Hey mannen!

Nog even een korte videoblog voor jullie, voordat wij met de versiercoach crew naar Praag gaan! In deze blog gaan Tim en ik je uitleggen wat je moet doen als ze niet terug belt, of niet terug smst.

Check de video eerst:

Leuke video hè?

Wat je dus moet doen als ze niet terug belt of niet terug smst, is ten eerste je niet druk maken. Het komt vaak voor dat een vrouw niet terug belt of dat ze niet terug smst, en zoiets hoeft niks te betekenen als het een keer gebeurt.

Als een vrouw niet terug smst of terug belt, kan het zijn dat ze misschien een vriendje heeft, misschien was ze heel dronken of misschien is ze wel bang dat ze als slet gezien wordt als ze met iemand gaat daten die ze na 5 minuten haar nummer heeft gegeven.

Wat je daarna wilt doen, is bijhouden wat er is gebeurd als ze niet terug smst of als ze niet terug belt. Misschien dat dit vooral bij de vrouwen gebeurt die je maar kort spreekt of een bepaalde manier versiert.

Let dus op als je veel vrouwen hebt die niet terug bellen op terug smsen, wat er gebeurt is toen je haar nummer kreeg. Soms kan het dan aan iets specifieks liggen, wat je makkelijk kan verbeteren.

Anyway, wij gaan nu uit en meteen door naar het vliegveld, check jullie later.

PS: Subscribe mijn youtube kanaal http://www.youtube.com/channel/UCOzoAiPCgMbCRwF7GtX-3Kw