Vandaag wil ik het hebben over de vijf meest gemaakte fouten van mannen bij het versieren van vrouwen. Deze dingen zijn fouten zijn universeel en waarschijnlijk heb je het zelf wel eens gedaan of bij iemand anders meegemaakt.

Veel gemaakte fout #1: Te hard proberen indruk te maken.
Je vind een vrouw leuk en je wilt haar graag versieren. Hierdoor krijg je 3 problemen. Het eerste probleem is de grootste. Zo graag dat je heel erg gretig wordt en je doet te hard je best. Als er een ding afstotelijk is voor een vrouw dan is het wel een man die haar zo graag wil dat ze het gevoel heeft alsof ze constant onder druk wordt gezet.

Daarnaast zijn er nog 2 problemen. De eerste is dat je jezelf zo goed voor probeert te doen dat je zenuwachtig wordt en niet meer kunt genieten van het moment. Wat weer resultaat in het minder makkelijk praten en minder in het moment kunnen zijn. Het laatste nadeel hiervan is dat je zo enthousiast om te vertellen hoe leuk je wel niet bent dat je een stukje aan menselijkheid inboet. Je komt onecht en slecht over.

Veel gemaakte fout #2: Alles willen overanalyseren
Soms belt een vrouw niet terug na een geweldige date. Soms, word je keihard afgewezen terwijl je er niks aan kunt doen. Vrouwen zijn grillige onvoorspelbare wezens en het blijft lastig om te begrijpen waarom ze sommige acties ondernemen.

Heel vaak ligt de oorzaak waarom er iets niet goed gaat buiten jouw macht. Het heeft dan ook geen zin om je hier druk over te maken.

Veel gemaakte fout #3 geen risico’s durven nemen
Dit is de meest gemaakte fout die mannen maken bij vrouwen versieren. Risico vermijdend gedrag is dodelijk voor jouw seksleven. Als je veel vrouwen wilt versieren dan zul je veel risico’s nemen. Wie geen fouten maakt, maakt meestal niets. niet op een vrouw af durven stappen, geen move durven maken, niet om een telefoonnummer vragen en ga zo maar door…

Risicovermijdend gedrag leidt tot passiviteit en passiviteit leid tot helemaal niks.

Zo, dat was hem wel weer voor vandaag.

Veel liefde en succes toegewenst,

Tim Underdoc

Stop met ploeteren en moeizame gesprekken met vrouwen.
Mijn Gratis Insider's Kit leert je hoe je eenvoudig vrouwen versiert.
 • Overwin aanspreekangst en krijg zelfvertrouwen met vrouwen(audio)

  Ontdek in 42 minuten de meest voorkomende problemen die mannen hebben met zelfvertrouwen en hoe deze te overwinnen.

 • De 10 SMSjes die altijd werken (eBook)

  10 ‘knip-en-plak’ smsjes die leiden tot meer reacties, aantrekkingskracht en dates.

 • Zo krijg je haar in bed (video)

  Leer in 80 minuten hoe je vrouwen ontmoet, op date krijgt en vanaf daar in bed. Met live voorbeelden!

 • Wetenschappelijk bewezen versiertips

  Ontvang op regelmatige basis datingadvies en uitgebreide casestudies van mannen zoals jij.