Welkom bij de Tim Veninga Show #12. In deze leer je waarom je een slet in je leven moet hebben.

Je leert:

– Waarom een ‘ik-wil-chicks-ontmaagden’ fetish begrijpelijk is

– Waarom je het vrouwelijke geslachtsdeel niet moet zien als de kilometer teller van een auto

– Wat de revolutionaire definitie van de term ‘slet’ is volgens versiercoach Ali

– Het geheim waarom veel bedpartners hebben je relatie juist beter maakt

– Waarom domme mannen vrouwen dwingen om niet met ze naar bed te gaan

– Welke vraag bij vrouwen alle alarmbellen laat rinkelen op een date

– Wat de reacties van vrouwen zijn als versiercoach Tim vertelt met hoeveel vrouwen hij naar bed is geweest

– Hoeveel nichten van Ali rijp zijn voor een uithuwelijking

Beluister de Tim Veninga Show ook op Itunes (gratis).

Waarom Je Een Slet In Leven Wil – TVS #12

Ali Mohammed: What up, Ali hier van Versiercoach met aflevering 12 van de Tim Veninga Show. Tim, waar gaan we het vandaag over hebben?

Tim Veninga: Het is altijd zo leuk die spontane intro’s van jou. Vandaag wil ik het hebben over een e-mail die ik ontvangen heb.

Ali Mohammed: Vertel, je ziet er heel bezorgd uit.

Tim Veninga: Het is echt zo’n typische e-mail en dat heb ik best wel vaak dat ik e-mails krijg en dat ik denk: “Oké, hoe moet ik hier mee omgaan?” En dit is nu typisch zo’n e-mail waarop je eigenlijk niet een leuk of aardig antwoord kan geven. Het ging om een gast en hij stelde de vraag en ik vat het even heel versimpeld samen hoor, het was ongetwijfeld veel genuanceerder met hem, maar…Nee…Hij zei het volgende: “Ik ben eigenlijk op zoek naar een chick die niet met Jan en alleman naar bed is geweest. En die echt daadwerkelijk op zoek is naar een relatie en ik wil niet zo’n vrouw hebben die heel veel mannen heeft gehad voordat ik daar verkering mee heb.”

Ali Mohammed: En wat is jouw mening daarover, Tim?

Tim Veninga: Nou, ik denk eerlijk gezegd dat als je die vraag stelt, als je zegt: “Ik wil niet dat een vrouw veel mannen gehad heeft. “Het eerste wat ik mij dan afvraag is: “Waarom?” Waarom zou je niet een vrouw willen hebben die veel mannen gehad heeft? Ik bedoel, ik kan het mij voorstellen als je een soort van weirde fetish hebt,die het leuk vind om chicks te ontmaagden. Ik bedoel, ik kan me daar nog iets bij voorstellen. Maar daarna, het verschil tussen twee of tien. Wat is precies je punt? En ik merk dat heel veel gasten dit hebben, maar de reden dat ze dat idee hebben van: “Ik wil een vrouw die zo min mogelijk mannen gehad heeft. “Is eigenlijk dat ze zelf totaal geen gevoel voor eigenwaarde hebben, of iets dergelijks. Want als jij geïntimideerd wordt door de seksuele historie van een vrouw, door de hoeveelheid mannen die ze heeft gehad, door met hoeveel mannen ze naar bed is geweest. Als jij je daardoor geïntimideerd voelt, of als jij jezelf minder waard voelt, omdat zij met meer mannen naar bed is geweest, dan zeg je eigenlijk: “Ik heb een chick nodig om mij speciaal te voelen. “Je zegt eigenlijk: “Ik wil seks hebben met een chick die er niet goed in is.”

Ali Mohammed: Ik vind het altijd geweldig hoe die mannen daarover praten. Het is altijd alsof ze een auto willen die gewoon zo min mogelijk kilometers heeft gereden. Het mag nooit meer zijn dan 10.000, want over de 10.000 heeft het heel veel slijtage, en misschien is er dan wat stuk. Dus het moet maar zo min mogelijk zijn,terwijl je iets zou moeten hebben van: “Maar je wil toch een old timer met heel veel levenservaring en heel veel kilometers?”

Tim Veninga: Zeker als het gaat om vrouwen. Ik wil vrouwen niet vergelijken met tweedehands auto’s, want tweedehands auto’s zijn vele malen duurder…

Ali Mohammed: En makkelijker in de onderhoud.

Tim Veninga: Juist. Nee, het is een heel andere situatie. Maar kijk, je zit met die vrouwen van…Als jij inderdaad denkt: “Ik wil niet dat ze meer mannen gehad heeft. “Ja, vertel mij het maar. Ik geef je duizend euro als je met één goede fucking reden komt. De enige goede reden, die ik zou kunnen bedenken,  is: ze heeft minder kans dat ze een SOA heeft, wat in principe waar is. Maar inmiddels 65 jaar geleden, kwam er op een gegeven moment een soort rubberen ballonnetje dat probleem fixen. En daarna was dat argument niet heel erg valide of logisch meer. Ik zou het echt niet weten waarom. Maar ik weet wel waarom…Ik heb wel een idee waarom gasten dat hebben. Het eerste dat je te binnen schiet is inderdaad dat je gewoon bang bent dat zij meer gehad heeft dan jij, dat zij meer ervaring heeft. Dat betekent dus één, dat je gewoon te weinig chicks gebangt hebt. Geloof me, als je er een paar honderd gehad hebt, heb je je nooit meer een chick die er meer heeft gehad dan jij. Als ze het wel gehad heeft, dan liegt ze er keihard over.

Ali Mohammed: Of ze heeft echt issues.

Tim Veninga: Nou, dat hoeft niet eens. Heeft ze issues? Ik weet het niet. Ik heb veel meer respect voor een vrouw die seks heeft met iemand omdat ze het leuk vind, dan dat ze alleen maar seks heeft met iemand als ze ze totaal verliefd is. Als zij gewoon geil is en ze heeft seks met een man betekent het dat het een stoere chick is. Dat moet je ook gewoon waarderen en het hele idee van sletten. Ja, wat nou sletten…

Ali Mohammed: Ik zei altijd tegen mijn vriendinnetjes toen ik ze ging daten en in één van mijn verhaaltjes heb ik dan zo’n soort van betoog die ik afdraai, waar ik ze dan overtuigde dat seks hebben met mij op de eerste date een goed idee is. En dat ik ze dan vertel: “Een vrouw die door een man een slet wordt genoemd, is niks anders dan een vrouw die met meer mannen seks heeft gehad dan die man comfortabel mee is. “En dat kan 1 zijn, dat kan 3 zijn, dat kan 5 zijn, maar zodra een man een andere vrouw een slet noemt,dan heeft zij gewoon waarschijnlijk meer geneukt dan hij. Dan zeg ik: “Het zou toch mooier zijn als je juist zoveel seks hebt, want de connectie is dan het best als je zo intiem mogelijk met elkaar bent. “Eén of ander wizard story die ik hun op dat moment dan vertel en dat ze ervoor vallen, maar daar komt het eigenlijk wel op neer; een slet is niks anders dan een vrouw die met meer man seks heeft gehad dan die man comfortabel mee is.

Tim Veninga: Dat is het en of je dan…er zit gewoon onzekerheid achter. Dat is eigenlijk wat het probleem is met de vraag op zichzelf. Er zit gewoon zo’n onzekerheid achter jezelf als je bang bent. Of het nou is omdat ze andere mannen gehad heeft die beter zijn dan jij. Of dat je jezelf niet bijzonder meer voelt. Als je een chick nodig hebt om je zo bijzonder te voelen, dan is dat het probleem. Ga dan in eerste instantie meer chicks bangen, ik bedoel, laten we heel eerlijk zijn;ik heb nog nooit een man op de planeet ontmoet waarvan ik zou denken: “Als die onbeperkt seks zou kunnen krijgen, dan zal hij met maar vijf vrouwen naar bed gaan. “Ik heb nog nooit zo’n man ontmoet. Ik denk dat wij gemiddeld echt 10,20 chicks per dag voorbij lopen die we willen neuken en dan ben ik nog heel conservatief

Ali Mohammed: Maar dat zijn de dagen dat we heel lang binnen zitten, zeg maar.

Tim Veninga: Ja precies. Dat is als je alleen even naar de supermarkt gaat, dat is het dan ook wel. En een vrouw die heeft een keuze en als ze dat doet…Je moet een vrouw niet gaan afstraffen voor het feit dat jij een loser bent. Ik kan het niet anders verwoorden. En als je je op een manier zekerder over jezelf zou willen voelen; Ik voel me tien keer zekerder bij een chick die 100 gasten geneukt heeft, dan bij een chick waarvan ik het allereerste vriendje ooit ben. Als die ene chick uit 100 gasten mij kiest en ervoor besluit om met mij een relatie aan te gaan, dan betekent het ook in ieder geval iets. Dan heeft het zin om een relatie met jou te hebben. Dat zou goed voor je ego moeten zijn. Als je dan toch je ego gevleid wil hebben door een chick, ik laat mijn ego vleien door die chick die er 100 gehad heeft. Ze heeft er 100 gehad, uiteindelijk kiest ze voor mij. Hoe fucking awesome is dat.

Ali Mohammed: En dat is andersom ook zo: als jij als gast 100 chicks hebt gebangt en je kiest uiteindelijk voor die chick, is dat voor die chick ook weer: “Blijkbaar ben ik ook awesome.

Tim Veninga: Bij mij is het soms ook gewoon dat ik dronken ben hoor. Maar in veel gevallen, als je een relatie met iemand aan gaat, juist wel. En daar zie je ook weer een ander soort van denkfout die gasten maken, dat komt best wel veel voor, is dat je van die gasten hebt, bijvoorbeeld dat ze een vrouw ontmoeten en dat die vrouw op de eerste avond binnen twee uur met hun mee naar huis gaat. Dat ze dan zeggen: “Er zal wel iets mis zijn met die chick. “Denk erover na hoe fucked up dat is, als je een chick ontmoet die binnen twee uur met je mee naar huis gaat. Ze vindt je blijkbaar zo leuk dat ze binnen twee uur met je naar bed wil. Denk na over hoe fucked up dat is als je zegt: “Er zal wel iets mis zijn met haar. “Daarmee zeg je eigenlijk dat iedereen die met jou naar bed gaat een debiel moet zijn ofzo.

Ali Mohammed: Tenzij het twee maanden duurt, dan is het vast goed.

Tim Veninga: Hoe een gebrek aan zelfrespect heb je op zo’n moment als je echt denkt van: “Je moet wel heel debiel zijn om mij te neuken.”

Ali Mohammed: Maar gasten zorgen er ook voor dat chicks ze niet willen neuken, want als je op dit soort debiele manieren gaat denken en zo openlijk gaat praten, weet een chick ook: “Als ik met deze gast na twee uur naar bed ga, ondanks dat ik het wil, zal hij mij waarschijnlijk als slet labelen. Dus, weet je wat, laat ik hem maar vijf dates wachten, zodat hij denkt dat ik een echte dame ben.”

Tim Veninga: Dat is ook de echte reden waarom ik deze podcast wilde doen. Al die gasten verneuken het voor mij. Al die gasten met hun grote bek maken het alleen maar lastiger om chicks mee te nemen. En laat je daarin gewoon niet leiden door het maatschappelijke oordeel, of hoe mensen daar een mening over hebben, want als het maatschappelijke oordeel is: “Een vrouw die met veel mannen naar bed gaat, dat is een slet.”

Ali Mohammed: Dat komt alleen maar uit de mond van mannen en vrouwen die geen seks hebben en onzeker zijn.

Tim Veninga: Ja, het is gewoon heel maf. Je ziet het aan hun heel taalgebruik als mensen het erover hebben, van: “Ze is goedkoop, ze is makkelijk.”

Ali Mohammed: Wie wil er nu iets dat moeilijk is en duur? Wat is het punt? Dat is toch hetgeen dat je juist wil?

Tim Veninga: Ja, ze is makkelijk? Wat nou, het is kerstmis man. Het klinkt misschien heel overdreven, maar het is gewoon fucking kerstmis en dat is juist hetgeen wat we aan zouden moeten moedigen denk ik. En wat voor iedereen zo zou moeten zijn en als daar je kleine bekrompen egotje door gekwetst is, dat is verder prima. Kijk, ik snap het nog, stel, je bent een moslim en je wilt beslist met een maagd trouwen, oké. Als je dat per se wil, no worries, dat mag. Maar ga dan daar ook echt bewust op zoeken en bereid jezelf voor op een chick die echt fucking slecht in bed is. Bereid jezelf voor op vele nachten van ‘au’. Ik heb een chick die dan maagd was toen ik haar begon te daten. Er gaat een opleidingsperiode aan vooraf en dat klinkt heel extreem, maar dat is gewoon zo.

Ali Mohammed: Hoe is het om een blanco pagina in je leven te krijgen ineens?

Tim Veninga: Het is wel leuk, het heeft wel een soort van kick en je kan haar precies trainen zoals je wil. Het is net zoals je een hond krijgt als puppy, je kan die hond nog van alles leren. En dat is ook leuk, omdat ze niet weet wat normaal is in bed, dus dan kan je haar allerlei freaky shit laten doen. Maar tegen de tijd dat je zo’n chick anaal laat doen, ben je zo 9 maanden verder. En die trainingsperiode kan je vermijden. Het is alsof je een soort sollicitatiegesprek hebt en je zet 2 chicks naast elkaar. De ene zegt: “Ik heb al 5 jaar ervaring in het werk. Ik weet precies wat ik moet doen. Ik ben ervoor naar school geweest, ik ben opgeleid, ik ben geslaagd. Ik weet hoe dit werkt. “En de ander zit ernaast en die zegt: “Wat is dit ding eigenlijk met dit beeldscherm, hoe werkt dat? “Welke van de twee kies je? Er moeten wat dingen aan vooraf gaan voordat dat gebeurd. Voordat je inderdaad zegt: “Ik wil een chick die zo min mogelijk ervaring heeft.”

Ali Mohammed: Ook als je het type man bent die niet met heel veel vrouwen naar bed is geweest, verneuk je het ook voor jezelf in toekomstige relaties, omdat je constant zo onzeker bent dat, als je chick ook maar wordt aangekeken door een vreemde man, ze vreemd zou gaan en dat ze zich als een slet zou gedragen. Dus je wordt zo’n manipulatieve controlerende dude, die het alleen maar consistent voor zichzelf gaat verneuken in toekomstige relaties met chicks.

Tim Veninga: In al je toekomstige relaties ben je bang om haar kwijt te raken. In stuk voor stuk, per relatie, ga je bang zijn om haar te verliezen, ga je bang zijn om het te verneuken en dat manifesteert zich op zoveel verschillende vlakken en dit is gewoon weer één van die vlakken waarbij ik eigenlijk alleen maar mannen daarvoor op wil voeden, om juist niet zo te denken en om juist te zeggen: “Je hebt de pure vrijheid om te doen wat je wil. Je hebt de pure vrijheid om het met iemand te doen die je wil. “En als je er onzeker van wordt, vraag er gewoon niet naar. Het is een hele simpele oplossing. Er zijn dingen die ik niet wil weten. Ik bedoel, als een chick die ik date zegt: “Ik heb voedselvergiftiging. “Dan vraag ik niet: “Wat zijn je symptomen?” Er zijn bepaalde dingen die ik niet wil weten. Als een chick bij mij voorstelt: “Laat ik met de deur open gaan schijten. “Wil ik niet weten, doe hem gewoon maar dicht. Wat mij betreft zijn er heel veel dingen waarbij het prima is om totaal onwetend te zijn. Ik bedoel, neem nu bijvoorbeeld jouw ouders: ik wil echt niet weten of jouw ouders seks hebben.

Ali Mohammed: Ik wil het ook niet weten.

Tim Veninga: Hetzelfde geldt voor mij ouders, maar zelfs dat zijn dingen die je kan verdringen. Ik denk dat dat ook gewoon met de seksuele historie een heel goed ding is, om dat gewoon te laten voor wat het is en als ze wel aan je vraagt: “Met hoeveel vrouwen ben je naar bed geweest? “Ik geef heel vaak het eerlijke antwoord, want ze geloven het toch niet. Ze moeten allemaal lachen van: “Ja, ja, het zal wel.” Maar je hoeft er geen antwoord op te geven. En ik zou ook niet proberen die vraag naar haar te doen. Het is wel grappig, op een gegeven moment had ik een chick die ik een tijdje bangde, en die zei: “Met iedere gast met wie ik op een internet date ga,” “vroeg aan het begin van de date met hoeveel mannen ik al gedate had via de website.” En ze zei: “Het komt zo maf over. Het is echt alsof ze in willen schatten hoe de concurrentie is ofzo, waar ze tegenop moeten boksen. “Ze denken bij zichzelf: “Als ik misschien het tegen één andere man op moet boksen, dan red ik het misschien nog wel, maar anders niet. “En dan zijn er gewoon hele andere dingen die je moet doen. Je moet aan je zelfvertrouwen gaan werken, je moet meer chicks gaan bangen. Er zijn zoveel stappen daarvoor, voordat je je überhaupt zorgen moet gaan maken om dit. Tenzij je inderdaad één of andere gekke religieuze overtuiging hebt ofzo en dan zou ik zeggen: “Ga naar een land waar dat normaal is en dan…”

Ali Mohammed: Stuur mij even een e-mail, [email protected], ik geef je de allerbeste dealtjes…

Tim Veninga: Hij kent de hotspots.

Ali Mohammed: Ik ken de hotspots.

Tim Veninga: Heb je nog een paar nichten ofzo?

Ali Mohammed: Genoeg, genoeg. Wat voor voorkeur je ook hebt, je kan mij mailen. Ik heb de hele menukaart voor je liggen. Dus dat komt wel goed.

Tim Veninga: Cool. Dus ik denk dat dat de les is voor vandaag. Stel je niet al te hard aan als het gaat om wat een vrouw haar historie is. Als je het wel echt heel erg belangrijk vind, ga dan niet zeuren als ze snor heeft.

Ali Mohammed: Wijze les van Tim. Tim, waar gaan we het volgende week over hebben voordat we deze podcast even gaan afsluiten?

Tim Veninga: Oh, fuck man, ik weet het niet. Waar gingen we het volgende week weer over hebben? Take two. We hebben even gecheckt. De volgende keer gaan we het hebben over…Take three. We hebben even gecheckt en de volgende keer gaan we het hebben over: hoe je meer chicks kan neuken in minder tijd. Oftewel, hoe je de normale tijd tussen ‘hoi, wie ben jij’ en ‘ik doe dit normaal nooit’, zoveel mogelijk kan verkleinen en waardoor je je tijd efficiënter in kan delen en daardoor je weekenden seksueel een stuk bevredigender maakt, zonder dat je veel van je kostbare ‘Game of Thrones’ tijd hoeft te verliezen met praten met chicks en doen alsof je geïnteresseerd bent en dat soort shit. Dus daar komt het op neer.

Ali Mohammed: Jullie hebben het gehoord van Tim, dus check jullie volgende week.

Yo, bedankt voor het luisteren naar deze podcast. Wil je meer tips over vrouwen versieren, check dan de andere artikelen op deze website. Als je na dit artikel wat meer wil weten hoe je zelf net zo goed kan worden in bed als die sletten ervaren vrouwen, lees dan dit artikel over een betere minnaar worden.

 

En ben je benieuwd naar Tim’s werk, wil je er meer over weten check dan www.manslut.nl voor zijn boek.