Wat je dus moet doen als ze niet terug belt, is ten eerste je niet druk maken. Het komt vaak voor dat een vrouw niet terug belt of dat ze niet terug appt, en zoiets hoeft niks te betekenen als het een keer gebeurt.

Vaak is ze gewoon druk of heeft ze haar telefoon uit staan, dus ga niet panisch lopen bellen of appen, maar wacht gewoon even af totdat je wat terug hoort van haar.

In de situatie dat je haar nummer hebt gescoord

Als een vrouw niet terug appt of terug belt, kan het zijn dat ze misschien een vriendje heeft, misschien was ze heel dronken of misschien is ze wel bang dat ze als slet gezien wordt als ze met iemand gaat daten die ze na 5 minuten haar nummer heeft gegeven.

Wat je daarna wilt doen, is bijhouden wat er is gebeurd als ze niet terug belt. Misschien dat dit vooral bij de vrouwen gebeurt die je maar kort spreekt of een bepaalde manier versiert.

Let dus op als je veel vrouwen hebt die niet terug bellen op terug appen, wat er gebeurt is toen je haar nummer kreeg. Soms kan het dan aan iets specifieks liggen, wat je makkelijk kan verbeteren.