Vrouwen vervelen zich dood

Afgelopen weekend kreeg ik een bijzondere vraag tijdens het coachen. De vrouwen die de klant aansprak raakten na een minuut of 5 verveeld. Conclusie? Er moest meer spanning in.Vrouwen versieren

Meer dan 230 volt als het kon. Hij moest Raiden van Mortal Combat worden. Ze moesten meer geprikkeld raken door wat hij zei. Plagen was de oplossing.

Ik had die vraag niet verwacht. Ergens had ik het vermoeden dat iedereen weet hoe hij moet plagen.

Vrouwen versieren door ze te plagen of teasen

Mensen plagen is iets wat we allemaal kunnen. Het is iets wat we allemaal doen. Je voelt aan wanneer je iemand plaagt. Je voelt ook aan wanneer je over de streep gaat.

vrouwen plagenMaar als het op vrouwen aankomt klappen mannen soms dicht. Ze zijn te gespannen om plagerig te zijn. Ze gaan safe spelen. Daardoor worden de gesprekken saai. Er zitten geen pieken en dechte manalen in het gesprek. Het moet een emotionele rollercoaster zijn. Nu is het waarschijnlijk monotone diarree. Niemand houdt van diarree.

Toen bedacht ik me de dag na de coaching het volgende. Wat nou als er meer mensen eigenlijk niet weten HOE jij leuk kan pesten?

Wat nou als je te gespannen bent wanneer je een vrouw aanspreekt. Je klapt dicht. Je creativiteit laat je in de steek. Een paar handvaten hoe je vrouwen kan pesten zou handig zijn. Het enige wat jou op dat moment lukt is om de vrouw te interviewen:

 • Jij:”Hoe heet je?”
 • Zij: “Lisa”
 • Jij: “Wat studeer je?
 • Zij: “Psychologie”
 • Jij: “Ooh leuk, ik doe psychologie. Met wie ben je hier?”
 • Zij: *Dame loopt weg*

Dit is dus hoe het NIET moet. Het is te saai. Te voorspelbaar. Vrouwen hebben dit scenario al duizend keer meegemaakt. Wees niet de zoveelste die avond die vraagt of ze huisdieren heeft.

Vaak wijzen vrouwen mannen af omdat ze gewoon te saai zijn. Afgewezen worden door een vrouw is voor sukkels.

Meisjes plagen is kusjes vragen. Je moeder had gelijk.

Maar meisjes plagen op z’n Ali’s is meer dan kusjes vragen.

Dus deze week een spoedcursus plagen voor jullie. Ali style. Ik heb praktische voorbeelden erbij gehaald die je vanavond nog kan gebruiken. Allemaal dingen die ik regelmatig zeg of doe.

#1 Haar opmerking ‘verkeerd’ interpreteren

Vrouwen willen dat je denkt dat ze netjes zijn. Dat ze etiquette hebben. Ze willen je laten geloven dat ze nooit seksueel getinte opmerkingen maken.

Ooit eens twee vrouwen horen praten terwijl ze dachten dat er niemand meeluistert?

Ze zijn net zo smerig als ons mannen. Misschien nog wel erger. En stiekem weten ze dit ook. En stiekem genieten ze hiervan.

“My fantasies have always concerned animals and nothing else. Ever since I was a teenager, the sight of dogs copulating or a horse in a field with his penis hanging down has excited me tremendously. I am now divorced but have a lover, and most time when we make love I imagine it is the penis of a large dog or horse that is entering me, or a dog licking me and hordes of dogs all screwing madly. This really turns me on. ” – My Secret Garden, Nancy Friday

Een ex-scharrel van me vertelde me ooit dat zij en haar vriendinnen hun vagina’s aan elkaar laten zien. Toen ik stomverbaasd vroeg “Waarom?” Kreeg ik een “Ooh, gewoon om te vergelijken.” Ze keek mij aan alsof ik de gek was.

Stiekem vinden ze het leuk als jij over piemels begint. Zij denkt eraan, jij spreekt het uit.

Ze zal natuurlijk zeggen ‘dat het echt niet kan’. Ze zal je proberen wijs te maken dat ‘ze niet zo is’.

Maar wat nou als je het zo kan opzetten dat het lijkt alsof zij de opmerking maakte. Alsof zij degene is die over de piemels begon?

Wat is er nou mooier dan een vrouw iets in de mond leggen. Woorden bedoel ik, niet je piemel.

Door haar opmerkingen ‘verkeerd’ te interpreteren (lees: seksueel) worden je gesprekken een stuk leuker. Hieronder wat voorbeelden:

 • Zij: Ik studeer psychologie
 • Jij: Ooh god, ik hoef je seksuele fantasieën niet te horen die je door je daddy issues hebt gekregen.

Of

 • Zij: Ik ben schoonmaakster
 • Jij: Vind je het niet wat te vroeg om me over je avonturen in de bezemkast te vertellen?

Of

 • Zij: Ik ga naar de wc
 • Jij: Meestal heb ik seks in een bed maar als jij het perse daar wil.

Zoals je ziet kan je alles seksueel maken. Ik heb je voorbeelden gegeven. Speel ermee. Kijk wat voor leuks je kan verzinnen.

Je kan haar hierdoor ook lichtelijk opgeilen. Verbale escalatie heet dit in dure termen. Je kan dit ook doen door op de juiste manier aan te raken. Lees hier 3 tips haar te verleiden met aanraken.

Het ergste wat er kan gebeuren is dat ze naar de wc gaat en niet terug. Maar als je niet plaagt zou dat toch gebeuren. Dus je hebt niks te verliezen;)

 

#2 Vat alles op als een slechte versiertruc van haar

Ik fuck graag met vrouwen. Zowel letterlijk als figuurlijk. Er is niks leuker dan vrouwen bijna tot waanzin drijven omdat ze je niet kunnen peilen.

Mijn wingman vertelde me laatst wat hem echt geil kan maken. Niet wanneer een vrouw zegt dat ze zin in hem heeft. Of dat hij mooi is. Of dat ze hem in haar wil voelen. Nee, totaal niet.

“Ik kan je echt niet peilen. Ik weet niet wanneer je serieus ben en wanneer niet.” Dat hoort hij graag.

Dat vrouwen zo in de war zijn dat ze het even niet meer weten. Die verwarring creëer je door te plagen afgewisseld met serieus zijn.

Je weet ongetwijfeld hoe je serieus kan zijn. Daarom geef ik je nog een techniek om haar te pesten.

Alles wat ze zegt bijvoorbeeld opvatten als een mislukte versierpoging is een goede methode.

 

 • Zij: He, weet jij waar de wc hier is?
 • Jij: Wauw dat is wel de slechte versiertruc die ik vandaag heb gehoord.

OF

 • Zij: Leuk dat je ook zo vaak naar de sportschool gaat.
 • Jij: Haha, wat een slechte versiertruc. Je mag ook gewoon zeggen dat ik sexy ben. Lul er niet omheen.

Wat je hier doet is de rollen omdraaien. Je vertelt haar indirect dat ze jou probeert te versieren. Als je iets maar vaak genoeg mensen wijsmaakt, gaan ze erin geloven. De grap is natuurlijk dat jij haar eigenlijk versiert.

Het is een win-win.

Zij wordt wijsgemaakt dat ze jou versiert, waardoor ze erin gaat geloven. Je zal merken dat ze harder gaat werken voor je.

Het is een versierpoging in een versierpoging. Wie wil de Avengers 2 zien als je ook versierception kan ervaren.

 

#3 Ga tegen haar in

Als je vrouwen vraagt wat ze willen in een man, dan zijn ze er duidelijk over: ze willen een man met twee kanten.

Enerzijds moet hij lief, hoffelijk en gevoelig zijn.

Anderzijds, en misschien wel belangrijker, moet hij zijn mannetje staan. Hij moet goedgebekt zijn en niet bang zijn voor confrontaties. Ook wanneer dat betekent dat hij tegen haar in gaat.

Vrouwen willen tegengas

Hoe vaak hoor je van vrouwen dat ze iemand willen die ’tegengas’ geeft? Stiekem worden vrouwen opgewonden van een man die tegen ze in gaat. Zo’n man heeft namelijk ballen…letterlijk maar vooral figuurlijk. vrouwen versieren met ballen

Door tegen haar in te gaan toont hij leiderschap. Hij toont dat hij staat voor wat hij wil. Ik ken vrouwen die nat werden toen hun vriendje in een gevecht raakte met iemand. Waarom?

Omdat zij onbewust beschermd wil worden door een man. Haar brein vertelde haar dat hij een echte man is. Hij zet zijn leven op het spel voor haar. Dus zal hij dat voor hun toekomstige kindjes waarschijnlijk ook doen.

Gebruik dit ’tegengas geven’ om aantrekkingskracht te creëren.

Als ze iets zegt of beweert, ga je er tegenin. Ongeacht of het waar is wat ze zegt.

Het idee is niet om een punt te bewijzen. Je hoeft geen wandelende Wikipedia te zijn. Het punt is dat je tegen haar in gaat.

Ga JUIST tegen haar in als ze iets zegt wat waar of correct is. Bijvoorbeeld:

 • Zij: Mijn studie is verkozen tot de moeilijkste studie van Nederland
 • Jij: Lul niet, dat is niet waar.

OF

 • Zij: Ik hou van sushi
 • Jij: Echt niet, je houdt niet eens van vis.

Vergeet niet te lachen

Wellicht voel je al aan dat dit verkeerd kan aflopen. De truc is simpel. Iets wat al meerdere keren is vertelt in blogs: LACH!

Het is één van de 12 manieren om te versieren met lichaamstaal.

Lach bij alles wat je zegt. Het is de equivalent van de ‘knipoog smiley’ op Whatsapp. Zolang je die stuurt achter elke zin, is het goed.

Mensen weten dat je een grapje aan het maken bent. Dat je aan het plagen bent.

Mensen knipogen niet constant in een echt gesprek naar elkaar. Dat zou fucking weird zijn. Maar ze glimlachen wel.

Dat werkt ontwapenend en geeft aan dat je plezier hebt. Door tegen haar in te gaan met een glimlach op je gezicht kan ze niet boos worden.

Want je kan altijd zeggen dat het een grap was. Je kan haar altijd de schuld geven dat ze te serieus is;)

#4 Geef haar commando’s waarvan je weet dat ze het waarschijnlijk niet zal durven doen

Niet lang geleden schreef ik een blog over de 10 meeste voorkomende beginnersfouten. Eén hiervan is dat ze geen leiding nemen. Hoe kan je leiding nemen en tegelijkertijd een dame plagen? Door haar te commanderen om iets buiten haar comfort zone te doen.

Het is simpel.

 • Commandeer haar om een lelijke man die in een hoekje staat te versieren;
 • Commandeer haar om voor je te zingen (buiten de dansvloer);
 • Commandeer haar om voor je te dansen (buiten de dansvloer);
 • Om 10 shotjes voor jullie te kopen.

Wederom is dit een win-win.

Stel je voor dat ze doet wat je zegt. Als ze dit doet, raakt ze gewend aan je commando’s opvolgen. Ze gaat je zien als een leider. Dit is vooral belangrijk voor later op de avond;)

Wanneer je voorstelt om nog [BULLSHIT REDEN] bij je thuis te doen, zal ze volgen. Althans, de kans is groter dat ze nu volgt omdat ze je commando’s gewend is.

Maar stel je voor dat ze niet doet wat je zegt. Dan kan je haar plagen dat ze een mietje is. Dat ze alleen maar van de praatjes is.

De kans bestaat dat ze het alsnog doet. Je hebt namelijk haar ego geraakt. Ze zal zich willen bewijzen voor je.

Beloon haar wanneer ze je commando’s opvolgt. Vooral wanneer het ‘grote’ commando’s zijn. Net als bij honden. Tim zei het al: vrouwen zijn net honden. Lees het in zijn blog over wat vinden vrouwen aantrekkelijk aan een man?

#5 Geef haar een andere identiteit

We hechten veel waarde aan wie we zijn. Nouja, we hechten veel waarde aan het beeld dat we van onszelf hebben. Misschien zie jij jezelf als de ‘slimme man’. Wellicht zie jij jezelf als de Dan Bilzerian van de club. Wat het ook is, JIJ gelooft erin. Hetzelfde geldt voor vrouwen. vrouwen versieren door ze te plagen

Zij heeft een bepaald beeld van zichzelf. Zij denkt dat ze lang, slank, aantrekkelijk en intelligent is. Ook als is ze dit niet, ze wil graag geloven dat ze het is.

Dus hoe kan je haar hiermee plagen? Je raad het misschien zelf al.

Geef haar een identiteit die het tegenovergestelde is. Een identiteit vinden die het tegenovergestelde is van alles hierboven is lastig. Snooki van Jersey Shore gebruik ik vaak. Dat is de enige die aan alle eisen voldoet.

Vergelijk haar met een dikke chick

Leuker is om gewoon een dronken, dikke en lelijke dame in de club te vinden. Als je in Nederland woont zou dit geen probleem moeten zijn.

Wijs naar haar. “Zie je haar?” zeg je tegen de dame met wie je praat. “Zo ga ik je laten worden wanneer we getrouwd zijn. Ik ben een feeder”.

Laten we bij het Dan Bilzerian voorbeeld blijven. Stel jij denkt dat je hem bent. Vervolgens wordt je in een gesprek geassocieerd met iemand van Oh Oh Cherso. Niet echt iets om blij van te worden.

Dus je schiet in de verdediging. Je gaat moeite doen om te laten zien dat je wel Dan bent. Ze heeft je gepest en jij hebt gehapt. Zo makkelijk is het dus.

Pest haar door haar te associëren met een persoon die ze niet wil zijn. Het kunnen beroemdheden zijn of gewoon mensen in de club. Hoe slechter, hoe beter.

Je wil emotionele investering

Zoals je ziet zijn er verschillende manieren om te plagen. Er zijn ongetwijfeld nog 100 andere manieren. Dit zijn manieren die ik graag gebruik.

Er is geen ‘beste’ manier om te plagen. Het enige wat je probeert te bereiken is een beetje etteren. Je wil het gesprek luchtig houden. Je wil dat vrouwen happen waardoor ze emotioneel gaan investeren.

Het moet vooral niet te serieus zijn. Plagen is daar het ultieme medium voor.

Liefde,

 

Ali

 

PS: Wil jij meer tips over motivatie om vrouwen te versieren ? Check dan het nieuwe boek van Tim op www.manslut.nl.

PPS: Wat is plagen voor jou? Wat is jou favoriete techniek om te plagen? Laat het me weten hieronder, laat een reactie achter.