Whatup Players!

We zijn net klaar met het in elkaar schroeven van de nieuwe versiercoach site, hier is ie dan!

Het Geheim Van Het Stemmetje – Wees Geen Bitch Als Je Vrouwen Gaat Versieren

In deze video ga je leren:

– Waarom de meeste mannen bitches zijn als ze vrouwen versieren (jij ook?)

– Hoe ik klink met een vreselijk hoog stemmetje

– Waarom je meer vrouwen gaat versieren als je dit stemmetje zelf gebruikt

KLIK NU OP DEZE VIDEO OM TE ZIEN HOE JE EEN BELACHELIJK GRAPPIG STEMMETJE GEBRUIKT OM DE BITCH IN JE BELACHELIJK TE MAKEN EN MEER VROUWEN TE VERSIEREN:

(http://www.youtube.com/watch?v=fyNdDxkYHkM)


Hoog hè? ;]

Ik hoop dat je van de video genoten hebt, voor ons was het in ieder geval leuk om hem te maken. In de toekomst wil ik er zeker nog zo eentje maken, maar dan niet met zo’n f%&cked up hoog stemmetje!

Vooral het stukje waar we door de mensenmassa heen liepen (het ziet er niet heel druk uit, maar het was best indrukwekkend als je erbij was met de cameraman die blind achteruit liep.)

Hoe gebruik je dit om vrouwen te versieren?

Stel je bent uit en je hebt een negatieve gedachte, bijvoorbeeld als je denkt: ‘Zij is vast met die man daar‘ of ‘Ik hoef haar niet aan te spreken, vrouwen versieren kan later op de avond wel‘.

Zeg die gedachte dan HARDOP. Niet in je normale stem, maar met datzelfde hoge zeurderige stemmetje als je mij hierboven hoort gebruiken. Gegarandeerd dat je erom moet lachen en die vrouw wel aanspreekt of dat je opeens wel zin krijgt om vrouwen te gaan versieren.

Laat me weten wat je vind van de video in het reactie gedeelte hieronder!

Als je voortaan de video’s eerder wilt zien voordat ze hier op de site staan, abonneer je dan op beide youtube kanalen hieronder…

Youtube.com/Versiercoach
Youtube.com/SanderVersiercoach

Boks!

PS: We hebben nog een paar plekken vrij voor de aankomende bootcamp. Als je ooit een bootcamp hebt willen meemaken, is dit je kans. Schrijf je in op de Cursus Vrouwen Versieren pagina.


Facebook:
www.facebook.com/Versiercoach

Twitter:
www.twitter.com/S_Tversiercoach

Youtube:
Youtube.com/Versiercoach
Youtube.com/SanderVersiercoach