Door de weeks ben je een rustige ingetogen man. je doet keurig je werkt en je bent vriendelijk naar je collega’s. Vrouwelijke collega’s behandel je vriendelijk en het zou niet in je op komen om te laten merken dat je een collega aantrekkelijk vind.

Je hebt een aantal vrouwelijke vriendinnen waarvan je sommige aantrekkelijk vind maar je peinst er niet over om dit ze te laten merken. Alleen het idee krijg je al de kriebels van.  Een leuke vrouw in de supermarkt durf je niet eens aan te kijken. Straks ziet ze nog dat je naar haar kijkt en zal ze denken dat je een of andere creep bent. Om die reden vermijdt je dus alle vormen van oogcontact.

Je zou best een keer met die leuke vrouw van het kantoor uit willen. Maarja, het idee dat je misschien afgewezen wordt beangstigd je zo dat je er niet eens over nadenkt. Want ja, je collega’s zouden eens moeten ontdekken dat jij ook een mens van vlees en bloed bent die niet volledig aseksueel is.

Om die reden speel je het altijd op safe.

Maar op zaterdagavond ga je op jacht. Je gaat samen met je beste vriend de kroeg en besteedt de eerste 2 uur aan het slachten van gele rakkers, bacardi cola’s of wat het dan ook is dat jou in de stemming brengt.

Daarna krijg je vervolgens het lef om met iedereen te praten en leuk met vrouwen te sjansen. En zowaar je behaald af en toe een telefoonnummer een enkele one night stands maar het lijkt nooit verder te komen dan een paar dates. Alleen dan ben je bezig met vrouwen versieren. De rest van de week niet.

Weet je waar je dan aan lijdt?

Zaterdag-avond-moed.

Je hebt zo’n groot verschil gemaakt tussen jou al seksueel wezen en jou als in het dagelijkse leven dat je een aan schizofrenie grenzende persoonlijkheid ontwikkeld.

De versierder in jou lijkt in niks op de echte jou en daarom voelen vrouwen gauw aan dat er iets niet klopt. Of je bent op de date in eens totaal anders dan de persoon die ze in eerste instantie heeft ontmoet.

Let hierop jongens, creëer geen schizofrenie door jouw mannelijke kant constant te verbergen. Versierder ben je altijd, elke dag en overal. Het is geen knopje wat je aan en uit kunt zetten. Zo werkt liefde nu eenmaal niet.

Dus of je nu een leuke vrouw ziet op het werk, op straat in de winkel of in de supermarkt. Overal kan jij je droomvrouw ontmoeten en overal ben jij de versierder, vergeet dit niet! Dit is dus niet alleen maar op zaterdag avond maar 24/7.

Dwing jezelf niet om dingen te gaan verbergen. Het is slecht voor je zelfvertrouwen en het werkt toch niet.

Om in padvinder stijl af te sluiten:

ALWAYS BE PREPARED

Je weet maar nooit wanneer je de ware tegenkomt en als jij je beperkt tot 3 uurtjes op zaterdag, kan het nog lang duren!

Veel liefde en succes toegewenst,

Tim