In deze blog leer je wat je het beste kunt doen als ze al een vriend heeft (of als ze al een lief heeft voor onze Belgische vrienden).

Ik word wakker van het trillen van een telefoon. Dit is voor mij nogal uitzonderlijk. Normaal gesproken kan iemand mijn slaapkamer inlopen, me door elkaar schudden én dan nog word ik niet wakker. Om toch wakker te worden zet ik normaal gesproken de wekker op mijn telefoon zeven keer en om de vijf minuten. Dat betekent dat op het luidst mogelijk mijn telefoon een vette hiphoptrack afspeelt. Ondanks dat verslaap ik me regelmatig.

Maar dat ik nu wakker word is al helemaal uitzonderlijk. Doordat ik de laatste dagen zo ontzettend druk bezig ben met de lancering van ons boek heb ik een chronisch slaaptekort.

De telefoon die af gaat is niet van mij. Hij is eigendom van mijn nieuwe geliefde. Ik heb geen idee hoe ze heet, maar who cares, het was leuk gisteravond. Als ik hem oppak zie ik dat er 18 gemiste oproepen in het scherm staat. ‘Goh dat is nieuwe informatie’, dacht ik, ‘blijkbaar word ik 1 op de 18 keer wakker van de trilfunctie van een telefoon’.

Omdat ik zo aardig ben besluit ik de Engelse dame naast mij wakker te maken, misschien is het dringend. Waarom zou iemand haar anders 18 keer bellen.

Ze kijkt op het scherm en zegt: “Oh that’s my boyfriend.” Haar toon klonk alles behalve schuldig of verward. Het was gewoon een feitelijke constatering. Ze belt hem op en staat hem keurig te woord. Ze reageert geïrriteerd als hij vraagt waarom ze niet op zijn berichtjes van gisteren had gereageerd. Zo zie je maar weer dat monogamie niet altijd even goed werkt.

Ze vertelt hem dat hij niet zo paranoïde moet zijn en dat er niks aan de hand is. ‘Leuk stel’, denk ik nog. Een dag later voegt ze me toe op Facebook. Ze flipt over mijn Instagram foto’s en zegt dat ik een onoprechte player ben… Ik reageer niet, maar verbaas me slechts over haar dubbele moraal.

ze heeft al een vriendje

Stel je voor…een vrouw heeft al een vriend…

Nooit laat ik me afschrikken door een vrouw die zegt dat ze een vriend heeft. Waarom zou ik?

Regelmatig krijg ik vragen als:

  • “Ze heeft al een ander, kan ik haar wel versieren?”
  • “Wat zeg ik als ze zegt dat ze een vriend heeft?”
  • “Ik vind een vrouw leuk maar ze heeft een vriend, wat moet ik doen?”

In dit artikel zal ik je kort uitleggen, hoe je er het beste mee om kunt gaan als ze zegt dat ze een vriend heeft.

Vaak zijn vrouwen er geniaal in om je subtiel te laten weten dat ze al een vriend heeft. Maar dan? Wat zeg je als ze een vriend heeft, hoe reageer je en hoe kan je haar alsnog versieren?

Voor we verder gaan…

Om de miesmuizers (als je niet weet wat dit is, dan wordt het tijd om je Annie M.G. Schmidt game te updaten) tevreden te stellen zal ik eerst kort even de ethische kant van het geheel belichten.

Ze heeft al een vriend, is het dan wel goed om haar alsnog te versieren?

ze heeft al een vriend

Je kan zeggen dat het fout is om een getrouwde vrouw te versieren. Misschien in meerdere mate als ze een vriendje heeft. Er zijn mannen die zo denken en ik wens ze het allerbeste. Toch wil ik je vragen even na te denken voordat je met je simpele conclusies komt.

(Ik ga hier overigens dieper op in, in dit artikel met 7 tips om getrouwde vrouwen te versieren).

Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.

Mark Twain

 

Vrouwen Met Vriend Versieren: Hoe je Het Doet

Wanneer ze zegt dat ze een vriendje heeft, kan dit namelijk een aantal dingen betekenen…

Mogelijk scenario #1: Ze zegt dat ze een vriend heeft, maar ze heeft een scharrel.

Soms date een vrouw met een man en noemt ze hem voor het gemak ‘haar vriend’. Vaak als ik doorvraag dan blijkt dat ‘de vriend’ in werkelijkheid niets meer dan een veredelde scharrel is die ze nog maar 6 weken kent. Dit is voor mij niet echt een reden om op te geven.

Ze is dan namelijk in negen van de tien gevallen gewoon bereid om met je mee naar huis te gaan.

Mogelijk scenario #2: Het is haar automatische reactie als ze een onbekende man ontmoet.

Vrouwen worden in een club soms tientallen keren op een avond aangesproken. Vaak door mannen die dronken of helemaal niet leuk zijn. Vaak als een man haar aanspreekt dan betekent het ook nog eens dat hij niet weggaat totdat ze hem heel duidelijk laat weten dat ze niet van zijn gezelschap gediend is.

Omdat ik ook vrouwen coach, weet ik dat het nogal moeilijk voor haar kan zijn om dit te doen. Dus zoeken ze een beleefde manier om hem af te wimpelen. Dus zegt ze: “Ik heb een vriend”. Is dit een reden om op te geven? Nee, het is vaak een automatisme.

Mogelijk scenario #3: Ze heeft een vriendje en de relatie zuigt.

Sommige vrouwen zijn ‘serie-monogaam‘. Dat werkt zo: Ze dumpen hun huidige vriendje pas, totdat ze een andere hebben gevonden. Ze blijft bij hem omdat ze niet alleen wil zijn.

Dat is goed voor jou. Kijk, als je haar verleidt, dan is haar vriendje verlost van de illusie dat een vrouw gek op hem is. Is dit een reden om op te geven? Dacht het niet. ;-)

Mogelijk scenario #4 Ze heeft al een vriend en is dolgelukkig met hem.

Ah deze is wat lastiger. Stel, ze heeft een vriend en is helemaal dolgelukkig met haar relatie. Is het dan een reden om op te geven? Zelf vind ik van niet.

Ten eerste, is het onmogelijk om dit te weten. Het kan namelijk ook een van de andere 3 scenario’s zijn.

Ten tweede, misschien zijn jullie wel de ware voor elkaar en kunnen jullie heel gelukkig met elkaar worden. Is het een goed idee om je eigen kans op geluk opzij te zetten voor het geluk van een willekeurige dude die je niet ken?

Denk het niet.

Bovendien… Ben jij verantwoordelijk voor haar acties?

Als ze besluit vreemd te gaan is dat haar keus. Ze heeft een belofte gemaakt aan haar partner. Jij niet. Als het een volwassen vrouw is, dan is ze verantwoordelijk voor haar eigen acties. Wie ben jij om te kiezen wat het beste voor haar is?

Let er gewoon op dat jij niet te lief bent voor haar. Ze kan echt wel haar eigen keuzes maken.

Zo, hebben we dat maar weer gehad. Dan kunnen we nu door naar de strategie.

Wat zeg je als ze zegt dat ze een vriend heeft?

Methode #1: De stoomwals

De beste manier om er mee om te gaan is nog altijd de stoomwals methode. Je gaat er volledig aan voorbij. Je zegt een zinnetje en begint dan over iets anders. Je negeert het hele onderwerp en gaat verder.

Ze zegt dat ze een vriend heeft:
Jij zegt: “Oh leuk voor je…ik was van de week” en je begint over iets anders…

Methode #2: Doorflirten

Maak er een grap van en ga gewoon door met schaamteloos flirten.

Ze zegt dat ze een vriend heeft:
Jij zegt: “Wil je er nog eentje?“.

Ze zegt dat ze een vriend heeft:
Jij zegt: “Is hij hier?
Ze zegt: “Nee
Jij zegt: “Komt dat even goed uit“.

Methode #3: Onzin reactie

Af en toe gebruik ik deze, vooral als ze het pas na 20 minuten (laat in het gesprek) ter sprake brengt. Dan weet ik dat ze sowieso geniet van de aandacht en gebruik ik dat als een spelletje.

Ze zegt dat ze een vriend heeft:
Jij zegt: “Ben je niet een beetje oud voor verkering?

Methode #4: Je moeder

Een enkele keer gebeurt het dat vrouwen direct nadat je haar aanspreekt zeggen dat ze een vriend hebben. Als een vrouw al na 5 seconden zegt, ‘ik heb een vriend’, dan neem ik het nooit zo serieus. Ik reageer er dan ontzettend flauw op.

Jij zegt: “Hoi wie ben je?
zij zegt: “Ik heb een vriend.
Jij zegt: “Jaja, je moeder heeft een vriend. Wie ben jij?

Methode #5: De verwarring

Ze zegt dat ze een vriend heeft.
Jij zegt: “Laat me raden, jullie hebben elkaar ontmoet op een datingsite.
Zij zegt: “Huh hoezo?
Jij zegt: “Gewoon een gokje…

Dan maak je van haar verwarring gebruik om over iets totaal anders te beginnen. Zo kan je het gesprek vervolgen alsof er niks gebeurt is.

Hoe versier je haar verder?

Vervolg het gesprek over iets totaal anders. Leuke zinnen die je kunt gebruiken om van onderwerp te wisselen.

  • “Met wie ben je hier?” Dan weet je ook gelijk of haar vriend aanwezig is.
  • “Je ziet er trouwens uit als typische kunstenares/stewardess/danseres etc” en dan praat je daarover verder.
  • Of gebruik een van deze 36 zinnen om haar aangetrokken tot je te maken

Lees de blog van Sander als je meer tips wilt over hoe je het gesprek gaande kunt houden. Ook kan je in dit artikel meer gesprekstechnieken lezen.

Wat is het belangrijkste om rekening mee te houden als ze zegt dat ze een vriend heeft?

Vrouwen met vriend versieren is dus niet zo lastig. Het belangrijkste is dat je je er niet door van slag laat brengen en gewoon doorgaat. Stel geen vragen over de vriend of ga er uitgebreid op in.

Hoe meer jij erop focust, hoe meer zij er op focust. Zeker in het begin van het gesprek kan het gewoon een automatische reactie van haar kant zijn.

Ga dus gewoon door met haar versieren en besteed er niet teveel aandacht aan. Vaak betekent het helemaal niks. Als je wilt weten hoe, kan je het beste mijn boek Manslut lezen.

Boks,
Tim

PS: Wat doe jij als ze al een vriend heeft? Doorgaan of niet? Laat hieronder je reactie achter.