. Over een paar dagen is ze namelijk toch weer thuis. Daar kan ze weer het brave meisje spelen…tot haar volgende vakantie.

Oplossing:

We willen als mens graag in een magic pill geloven. Een pil die al onze problemen oplost. Een heilige graal die ons van alle ellende in ons leven verlost. Maar bestaat natuurlijk niet. Al helemaal niet in de wereld van het vrouwen versieren. Nergens is vrouwen versieren makkelijker dan andere plekken. Natuurlijk spelen soms culturele aspecten een rol.

Het verklaart soms een deel van het gedrag van mensen. Maar veel van ons gedrag is ook evolutionair bepaald. Haal het idee uit je hoofd dat vrouwen ergens anders makkelijker zijn dan waar je nu bent. Dat zijn smoesjes om je ego te strelen. Om te verbergen dat je eigenlijk geen actie onderneemt. Dat je niet de grenzen opzoekt in je interacties. Om het goed te praten dat het niet lukt.

Smoesjes zijn heel goed als je van plan bent nooit goed te worden met vrouwen. Kijk. Als jij gelooft dat chicks in het buitenland makkelijker zijn, dan zullen ze dat ook zijn. Als je gelooft dat de chicks moeilijker zijn, dan zullen ze moeilijker zijn. Je gedachte zijn niet alleen van invloed op je gedrag. Het gaat zelfs zo ver dat het invloed heeft op hoe je genen werken.

“Your thoughts, too, are constantly impacting your genes, which must shift and change, over time, to align your cellular machinery with the expectations you’ve set and experiences you’ve had” Dr. Sharon Moalem,  Inheritance: How Our Genes Change Our Lives and Our Lives Change Our Genes

Denk daarom altijd dat elke chick makkelijk is. Ongeacht hoe ze eruit ziet, waar ze woont of hoe ze zich gedraagt.

Bonus: 1 Simpel Trucje Om Vrouwen Te Versieren Op Vakantie

Bonus 2: Openingszinnen in het Engels

Update 2016: We kregen vaak de vraag of we wat kant en klare zinnen hadden om op vakantie te gebruiken.

Daarvoor eb je nu twee opties:

1. Mijn Gespreksninja cursus. Alle 698 voorbeeldzinnen zijn er nu ook in het Engels.

2. Dit lijstje met 13 openingszinnen in het Engels.

Wat zijn de beste plekken om chicks te regelen in Europa?

Ik heb een lijst gemaakt met mijn persoonlijke top 5. Er staan wat steden dicht bij huis, steden met modellen en #3 is nog volledig ‘nieuw’.

Hieronder kan je hem downloaden.

Mocht je tips willen over hoe je vrouwen overdag op de juiste manier aanspreekt? Klik dan hier.