Wat vindt een vrouw leuk? 10 dingen die ze mooi vindtIn dit artikel leer je:

 • Wat de tussenweg is tussen obesitas en er bijlopen alsof je ternauwernood een hongersnood hebt overleefd. Het heet “een gezond gewicht” en gaat je meer pussy opleveren dan je ooit had durven dromen.
 • Wat een torso met een V-vorm is, of het belangrijk is en hoe je het krijgt.
 • Wat een 60-jarige opa zonder leven of vooruitzichten je kan leren over het dagelijks slachten van de heetste chicks. Hoe hij ze versiert, waarom ze voor hem gaan en hoe hij ermee weg komt.
 • De tien dingen die vrouwen mooi en leuk vinden bij mannen qua uiterlijk. Ik beloof je een aantal flinke verassingen en aardverschuivingen. De apocalyps is er niks bij.
 • …en nog veel meer.

Yo!

Trek die Turkse Pizza uit je smoel. Het is tijd om chicks te fixen.

Kijk eens achterom, naar het bed of de bank die in de kamer staat waar je dit leest.

Hoeveel chicks zitten daarop? 1, 2?

Wat zeg je? Er zitten geen chicks.


Wat vrouwen echt mooi vinden bij mannen

Als je leert wat vrouwen mooi en leuk vinden aan een man qua uiterlijk, wordt het wel heel simpel om die man te worden.

Geloof me. Dit zijn allemaal dingen die je eenvoudig kan regelen, en die een direct resultaat geven bij vrouwen.

Dus wees aardig voor de wereld:

Lees hieronder de dingen die vrouwen leuk en mooi vinden. Het kost je amper moeite, en levert haar én jou een hoop op.

Voordat je meteen in de tips duikt, check ook de andere artikelen in deze serie:1: Een gezond gewicht

Een man met een paar kilo's extra. Krijg een gezond gewichtIn de jaren dat ik gasten coach om beter te worden in het versieren van chicks, heb ik van alles voorbij zien komen.

 • Dudes met een hazenlip.
 • Mannen in een rolstoel.
 • Jongens die eruit zien alsof een recente hongersnood hebben meegemaakt en ronduit graatmager overkomen.

Maar wat ik nooit heb meegemaakt, is een man die succesvol met vrouwen is en dik is.

Dik zijn belemmert je om goed te worden met vrouwen

Nee, dat wil niet zeggen dat je nu huilend moet terug trekken in bad. Om daar Angry Birds op je iPad te spelen en wodka te klappen totdat je in slaap valt en nooit meer wakker wordt.

Wat je wel moet doen is je dikke reet naar de sportschool slepen en ervoor zorgen dat je pasteitjes en Marsen wat vaker laat liggen.

Daarnaast ga je voortdurend met vrouwen praten om aan je skills te werken.

Tim maakte niet zo lang geleden een podcast over hoe je er goed uit kan zien, zonder als een monnik te leven:Onze oud-Versiercoach Ali was eerst ook moddervet, maar wist door wat minder te eten en te sporten schrikbarend af te vallen.

Niet zo erg dat hij er bijloopt als een wandelend geraamte. Wel genoeg dat vrouwen niet denken dat hij een wandelende poef is.

Vrouwen willen een man met een gezond gewicht

Door dit artikel heen zal ik terugkomen op het thema van kracht. Vrouwen willen een man die kan handelen. Iemand die dik is, heeft veel meer moeite om te handelen dan iemand met een gezond gewicht.

Of het nou een noodsituatie is of een kruiswoordpuzzel:

Dikke mensen kunnen niet zo best rennen. Dikke mensen hebben minder hersenmassa en moeite met het verwerken van taken waarbij je moet nadenken. Dikke mensen hebben een hogere kans op depressie.

Nee, ik zeg dit niet om je onderuit te trappen.

Maar politiek correct doen alsof je er niets aan kan doen en dat het allemaal de schuld is van de plakken cake die jij in recordtempo naar binnen schuift, is ook niet de oplossing.

Moet je in plaats daarvan jezelf uithongeren en eruit zien alsof je bent overreden door een vrachtwagen?

Nee, natuurlijk niet.

Dunne mensen zijn net wat minder aantrekkelijk dan mensen met een gezond gewicht. Als je graatmager bent zie je er niet sterk uit.


2: Lange mannen zijn aantrekkelijk

Weet je wat vrouwen leuk vinden?

Lange mannen (op kleine mannen vallen ze minder).

Dus als je boven het gemiddelde zit, kan jij jezelf gerust stellen.

Lange mensen hebben het makkelijker in het leven

Ze dwingen automatisch respect af. Kijk maar eens naar dit taartdiagram over de gemiddelde lengte van Fortune 500 CEO’s:

Lengte Van Aantrekkelijke Mannen

De meesten zijn langer dan gemiddeld. 58% om precies te zijn. Het percentage mensen dat langer is dan 1,80 in de VS ligt rond de 15%. Dat is dus nogal een verschil.

En als je de lengte waar je naar kijkt verhoogt (naar bijvoorbeeld 1,85 of 1,90) wordt het verschil nog groter.

Waarom janken over je lengte geen zin heeft

Uit puur leedvermaak start ik af en toe mijn computer op om internetfora te lezen over vrouwen versieren. Potje bier ernaast, voeten op tafel en jankverhalen lezen. Heerlijk.

Ik zie vaak voorbij komen dat een korte man zich beklaagt over zijn korte lengte. Hij denkt dat het ronduit onmogelijk is om vrouwen te versieren in zijn situatie en dat het alleen maar om lengte draait. Om dit te illustreren noemt hij een lange vriend die er constant in slaagt om chicks te fixen.

Korte mannen kunnen ook versieren en succes hebbenWaarom het onzin is dat alleen lange mannen succes hebben met vrouwen

Ik ken genoeg knapen die boomlang zijn en nog geen vrouw in een vrouwengevangenis kunnen versieren. Ook al hadden ze de voordeursleutel in hun onderbroek.

Omgekeerd ken ik genoeg korte mannen die er prima in slagen om hete chicks te palen.

Het is vaak een grappig gezicht als zo’n klein menneke met een boomlange chick aan zijn arm de club uit wandelt. Onze oud-Versiercoach Ali was zo’n man.

Verwar voorkeuren niet met een doorslaggevende factor

Dat vrouwen mannen die wat langer zijn automatisch aantrekkelijke eigenschappen toebedelen, zegt niets over het resultaat wat jij mag verwachten.

Als jij een aantrekkelijke man bent op andere vlakken, zowel qua innerlijk als uiterlijk, dan kan je ruimschoots compenseren voor een gebrek aan lengte.

Over compenseren gesproken. Er zijn schoenen met verhogingen in de zolen. Heb je daar al eens aan gedacht?

Zorg dat je langer lijkt dan je bent

Ben je een klein scharminkel, neem inlegzooltjes of koop Timberlands.


3: Laat je baard staan

Atheres-a-name-for-people-without-beards-500x500-300x300ls je Tim, mij of iemand anders van de crew in de club ziet staan valt je 1 ding op.

We hebben allemaal een schurftig baardje van een paar weken.

De keiharde reden waarom wij ons niet scheren

We zijn ontzettend lui.

Nee, geintje.

Chicks vallen op mannen die wat lichaamsbeharing hebben. Als ze kan zien dat jij baardgroei hebt, zie je er niet uit een als een puber die voor het eerst naar de club mag.

Omgekeerd zit er in een club vrijwel geen nadeel aan om met een baardje rond te lopen, ook al zitten er gaten in waar de verdediging van Feyenoord wat van kan leren.

En nee, we hebben dit niet zomaar uit de lucht gegrepen. Alles waar we op Versiercoach over schrijven hebben we zo uitgebreid uitgezocht dat het lijkt alsof het ons werk is. Oh, wacht, dat is het ook.

In ieder geval: baardgroei maakt een man aantrekkelijker voor vrouwen. Zie dit onderzoek als je het wetenschappelijk bewijs ervoor wil zien.


4: Zorg dat je een dieper praat

Als dit niet het eerste artikel is dat je leest op deze site zal je het al vaak zijn tegengekomen. Dat geeft wel aan hoe belangrijk het is. Maar als ik kijk naar wat we soms over de vloer krijgen, hebben de meeste klanten deze niet gelezen.

Als jij een stem hebt alsof je 1 of andere leernicht bent die meedoet aan het Songfestival, hoef je niet te verwachten dat een chick staat te trappelen om op je gezicht te gaan zitten.

Mannen met een diepe stem… komen mannelijker over, aldus onderzoek. Dat had ik je zelf ook wel kunnen vertellen, natuurlijk.

 

Hoe een zestigjarige loser de ene hete chick na de andere in zijn bed heeft

Hij heeft een uitkering. Zuipt liters bier en andere alcoholische versnaperingen op een dag. Verder loopt hij erbij alsof hij net door een truck is aangereden.

Dat laatste zou kunnen komen door zijn nachtelijke activiteiten. Deze ouwe baas van 60 heeft ronduit elke nacht een andere hete vrouw in zijn bed.

En dan bedoel ik niet “heet op de schaal van als je de enige man op aarde was en er twee vrouwen waren waaruit je kon kiezen.”

Nee, chicks waar je kramp van in je nek krijgt als ze je op straat voorbij lopen. Die doet hij.

jonge vrouwen datenEn ja, die zijn vaak rustig de helft van zijn leeftijd, of minder. Wat zijn geheim is? Het zal niet liggen aan zijn afgeragde seniorenwoning. Of dat hij al jaren in de schuldensanering zit.

Nee, de homie heeft een stem waar alle dames spontaan nat van worden.

Oefen dus op je stem:

 • Laat hem diep vanuit je buik komen.
 • Eindig een zin nooit met een vraagteken, zelfs niet als er pistool op je hoofd wordt gezet en erom wordt gevraagd. Rond de zin in plaats daarvan naar beneden af.

Als je wilt weten wat het geheim is van de bejaarde player om zo’n lage stem te cultiveren, lees dan verder. Ik vertel het je zometeen. Eerst op naar het volgende ding dat vrouwen mooi vinden aan mannen.


5: Een torso in een V-vorm

V vormige torso

Weet je welke eigenschap volgens wetenschappelijk onderzoek belangrijker is dan de grootte van je 3e been voor hoe aantrekkelijk je wordt ervaren?

De zogenaamde V-vorm.

Mannen met een kleinere werden nog steeds als aantrekkelijk gezien, mits ze een V-vorm op hun lijf hadden.

Ik zal de laatste zijn om je tegen te houden als je nu naar de sportschool rent en keihard begint te trainen.

Ik ga zelf zes dagen per week naar de sportschool en ik vind het heerlijk. Je krijgt er een goed gevoel van en het maakt je leven met vrouwen een stukje makkelijker.

Maar als ik zeg “een stukje makkelijker” bedoel ik “een stukje makkelijker.” Niet “het regent chicks alsof ik een fluit heb waarmee ze als ratten uit Hamelen achter mijn behaarde reet aanlopen.”

Hoe belangrijk is uiterlijk nou echt voor vrouwen?

Tim heeft het erover in de Tim Veninga Show #17:Gasten denken dat het ene geheime trucje ervoor zorgt dat ze een boel hete chicks in bed krijgen.

Slecht nieuws jongen:

Dit bestaat niet.

Je zal er werk voor moeten doen om de een na de ander in je bed te verwelkomen.

In de eerste plaats moet je beter worden met vrouwen. Leren wat ze mooi qua uiterlijk vinden is daar onderdeel van. In de tweede plaats moet je niet iets doen wat zij afstotelijk vindt.

Maar dat je weet wat een vrouw aantrekkelijk vindt, wil nog niet zeggen dat je er snoeihard voor moet gaan werken om het te krijgen.

Aanrader: Is Uiterlijk Belangrijk Voor Vrouwen?

Het regelen van een V-vorm en spieren opbouwen kan gasten veranderen in fitness-zombies

Sport fitness photoshopAllereerst moet ik je teleurstellen:

Je zal er nooit zo uit zien als een fitness model op de cover van Men’s health, of acteurs in films.

Die gasten trainen anderhalf jaar lang elke dag vier uur, gebruiken dehydratie-technieken om zoveel mogelijk vocht uit hun lijf te halen en dan nog hebben ze Photoshop nodig om er zo uit te zien.

Als jij dat allemaal wilt doorstaan om chicks te fixen, ga je gang. Is het nodig? Absoluut niet.

Als jij een fitte man bent en over het algemeen geen grote blunders maakt qua uiterlijk…

Heb je 95% van wat een V-vorm je oplevert ook al gefikst. Als je dit ook nog combineert met een leuk innerlijk – ja, ik weet hoe controversieel dit klinkt, maar ook belangrijk – dan word je helemaal onweerstaanbaar voor vrouwen.

Het hebben van een V-vorm is 1 van die dingen die schromelijk overschat worden en die ertoe kunnen leiden dat je drie uur per dag in een zweterig hok met allerlei halfnaakte gasten rondloopt om je spieren op te pompen en als een malle spiermassa te kweken.

Om diezelfde avond je uit te hongeren boven een salade en je af te vragen waar je het ook al weer allemaal voor doet.

Om vervolgens vroeg te gaan slapen omdat je wel “genoeg energie moet hebben voor je workout”.

Tip: Mijn homie Ali heeft dit handige artikel geschreven waarin hij je uitlegt hoe je snel veel spiermassa kan opbouwen om zo’n mooie V-vorm te krijgen.


6: Praat langzaam

Langzaam pratenIk zou je nog het geheim verklappen van die bejaarde die zo goed was met chicks… Hoe hij de ene na de andere in zijn bed wist te krijgen.

Zonder ook maar iets te hebben wat hem aantrekkelijk doet lijken voor de buitenwereld.

Hij heeft een ontzettend diepe stem. Maar weet je nog wat veel beter is?

Hij praat langzaam

Ja, hij is gezegend met een stem die een aantal tonen lager ligt dan bij de meeste mannen. Maar hij is erin geslaagd om dit zoveel mogelijk uit te buiten.

Simpelweg door langzaam te praten.

Hoe langzamer je spreekt, hoe lager je stem klinkt. En hoe mannelijker je overkomt.

Langzaam praten heeft nog een aantal voordelen

 • Je hebt langer de tijd om na te denken voordat je wat zegt.

Ik adviseer al mijn klanten om drie seconden te wachten voordat ze ook maar reageren op een vrouw. Puur om te voorkomen dat er onzin uit je mond komt.

 • Je leert om scherper na te denken,

Je zal immers minder woorden moeten gebruiken dan normaal als je langzaam praat, anders ben je te lang aan het woord. Je moet dus scherpere keuzes maken.

 • Je brengt jezelf tot rust.

Als je in de club staat, wil je zo rustig mogelijk overkomen in alle situaties. Dit is het grootste verschil tussen een bitch en een baas. En het verschil tussen die leuke chick wel of niet mee naar huis nemen.

 • Je houdt beter de aandacht vast.

Je bent niet alleen aangenamer om naar te luisteren, maar mensen die echt langzaam en duidelijk spreken zijn zo zeldzaam dat ze automatisch de aandacht trekken. Zo word je (onbedoeld) een chick magneet.


Vrouwen verleiden met lichaamstaal7: Beweeg ontspannen

Ok. Je staat in de club. Je hebt zin om je smerige snavel in een chick te rammen. Hoe pak je dat aan?

Spreek je als een opgefokte ADHD chihuahua alles aan waar wat aan bungelt? In de hoop dat 1 van de dames zo vriendelijk is om zich naar jouw wanhoop-niveau te verlagen, en met je naar bed te gaan?

De ik wil vanavond nog een onenightstand methode

Als ik 1 oorzaak moet aanwijzen waarom Tim zoveel onenightstands heeft, dan is de eerste zijn lichaamstaal.

Tim kan letterlijk een club in wandelen en binnen een uur een vrouw hebben die niet van hem af is te slaan. Hij springt enorm in het oog bij vrouwen. Regelmatig spreken zij hem zelf aan.

Hoe dat komt is een beetje vreemd.

Tim is geen fotomodel. Hij ziet er niet uit alsof hij net van de catwalk komt. En hij heeft ook niet de omvang van zijn vermogen op zijn voorhoofd staan.

Nee, hij heeft iets beters.

Beweeg altijd zo rustig en ontspannen mogelijk

vertrouwen-opbouwenAls je kijkt naar mannen die natuurlijk goed zijn met vrouwen, dan valt je iets op.

Allemaal zijn ze zo rustig als het maar kan. In hun bewegingen, in hoe ze praten en hoe ze met chicks omgaan.

Wat ik hiermee bedoel is dat hen het allemaal niet zo veel kan schelen. Dat ze rustig “zichzelf kunnen zijn” en dat ze er vertrouwen in hebben dat er vanzelf een chick met ze naar bed gaat.

Nee, ik raad je niet aan om een houding te cultiveren waarin het je niets uit maakt of je een chick versiert. Ik raad je juist aan om zo rustig mogelijk te bewegen en te praten.

Chicks verwarren dit namelijk met innerlijke rust

“Als jij zo rustig bent als je met me praat,” denken ze, “dan zal jij wel een man zijn die:”

 • Goed is in bed.
 • Veel vrouwen heeft die achter hem aan zitten.
 • Sterk in het leven staat.
 • …en ga zo maar door.

Chicks verbinden allerlei conclusies aan hoe jij je beweegt. Ondanks dat ik in de loop der jaren alles wel zo’n beetje heb geprobeerd, moet ik bekennen dat een rustige houding het enige is waarmee je elke avond een nieuwe chick in je bed hebt.

Dus wat vinden vrouwen mooi voor een onenightstand?

Een man die alles volledig onder controle heeft. Een man met ijskoud zelfvertrouwen.


oogcontact8: Maak oogcontact

Ja, ik weet dat je een beetje zenuwachtig bent. En het eng vindt om haar aan te kijken. Maar je zal haar toch af en toe in haar giechel moeten staren, als je wilt dat ze met je naar bed gaat.

Je zal oogcontact moeten maken om haar te laten zien dat je te vertrouwen bent.

Ze kan hieraan zien wat je gemoedstoestand is.

Ze gebruik het als graadmeter om te bepalen of je een leuke gast bent of niet.

Als jij rustig oogcontact kan maken, waarbij je geen moeite hebt om dit wat langer vast te houden dan natuurlijk is, dan vinden vrouwen dit woest aantrekkelijk.

Het is niet makkelijk, maar oefening baart kunst.

Dus als je vanavond in de club staat, of morgen overdag een vrouw op straat aanspreekt, werk er dan eens aan om haar rustig en beheerst aan te kijken. Je zal zien hoe leuk ze dit vindt.

En over aanspreken gesproken: met de 36 voorbeeldzinnen die ik je als bonus bij dit artikel geef, wordt het allemaal nog een stukje makkelijk. Download ze aan het einde van het artikel.


9: Een sterke man… die lief is voor haar

Een echte alfamannetje is sterk en kan zichzelf verdedigen.Vrouwen willen een man die er aan de buitenkant stoer en sterk uitziet. Maar die voor haar lief kan zijn.

Als ze met een man praat, wil ze twee vragen beantwoorden:

1. Is deze man sterk?

Een man die zwak is, is in haar ogen geen man maar een gebruiksvoorwerp.

Zwakke jongens zijn handig om haar tas te dragen, eten voor haar te koken en om haar positie in haar vriendengroep te versterken door hen af te wijzen als ze haar komen versieren.

Ze voelt geen respect voor hen, en totaal geen seksuele interesse.

Een sterke man daarentegen zorgt ervoor dat haar hart sneller begint te kloppen. Ze voelt zich seksueel aangetrokken tot een man die haar fysiek en mentaal de baas is, en die het niet nodig heeft om zich als een voetveeg door haar te laten behandelen.

Ze versterkt haar positie in de vriendengroep door zich door diezelfde man op regelmatige basis te laten doen, zodat al haar vriendinnen jaloers zijn.

een-man-verliefd-maken2. Is deze man lief?

Kijk:

Zo’n stoere vent is leuk. Maar moordenaars en criminelen zijn ook erg stoer – maar ze zijn ook gevaarlijk.

Vrouwen vinden sterke mannen aantrekkelijk. Maar op de bodem van de rivier belanden met een steen om hun nek iets minder.

Daarom willen ze zeker weten dat die sterke man geen psychopaat is. Want zo’n sterke kerel kan alles met haar doen wat hij wil zonder dat ze wat terug kan doen. Dat is nou eenmaal de fysieke werkelijkheid als je een vrouwenlichaam hebt, wat gemiddeld veel zwakker en kleiner is dan een mannenlichaam.

Daarom kijkt ze niet alleen naar uiterlijke signalen van kracht, maar ook dat je lief kan zijn.

Zorg er daarom voor dat je een glimlach op je gezicht hebt als je met haar praat.

Laat merken dat je haar leuk vindt – en niet alleen op een geile “ik neuk je met Guns ’n Roses op de achtergrond”-manier.

Deze combinatie is een variatie op wat mannen zoeken: “een vrouw die zich voor hen als een slet kan gedragen, maar in het openbaar als een maagd.”

Zo willen vrouwen een man die “zich lief kan gedragen bij hen, maar in het openbaar als een pitbull die op het punt staat zijn tanden te laten zinken in alles wat beweegt.”


10: Mannelijke kleding

Ik weet het, ik weet het.

Het is een ontzettende trent om je als een ontzettende travestiet te kleden. En nog zo over straat te gaan ook.

Ken je Young Thug? De Amerikaanse rapper die miljoenen albums verkoopt met een stemmetje dat me doet denken aan een eekhoorn die langzaam de nek wordt omgedraaid? Nee? Kijk dan onderstaande video:In de grootste macho-cultuur die er bestaat ontstond er op deze manier een hype om je als een vrouw te kleden en om als een vrouw te klinken. Young Thug staat er zelf om bekend regelmatig jurken te dragen.

Nederlandse rappers (zoals Bokoesam) zijn al begonnen met het lakken van hun nagels.

Ik weet niet wat ze ermee willen bereiken. Wat het in ieder geval niet oplevert, is meer chicks in hun bed.

Waarom jij je als een man moet kleden en gedragen

Draag mannelijke kledingZou jij een chick willen doen die rondloopt op klompen en in een tuinbroek?

Of die haar haar heeft afgeschoren, een piercing heeft en zichzelf “Harry” noemt?

Nee toch?

STOP DAN MET HET KOPEN VAN KLEDING WAARDOOR JE OP EEN MEISJE LIJKT.

Dit is een stukje common sense wat lijkt te ontbreken tegenwoordig. Flirten gaat over het benadrukken van sekseverschillen.

Als een vrouw je leuk vindt, doet ze zich extra vrouwelijk en zenuwachtig voor. Mannen gedragen zich stoerder, en laten zien hoe sterk ze zijn.

Waarom zou je dan in godsnaam dat ritme breken en precies het tegenovergestelde doet van wat al miljoenen jaren werkt?


Zo. Dit waren de 10 dingen die vrouwen er mooi vinden bij mannen

Geen nood als je ze niet alle 10 hebt. Het is veel belangrijker dat je goed kan versieren dan dat je uiterlijk is afgestemd op alles wat vrouwen willen.

In plaats van dat jij je alleen richt op het plezieren van vrouwen, kan jij je beter richten op het leren plezieren van jezelf.

Zorg ervoor dat je leert versieren. Dat jij je leven op orde hebt. Dat chicks je smeken of ze daar alsjeblieft onderdeel vanuit mogen maken.

Wil je meer weten, lees dan de artikelen op onze site. Heb je vragen, drop ze in de reacties.

Peace out, Sander

P.S.: Hier is je bonus

36 Voorbeeldzinnen om haar makkelijker aan te spreken en aangetrokken tot je te maken. Helemaal gratis.

Download ze hieronder:

Bonus Download: 36 GRATIS Voorbeeldzinnen die je direct kan gebruiken als je niet meer weet wat je moet zeggen. (Klik hier om nu te downloaden).