Hee mannen!

Vanaf nu zal ik regelmatig video’s voor jullie maken op Versiercoach. Ik heb er veel zin in, omdat het voor mij ook een uitdaging is om beter te worden in spreken voor de camera, dat ik heel graag wil leren.

Een korte introductie is dus wel op z’n plaats. Wie ben ik? Ik ben Sander, 21 jaar, en ben 2 jaar geleden begonnen met leren versieren. Als ik er nu op terug kijk was dat een geweldige periode waar ik ongelooflijk vette avonturen heb beleefd. Ik hoop dat jullie hetzelfde mogen meemaken! In Mei 2011 heb ik een bootcamp bij Tim genomen, waarna mijn resultaten echt omhoogschoten.

Tegenwoordig coach ik op bootcamps bij de Versiercoach en in 2013 zal ik ook op meerdere seminars en events gaan spreken.

Tijd voor de video.

Interessant hè?

Als je goed oplet zal je hetzelfde fenomeen ook opmerken bij jouw vrienden en vriendinnen. Op de een of andere manier zitten degenen die langer bij elkaar blijven op het zelfde sociale niveau, of beter gezegd: op gelijke hoogte in de hiërarchie.

Als ik in mijn omgeving kijk zijn de mannen die een vaste relatie hebben met een geweldige vrouw,  zelf ook heel toffe mannen.

Daarentegen zijn de gasten die lelijke vriendinnen hebben, zelf niet de gezelligste gasten om mee om te gaan. Vaak is er niet veel gaande in hun leven en bestaat het vooral uit studeren, werken en gamen. Fucking lame.

De mannen die daarentegen een lekkere en coole vriendin hebben,  DOEN wat met hun leven. Ze zijn vaak in één ding er goed, en doen dat met passie.

Stel je nu eens voor hoe jou droomvrouw haar leven leid. Mijn droomvrouw is iemand die sport, gezond eet en er geweldig uitziet. Ze heeft duidelijk ambities die ze najaagt, ze heeft een sociaal leven naast mij, en ze is heel avontuurlijk.

Hoe denk je dat haar prins op het witte paard eruit ziet?

Hij zal ook ambitieus, sociaal en gedreven moeten zijn. Ze zal zich niet zomaar neerleggen bij iemand die niet op haar level zit.

Nu vraag je je vast af, wat is er dan mis met gamen of de hele dag blowen? Heel simpel: De waarde die je er mee geeft aan andere mensen. Het verschil tussen jou en iemand die bijvoorbeeld 2x week dansles geeft, is dat hij daarmee waarde kan bieden aan anderen. Het is iets leuks waar veel mensen bewondering  voor hebben, en graag zouden willen leren. Iemand die een groot netwerk heeft kan waarde bieden door mensen aan elkaar voor te stellen. Iemand met een goede baan kan leuke dingen doen zoals reizen waarop hij zijn vriendin mee kan nemen.

Uiteindelijkis het enige wat mensen van je willen WAARDE, en als je die niet hebt, beteken je niks voor ze.

Super vaag begrip natuurlijk. Wat is waarde dan. Zie het meer als ‘Hoe goed kan ik de levens van de mensen om me heen verbeteren door mijn aanwezigheid?’.

Om nu terug te komen op jouw droomvrouw die je wilt versieren..

Als je iemand met WAARDE wil hebben, moet jij zelf eerst WAARDE hebben.

Stel je eens voor dat je elk half jaar een nieuwe hobby oppakt. Je leert bijvoorbeeld een nieuwe taal, een nieuwe sport of andere vaardigheid. Vijf jaar verder ben jij iemand die zoveel verschillende dingen kan, dat jouw hele levensstijl veel aantrekkelijker is. Je hebt dan zoveel meer WAARDE in de ogen van vrouwen omdat je zoveel meer doet en kan dan die andere mannen…

Heel belangrijk, als je zoveel verschillende dingen doet, kom je vast iets tegen waar je besluit langer voor te gaan dan een half jaar. Je bent erdoor gepassioneerd en dat is een van de aantrekkelijkste eigenschappen die er zijn.

Dus als je van plan bent om iets te gaan doen in 2013, kies dan iets, maakt niet uit wat, als je maar achter die Playstation vandaan komt. Doe iets, en geef waarde, met volle overtuiging.

Lees hier hoe je aantrekkelijk voor vrouwen wordt als man.