Yo!

Ik ben net terug uit Praag en ben bezig met het bewerken van de video’s. De laatste dagen hebben we onszelf opgenomen terwijl we overdag vrouwen aan het versieren waren, wat voor goede filmpjes heeft gezorgd.

Een van de video’s die ik wilde maken is die over wat je moet doen voordat je ’s avonds vrouwen gaat versieren.

Kijk nu naar deze video om te leren hoe direct vrouwen versiert vanaf het moment dat je de club binnenstapt.

Mooi.

Vrouwen Versieren Op Het Moment Dat Je De Club Binnenloopt

Vaak hebben mannen moeite met het naar hun zin hebben als ze vrouwen versieren. Vooral als je ’s avonds in een club staat die indrukwekkend is kan je je ongemakkelijk voelen en heb je het idee dat je nog niet in zo’n feeststemming bent als de rest. Als je dan vrouwen gaat versieren gaat het meestal slecht..

Om dit te veranderen en die vrouwen WEL te versieren, kan je een paar dingen doen. Het is vooral belangrijk dat je VOORDAT je vrouwen gaat versieren al in een feeststemming bent, in plaats van dat je dat gaat doen terwijl je vrouwen aan het versieren bent.

Een hartstikke makkelijke manier is om van te voren een feestje te hebben. Een preparty. Ga wat drinken bij iemand thuis, op een terrasje of in een kroeg. Niet alleen maar MET ANDERE MENSEN. Zo raak je lekker aan de praat en kan je tijdens het uitgaan makkelijker vrouwen versieren.

De tweede tip is op weg naar de club praatjes gaan maken met mensen. Je kan korte praatjes maken met bijvoorbeeld personeel wij winkels, restaurant, mensen in de lift, voorbijgangers  etc. etc.
Door die praatjes ben jij net zoals bij de preparty al in een sociale stemming waardoor je makkelijker vrouwen kan versieren.

De laatste tip die ik je ga geven als je in een leuke stemming meer succes wilt hebben met vrouwen versieren is MUZIEK. Zet voordat je weg gaat of onderweg lekker muziek op. Zing lekker mee, doe er een gek dansje bij en voordat je het weet loop je met een BIG SMILE de club binnen en ben je helemaal in de juiste stemming om vrouwen te versieren.

Ik zie jullie volgende week!

Boks

Sander

PS: We zijn weer volop bootcamps aan het geven. Als je altijd al een bootcamp hebt willen meemaken, is dit je kans. Schrijf je in op de Cursus Vrouwen Versieren pagina.


Facebook:
www.facebook.com/Versiercoach

Twitter:
www.twitter.com/S_Tversiercoach

Youtube:
Youtube.com/Versiercoach
Youtube.com/SanderVersiercoach