wat te doen op date plaatje

Een veel gestelde vraag is: “Wat moet ik gaan doen op een eerste date?”

Vaak gaan mensen op een eerste date voor clichés zoals; uit eten, ‘wat drinken’ of het allerergste cliché…naar de film!

Typische dates met een hele hoog druk factor. Je wil elkaar immers leren kennen op een ontspannen manier en het is dan afschuwelijk om eerst anderhalf uur naar een film te kijken om vervolgens tot de conclusie te komen dat jullie na vijf minuten wel uitgepraat zijn over deze film. Daarna wordt het pas echt ongemakkelijk.

Ook als je uit eten gaat heb je het lastig, je kan elkaar niet aanraken… Je zit geforceerd een uur of langer tegenover elkaar en vervolgens krijg je de rekening, die je moet betalen, voorgeschoteld.

Als man betekend dat vaak dat je een hoop geld kwijt bent. Als je als man een goedkoop restaurant uitkiest ben je gierig. Kies je een dure uit, dan ben je een uitslover.

Maar het belangrijkste probleem blijft het geforceerde van dit soort dates. Je wil elkaar graag op een ongedwongen manier leren kennen maar doordat er zoveel druk ligt op dergelijke dates zullen jullie je allebei niet op je gemak voelen en zul je vaak zien dat beide partijen niet zichzelf kunnen zijn vanwege de sfeer.

Leuke dingen die wij doen op een eerste date zijn bijvoorbeeld belachelijk slechte films (het slechtste van het slechtste) kijken. Er komen nog wat andere trucjes bij kijken, lees die in deze blog over film kijken (op de eerste date).

Tenzij jullie 100% klikken of  wanneer er iets bijzonder gebeurd waardoor jullie een band krijgen zal zo’n date slagen.

Met iets bijzonders bedoel ik; een politie-inval in het restaurant waar jullie zitten, een stelletje dat naast jullie het aan het uitmaken is of een andere plotselinge onverwachte komische situatie.

Maar hoe groot is de kans dat zoiets gebeurd? Heel klein…

Chemie tussen twee mensen ontstaat nu eenmaal veel sneller wanneer ze iets bijzonders of onverwachts meemaken.

Ken je de film Hitch? En hoe de afgrijselijk falende dates het meest romantische gedeelte van de film waren? Ken je ‘liever verliefd’ de film waarin het romantische hoogtepunt een date is die eindigde in stromende regen?

Grappige en onverwachte situaties zorgen voor een ‘instant-klik’ .

Daarom kun je beter kiezen om iets te gaan doen op een date dat grappig ongedwongen is en het succes afhankelijk is van meer dingen dan alleen ‘het gesprek’.

Om drie redenen:

  1. Bij ‘actievere’ dates kan er meer fout gaan en kunnen er meer bijzondere dingen gebeuren (soms is de date een belevenis op zich);
  2. Er is minder druk op jullie dus jullie kunnen meer ontspannen;
  3. Je komt minder ’try hard’ over en toont lef.

Zoals in alle aspecten van vrouwen verleiden werkt nog steeds; hoe minder je je best lijkt te doen, hoe meer het wordt gewaardeerd. Oftewel, wanneer een date ongebruikelijk is, dan ontstaat er een connectie tussen twee mensen.

Gekke dingen samen doen heeft iets romantisch en haalt de spanning bij een date weg. Wanneer ik een vrouw meeneem uit eten dan zijn mijn intenties heel duidelijk. Wanneer ik een vrouw meeneem naar de kinderboerderij lijkt het absoluut niet of ik indruk probeer te maken. En je hebt genoeg te lachen met zijn tweeën.

Stelregels voor eerste dates:

  1. Je moet een 4-jarige mee kunnen nemen;
  2. Het moet iets komisch hebben;
  3. Het moet absoluut anders zijn dan alle andere dates die ze eerder heeft gehad.

Wat te doen op date?

Wat moet je dan wel doen? Ik zal je een aantal voorbeelden geven voor het geval je wat creativiteit mist of gewoon op zoek bent naar een snelle oplossing.

Buitenshuis
Pretparken (geen sixflags, maar sprookjes-bos de Efteling)
Dierentuin, kinderboerderij, zee-aquaria, dolfinarium
Boomhut bouwen
Vliegeren
Kanoën, bootje varen etc.

Binnenshuis

Taarten bakken
Playstation
Vingerverven
Gezelschapsspellen (dammen, monopoly etc.)

Zie je hoe deze dates allemaal een komisch effect hebben? Ze zijn zo knullig dat het onmogelijk is om het te gaan beschouwen als een “serieuze date” doe jezelf en de vrouw een plezier en haal wat van de spanning af.

In dit artikel(De 23 beste date ideeën en activiteiten) krijg je nog een lijstje met leuke dingen om te doen op de eerste date.

Meer eerste date tips & ideeën:

Bekijk deze video met 8 simpele tips om leuke dates te hebben:

En als je daarmee klaar bent, is hier een artikel dat je uitleg hoe je 9 op de 10 vrouwen op de eerste date in bed krijgt.

En hier zijn nog 78 leuke dingen en activiteiten die je samen met je vriendin kan doen.

6 Beste Eerste Date Locaties

Wat je hier gelezen hebt zijn mijn beste eerste date ideeën. Je hebt geleerd wat een leuke eerste date is en wat niet.

Als bonus heb ik mijn 6 beste date locaties opgeschreven. Dit zijn de plekken waar je naartoe WIL gaan als je een enigszins succesvolle eerste date wil hebben (lees in bed wil belanden met een vrouw).

Vanzelfsprekend niet voor moraalridders en vrouwen. Alleen voor mannen die ze ook echt willen gebruiken.

Download ze (gratis) hieronder:

Bonus Download: 6 Eerste Date Locaties Voor Een Succesvolle Eerste Date Die Eindigt In Bed. Klik hier om het lijstje met de 6 locaties nu te downloaden.