Dit zijn de echte redenen waarom je geblokkeerd wordt.In dit artikel leer je:

 • Dat vrouwen niet zo gemeen zijn als jij denkt. Dat jij je zo belabberd gedroeg, dat ze je hart wel moest breken – en wat je kan doen om dat in het gevolg te voorkomen.
 • De vijf meest gemaakte fouten die mannen maken waardoor vrouwen zich genoodzaakt voelen hem uit hun leven te schrappen.
 • Wat de continue beschikbaarheid van geile mannen doet met de psyche van een vrouw. Hoe je dit effect kopieert, en waarom dit je beter maakt in versieren.
 • De nummer 1 tip om ervoor te zorgen dat een vrouw alleen maar meer, meer, meer wil. En wat je waarschijnlijk fout hebt gedaan, als ze nu je nummer heeft verwijderd en je Facebook geblokkeerd.
 • …en nog veel meer.

Dus je had een vrouw waarmee het lekker ging.

Jullie leerden elkaar kennen. Misschien zelfs met elkaar naar bed geweest.

En nu is ze van de aardbodem verdwenen. Met 1 druk op de knop heeft ze alle lijntjes tussen jullie doorgesneden.


Wat je moet weten als ze je blokt of negeert

WaaromWe leren je bij Versiercoach om ijskoud, haast narcistisch zelfvertrouwen met vrouwen te ontwikkelen. Vrouwen daarentegen zijn van zichzelf behoorlijk narcistisch.

Dat komt doordat ze in de loop van de jaren merken dat alle jongens extra aardig tegen hen beginnen te doen, in de hoop dat de vrouw in kwestie aardig terug doet.

In plaats van zich te realiseren dat de meeste mannen wanhopige schrale hengsten zijn op zoek naar een gat, gaan vrouwen ervoor het gemak maar vanuit dat dit komt doordat zij zelf geweldig zijn (de waarheid ligt natuurlijk ergens in het midden).

De reden dat ik je dit vertel, is dat ik het grootste misverstand rond geblokkeerd worden uit de weg wil ruimen.

Ze doet het niet om gemeen te doen

Nee homie, het is erger dan dat.

De meeste vrouwen zijn behoorlijk verwend door alle mannelijke aandacht. Er is zo’n overschot van dat het hen emotioneel allemaal weinig uit maakt.

Als ze je blokkeert betekent dat meestal dat jij iets fout hebt gedaan in haar ogen. Dat ze niets meer aan je heeft. En dat het voor haar simpelweg het makkelijkste is om je van haar telefoon en van haar Facebook gooien.

Wat je hebt gedaan om het met haar te verpesten

Je hebt het zelf verpestDe meeste mannen snappen geen fluit van vrouwen. Ze begrijpen niet hoe ze zich moeten gedragen, en waar de reacties van vrouwen zoal vandaan komen.

In deze blog leg ik je uit wat je moet doen om geblokkeerd te worden door een vrouw. Het zijn de vijf meest voorkomende redenen.

Je kan dit ook omdraaien.

Ben jij een vrouw helemaal zat, en wil je dat ze zo snel mogelijk afscheid neemt (zonder haar gevoelens te kwetsen?) Check dan dit artikel over hoe je het op de juiste manier uitmaakt met een vrouw.

En dan nu: tijd om de tien redenen door te nemen waarom een vrouw je blokkeert. Komt ie:


De tien redenen waarom een vrouw je blokkeert


Reden 1: Je bent slecht in bed

Wel eens naar de statistieken gekeken rond seks, broer?

Bijna de helft van de vrouwen faket orgasmes. Het merendeel is tevreden over zijn seksleven (tweederde), maar als je vraagt hoe veel van die vrouwen echt “mindblowing” seksuele ervaringen hebben gehad – dan zijn dat er een stuk minder.

Grafiek taartdiagram cijfers seks Nederland ontevreden

De realiteit is dat de meeste mannen echt belachelijk slecht zijn in bed.

Niet dat ik dit heb onderzocht door de helft van alle Nederlandse mannen af te werken… Maar het is wat vrouwen zeggen in anonieme onderzoeken.

De mannelijke en vrouwelijke seksualiteit zijn dusdanig verschillend, dat je er simpelweg niet mee weg komt om een paar keer grommend op haar in te stoten, klaar te komen en van haar af te rollen. Als je dat wilt doen kan je beter vrijgezel blijven en naar de hoeren gaan.

Want als je met een vrouw naar bed bent geweest, is er maar 1 ding wat echt belangrijk is:

De seks moet in orde zijn

Zorg je hier niet voor, dan wordt de kans groot dat ze geen antwoord geeft op je berichten – of je zelfs blokkeert.

En zeg nou zelf, geef haar eens ongelijk. Waarom zou ze met een man blijven appen die haar niet kan bevredigen?

Om je een beetje te helpen met die berichtjes, geef ik je als bonus bij dit artikel 10 SMSjes die je meteen kan kopiëren en versturen. Makkelijk, toch? Je vindt ze aan het einde van dit artikel.

Dit zijn een aantal tekenen dat je goede seks hebt gehad:

 • Lang voorspel (meer dan een uur).
 • Haar hard (maar niet snel) gedaan.
 • Ze is meerdere keren klaargekomen.
 • Lang naspel.

Doe je dit goed, dan kan je zo veel meer maken.

Sterker nog:

Je verkleint de kans aanzienlijk dat je verandert in dit:De meeste mannen die goed willen worden met vrouwen, slaan het seksgedeelte over

Dat is belachelijk.

Het is alsof je leert hoe je een auto moet besturen, maar tijdens de rijlessen nooit van de parkeerplaats afkomt. Hoe kan je goed zijn met vrouwen als je niet weet hoe je een chick moet laten klaarkomen?

Nou pretendeer ik geen expert op het gebied van seks te zijn. Sterker nog:

Vroeger was ik net zo slecht in bed als jij – misschien wel slechter.

En toen ontmoette ik Luuk Zwart.

Word een meesterminnaar

Luuk is een fotograaf die letterlijk duizenden vrouwen voor de camera heeft gehad.

Hij heeft een methode ontwikkelt om op zo’n manier de liefde met ze te bedrijven, dat ze alleen maar om meer smeken. Als je even Googlt vind je zijn website zo.

En om de kans op trainingsmomenten te vergroten, check dit artikel over scharrels.


Reden 2: Je investeerde te veel

te veel is ook niet goedOk, ze heeft je verwijderd en geblokkeerd.

Laat me je een kritische vraag stellen.

Wie nam het initiatief in jullie contact?

Vrouwen krijgen continu aandacht van mannen. De hele dag door.

Ze kan letterlijk haar Tinder opstarten, een paar keer haar duim bewegen en vijftig geile gasten laten opdraven die haar allemaal vol willen hengsten.

Ik kan uren doorgaan over hoe vrouwen handig gebruik maken van al die aardige jongens die hopen in haar broekje te komen.

Een chick die ik neukte in Leeuwarden liet elke dag een man voor haar boodschappen doen en koken. Elke dag was het een andere. Na het eten moest ze studeren, en moest hij gelijk weg. Zo had ze elke dag een gratis maaltijd en hoefde ze niet te koken.

En die mannen? Die kregen er helemaal niets voor terug.

In Enschede is het nog erger

Van oudsher is de Universiteit Twente een technische universiteit. Tot het eind van de jaren 90 was letterlijk 99% van de studenten man.

Toen de vrouwen aan het begin van het millennium begonnen binnen te druppelen, zorgde dit voor een veranderend klimaat.

Inmiddels neigt de balans steeds meer naar 50-50…

…maar in de tijd dat dit niet het geval was, waren de verhalen hilarisch.

Lelijke vrouwen (nog geen zesjes) waanden zich koninginnen…

Puur omdat ze veruit in de minderheid waren en er alleen maar technische studenten (lees: sociaal onhandige mannen) op die universiteit zaten.

Zelfs een lelijk meisje kon een man alles voor haar laten doen wat ze wilde. Of het nou schoonmaken was, of boodschappen voor haar doen.

Vaak had zo’n lelijke chick dan een stuk of drie scharrels over de campus lopen. Het hele datingklimaat werd door vrouwen bepaald.

belangrijkWaarom dit belangrijk is?

Vrouwen willen niet iets wat makkelijk te krijgen is. Ze willen geen man die de hele tijd voor hen klaar staat.

En zeg eens eerlijk:

Voordat ze je blokkeerde, was het vlak daarvoor alsof ze je met 1 druk op de knop naar haar huis kon lokken om dingen voor haar te doen?

Gaf je haar alle ruimte om jou rond te commanderen?

Deed je dingen die je nooit voor je mannelijke vrienden of huisgenoten zou doen?

Zodra je dit doet word je op de berg met al die andere mannen gegooid

Dat is geen plek waar je wilt zijn. Of je nou in Enschede studeert, of elders.

Altijd als je met een vrouw bent, hoort ze het idee te hebben dat jij haar minder wil dan zij jou.

De makkelijkste manier om dit te doen is via app, en altijd minder op haar te reageren dan zij op jou. Zowel in de hoeveelheid woorden als de momenten waarop je ze stuurt.

En als je met een vrouw aan het daten bent, leg je volledig de bal bij haar om te beginnen over “wat de relatie is”.

Geen gedoe met dat je zegt dat je van haar houdt, of dat je haar leuk vindt. Zij gaat eerst. In alle situaties.

Er is geen enkele reden om een vrouw om “duidelijkheid” te vragen, of om op een andere manier het natuurlijke verloop van een relatie te doorbreken.

Het is de vrouw haar taak om te bedelen om een relatie.


Reden 3: Ze heeft iemand anders

Hover-Hand-te-lief-voor-vrouwenLijkt me niet heel ingewikkeld, he.

De meeste vrouwen houden altijd iemand achter de hand. Een ex, waarmee ze af en toe sex heeft. Die ene leuke jongen van de kroeg, die af en toe langskomt. Een aantal anderen, waar ze “gewoon mee appt”.

Logisch ook. Het voelt goed voor haar zelfbeeld om continu achterna gezeten te worden. Ze vindt het heerlijk om die aandacht te krijgen – en zich af en toe vol te laten spuiten door 1 van die gasten.

Nou wil het nog wel eens gebeuren dat 1 van die mannen “zijn game upstepped” en haar verder versiert dan dat je in eerste instantie had verwacht. Of misschien is ze verliefd geworden op een jongen die ze “af en toe zag” en gaat het een bepaalde kant op die jullie samenzijn buiten sluit.

Ik weet niet of je iets voelde voor de chick waar het om gaat, maar aangezien je dit artikel leest ga ik ervan uit van wel.

Stop met huilen, gast. Droog je tranen, sla je zelf hard in je ballen en neem je het volgende voor:

Word een betere vangst

Wees zo teleurgesteld als het maar kan. En gebruik dan al die energie om een betere man te worden. Eentje die beter met vrouwen kan omgaan dan de rest. Eentje die zijn zaakjes beter op orde heeft.

Zorg dat je goed wordt in versieren en in seks. Zorg ervoor dat je er goed uitziet, werkt aan je carrière en over het algemeen genomen een awesome leven hebt. Zorg dat jij een gast wordt waar vrouwen simpelweg geen nee tegen kunnen zeggen.

Wat het uiterlijk betreft en of het belangrijk is, zie je in deze Tim Veninga Show:Veel gasten die ik over de vloer krijg nemen drie maanden de tijd om te mokken en zich thuis op te sluiten met hun porno collectie.

Dat is het laatste wat je nu moet doen.

Gooi je computer in een hoek en ga uit. Probeer een andere chick te versieren.

Ik beloof dat het minder pijn doet als je met je snikkel in een andere chick zit die “harder, harder” roept. En dat het ondernemen van actie alles wat je dwars zit beter zal maken.

Lees hier meer over je ex terug willen krijgen en afgewezen worden door vrouwen.


Reden 4: Je standaarden waren te laag

Weet je wat nog meer afstotend voor vrouwen werkt dan AIDS?

Schattig lief aardigWat te lief zijn voor je doet

In mijn tienerjaren kreeg ik mijn eerste paar vriendinnetjes. Man man man, wat heb ik dat verkloot. Puur doordat ik zo aardig was.

Het was zelfs zo erg, dat mijn moeder tegen me zei: “Sander, jij bent gewoon veel te lief voor die meisjes.”

Check hier wat je eraan kan doen.

Ze blokkeert je als je te lief bent of geen standaarden hebt

Elke vrouw wil een man met ballen, niet 1 of ander homo-vriendje dat achter haar aanloopt en haar tasje vasthoudt.

Elke vrouw wil een man die eisen stelt aan haar. Die geen genoegen neemt met de bullshit waar ze bij al die anderen mee weg kan komen.

Zodra ze het idee heeft dat ze je succesvol kan manipuleren, is het allemaal over.

Wees duidelijk over wat je van haar verwacht

Niet om het vervolgens tegen haar te gebruiken, maar juist om pas lief te worden als ze het aan je geeft. Voor de rest van de tijd, zeg je niet zo veel. Het is simpelweg niet zo belangrijk.

Als een vrouw wilt dat je lief bent, zal zij moeten doen wat jij zegt. Dat zijn de regels binnen jullie relatie. En daar wijk je geen seconde van af.

Vanaf de eerste ontmoeting gaan ze in. Doe je dit niet, dan zal je vroeg of laat merken dat ze interesse in je begint te verliezen.

Wees duidelijk dat je het niet pikt als ze over je grenzen heen gaat

Stel je grenzenAls jij duidelijke standaarden hebt gezet, en zij zich hier niet voldoende aan houdt?

Dan zal je haar moeten laten merken dat dit niet de manier is waarop ze jouw liefde wint. Je maakt simpelweg geen tijd voor haar als ze niet geeft wat je wilt.

Heeft ze je geblokkeerd?

Dan is de kans aanzienlijk dat zij je een aantal keer ongemerkt heeft getest. Ze heeft dingen gedaan waar jij een hekel aan hebt, of heeft geprobeerd je in de verloop van jullie contact te veranderen.

Als ze ziet dat het lukt? Sorry man, maar dan is het einde oefening.


Reden 5: Je werd emotioneel of wanhopig

Een van de grootste redenen waarom ze geen interesse in je toont is de volgende:

Er is een vuistregel voor je contact met vrouwen. Hoe slecht ze zich ook gedragen. Je wordt nooit emotioneel in hun bijzijn.

Dit geldt ook de andere kant op:

Je vertelt ze nooit hoeveel je van hen houdt, voordat ze jou zelf de liefde hebben verklaart.

En dan nog doe je het niet op het moment zelf, maar een tijdje erna. Je laat haar duidelijk merken dat jouw emoties los staan van die van haar. En dat je mentaal stabieler bent dan zij is.

Vrouwen willen jouw emotionele stabiliteit ook nog wel eens testen. Je leest er hier meer over.

Alle vrouwen zeggen dat ze een gevoelige kerel willen

Maar in de praktijk voelen ze zich steeds minder tot je aangetrokken als je veel emotie laat zien. Haar intuitive vertrouwen in jou neemt af, als ze merkt dat je mentaal niet sterk genoeg bent.

Ze wil een man waarop ze kan bouwen, en dat is een man die op zijn minst minder emoties dan zij heeft.

Als ze je geblokkeerd heeft, kan dit zijn omdat je boos op haar bent geworden. Of juist omdat je een overdreven liefdesverklaring aan haar adres stuurde.

Wat het is maakt niet uit. Blijkbaar kwam het voor haar op het verkeerde moment, en nu heeft ze je ingedeeld onder de categorie “zwak en wanhopig.”

Wat je hier tegen kan doen?

Check onderstaande podcast, waarin Tim je leert hoe je voorkomt dat je eenzaam en ongelukkig wordt:
Deel 2: Ze heeft je geblokkeerd omdat je één van deze fouten tijdens het appen hebt gemaakt


Kijk.

Je kan fouten maken als je met haar op date bent. Of tijdens het aanspreken. Of wanneer je met haar in bed ligt.

Maar je kan het ook verkloten voordat je haar goed en wel ontmoet hebt.

appen met vrouwenDit gebeurt bijvoorbeeld wanneer mannen een leuke Tindermatch hebben, en geen idee hebben wat ze moeten doen.

Of het nummer van een vrouw hebben gekregen. En ze zijn aangewezen op hun geweldige appskills om er een date uit te slepen.

Helaas ben ik genoeg mannen tegen gekomen die bovenstaande dingen allemaal goed hadden gedaan.

Maar toch de vrouw van hun dromen waren kwijtgeraakt, omdat ze fouten hadden gemaakt via de app.

Ik ga je uitleggen hoe je dat in het vervolg voorkomt

Dus zet je schrap: hier zijn de 5 redenen dat ze je geblokkeerd heeft die te maken hebben met hoe je haar appt.


Reden 6: Je gaat niet voor de date

Wat denk je.

Dat vrouwen op Tinder zitten;

“omdat hun vriendin hen had aangemeld?”

Of “als grapje?” Of “omdat ze niets beters te doen had?”

Ok, dat laatste is waar. Genoeg vrouwen die zich vervelen gaan op Tinder om zich door een wildvreemde kerel door te laten bezemen.

De vraag is alleen: waarom ben jij dat niet?

Hoe komt het dat ze jou van haar Tinder heeft gegooid en vannacht met een andere man in bed ligt?

Het eerste wat je moet checken is of je voor de date bent gegaan, ja of nee.

De vuistregel op Tinder is dat je binnen 30 berichtjes over en weer een voorstel moet hebben gedaan om wat te drinken met elkaar.

Doe je dat niet, dan word je haar app-buddy. En niet haar fuckbuddy. Daar schiet je dus niet zoveel mee op.

Als ze je blokkeert kan het simpelweg zijn omdat je er te lang over doet om haar mee uit te vragen.

Misschien is ze in de tussentijd uitgevraagd door een man, en bleek die ontzettend leuk. Dus nu heeft het geen functie meer om met jou te praten.

Op dat moment kan een vrouw plotsklaps uit je Tinder contacten verdwijnen.

Autsj.

Hoe je voor de date gaat bij een vrouw wiens nummer je hebt gekregen

Een andere mogelijkheid is dat je een vrouw in de kroeg of op straat hebt aangesproken, en daar haar nummer kreeg.

Als je daar niet als één van de eerste berichtjes voorstelde om op date te gaan, ben je sowieso af.

Je hebt haar al versierd. Moet je daar via de app nog mee beginnen, dan doe je het verkeerd.

Je toont face-to-face interesse. En WhatsApp is er alleen voor om zo snel mogelijk een afspraak te maken.

Dat er een beetje vaart in komt begint met direct voor te stellen om een kopje koffie te drinken. Als tweede of zelfs als eerste bericht.Zeg vaker nee

Na de beginfase

Heb je dat gedaan?

Dan krijg je een ja of een nee.

Als die nee in de vorm van een blokkade was? Dan heb je in ieder geval zo min mogelijk tijd verspeeld.

Er lopen duizenden vrouwen op dit moment op straat.

 1. Ga naar buiten;
 2. spreek er één aan;
 3. versier haar;
 4. en begin opnieuw.

Reden 7: Je slijmt teveel in je berichten

Mannen die wanhopig zijn en eenzaam zullen sterven hebben de neiging om het een vrouw teveel naar de zin te maken.

zelfrespectZe doen moeite voor een vrouw die ze helemaal niet kennen. In de hoop dat zij met hem naar bed gaat.

Je kent op de middelbare school vast jongens die achter de kont van een meisje aanliepen dat ze heel erg leuk vonden.

Die nooit een move maakte, terwijl overduidelijk was dat hij haar wilde doen.

Wanneer je te lang met haar appt en overduidelijk is dat je haar wilt, kom je al snel in die gevarenzone.

Dit is precies wat je niet wilt doen

Vrouwen vinden het vleiend, zo’n te lieve jongen. Maar respect hebben ze er niet voor.

Een paar jaar geleden was er een hype waarbij vrouwen en meisjes mannen op Tinder vroegen om een pizza voor hen te bestellen.

Er waren genoeg mannen die het nog deden ook, en daar werden dan filmpjes en foto’s van online gezet.

Dat is dus niet wat vrouwen aantrekkelijk vinden in een man

En het is niet wat ervoor zorgt dat je een date krijgt.

Ben jij het type dat deze fout maakt?

Lees dan mijn artikel “Help, Ik Ben Te Lief Voor Vrouwen.


Reden 8: Je komt vrouwelijk over

Dit is een fout die vrijwel elke aspirant-versierder maakt aan het begin.Man worden ballen krijgen

We zijn gewend om ons netjes te gedragen in het openbaar. Om andere mensen niet teveel tegen de haren in te strijken.

Ons vooral bescheiden op te stellen, en niet boven het maaiveld uit te steken.

Dat is allemaal leuk en aardig. Maar er gebeurt iets dat je niet wilt:

Je wordt volslagen onzichtbaar

Dit is niet de manier om ervoor te zorgen dat je een onafgebroken stroom vrouwen in je bed krijgt.

In onze podcast over Donald Trump legt Tim uit waarom de Donald zo aantrekkelijk was voor de hele Verenigde Staten in het algemeen en vrouwen in het bijzonder.

Één ding kan je van Donald Trump niet beweren, en dat is dat hij vrouwelijk overkomt.

Als we kijken naar wie van onze klanten het snelste vooruit gaat, dan zijn het de mannen die begrijpen dat ze moeten laten zien aan een vrouw dat ze niet de ruggengraat van een natte krant hebben.

Hoe jij je mannelijke kant laat zien via WhatsAppprofielfoto

 • Heb een profielfoto waar je iets mannelijks op doet of een mannelijke indruk maakt. Lees in dit artikel hoe je zo’n foto fixt. Het is makkelijker dan je denkt, en kost niets meer dan een middagje de stad in met een goede camera.
 • Je bent geen ontzettende slijmbal en je bent niet wanhopig. Dit heb ik al genoemd bij de eerdere redenen, maar hier is het ook belangrijk. Een mannelijke man heeft de twee problemen die daar aan ten grondslag liggen simpelweg niet.
 • Je uit geen negatieve emoties. Positieve emoties gebruik je alleen maar om de hare te spiegelen. Verder ben je uiterst stoïcijns over de app.
 • Als je iets over jezelf vertelt zorg je er beter voor dat het iets mannelijks is. Laat weg dat je grootste hobby’s vioolspelen en kantklossen zijn. Vervang het door iets anders dat iets mannelijker overkomt.
 • Laat zien dat je een mate van succes hebt behaald. Schep er niet over op, maar laat merken dat je hard werken en ambities belangrijk vindt. Of nog beter: laat het zien. Plaats foto’s waar ze indirect uit kan opmaken dat je (wat) succes hebt. Wees niet verlegen met vertellen wat je belangrijk vindt in het leven.

Reden 9: Ze voelt geen connectiegeen connectie / klik

 • Mannelijk overkomen.
 • Op je doel afgaan.
 • Niet wanhopig zijn.

Zou je als je deze drie factoren had gehad niet geblokkeerd zijn?

Nou, niet per se.

Je kan op die vlakken alles goed doen en nog steeds een vrouw kwijtraken.

Hoe dat kan?

Als een vrouw geen klik met je voelt is het einde oefening

Vrouwen hebben wel meer mannen in hun telefoon staan die aan de bovenste drie voorwaarden voldoen.

Maar als ze jou geblokkeerd heeft terwijl die dingen allemaal goed zaten, dan heb je onvoldoende terug gegrepen op de connectie die je met haar had gemaakt.

Je weet dat je:

 • Op een date vooral de vrouw zelf moet laten praten.
 • En dat je haar moet laten investeren door veel naar haar te luisteren.

Maar zo werkt het via de app ook

waar heb je het over pratenHoe meer je haar aan het praten kan krijgen, hoe beter het zal gaan.

Ook al snap je geen snars van wat ze allemaal zegt, laat haar zoveel mogelijk aan het woord.

Als je weet hoe je de juiste vragen kan stellen, krijgt ze dat gevoel van connectie.

Het komt dus niet omdat jullie alletwee van paardrijden houden.

Het komt doordat je laat merken dat jullie dingen gemeen hebben, wat dat is kan je alleen ontdekken door het stellen van de juiste vragen.

Stel dat zij vertelt dat ze van paardrijden houdt. En jij switch gelijk van onderwerp.

Dan heb je een perfecte kans voorbij laten gaan om het te betrekken op haar persoonlijkheid.

Dit is een app-wisseling die je ervan had kunnen maken:

 • Zij: “Ik houd van paardrijden”
 • Jij: “Hoe komt het dat je daar van houdt?”
 • Zij: “Ik vind het leuk om voor mijn paard te zorgen. Het is niet eens het rijden.”
 • Jij: “Ah, tof. Dus je bent een zorgzaam typje”

Wat je hier doet is dat je haar laat voelen dat je haar begrijpt.

Je zegt in feite niks. Je herhaalt alleen wat zij zegt, en daarvoor daagde je haar uit om te vertellen waarom ze daar van houdt.

Doe je dit niet? Laat je helemaal na om te reageren als ze informatie over zichzelf geeft?

Dan zal ze stoppen met dat te doen

Een vrouw heeft er niets aan om berichtjes te tikken voor een man waar ze verder niets van terug krijgt.

Maar wanneer je bovenstaande methode gebruikt, krijgt zij het gevoel dat er een connectie is. En er is simpelweg geen enkel ding waarbij je dit trucje niet kan toepassen.

Gevoelige kant manAls ze je geblokkeerd heeft of je heeft verwijderd als match op Tinder, dan is de kans groot dat jullie onvoldoende over haar persoonlijkheid hebben gepraat.

Waardoor zij niet het idee kan krijgen dat er een connectie is.

Toon ook zelf je kwetsbaarheid

Als tegenwicht voor je mannelijkheid – die je vooral zoveel en zo vaak mogelijk moet laten zien – kan je ook laten merken dat je een gevoelige kant hebt.

Dat doe je niet alleen door haar het gevoel te geven dat je haar begrijpt. Maar ook door zelf af en toe berichtjes te tikken die die eigenschap laten zien.

Hoe je dit doet leer je in mijn speciale cursus Van Chat Naar Bed.

Maar ga er vanuit dat je 90-95% van de tijd je mannelijk opstelt. Heel af en toe stuur je een berichtje waarin jij je zorgzame kant laat zien.

Niet per se naar haar, maar naar mensen in je familie of altruïsme. Daardoor begrijpt ze in ieder geval dat je tot empathie in staat bent.


Reden 10: Je last geen pauzes in

Als je appt met een chick is het een goede vuistregel om eens in de twee weken een paar dagen niet te reageren.

Als je een langere relatie met haar aangaat kan je eens in de 2-3 maanden een week niet reageren.Ben duidelijk

Waarom?

Je laat merken dat je haar niet op de eerste plaats zet

Als ze denkt dat ze je nu onder de duim heeft, druk je op deze manier hard op de reset button.

Wanneer je dit niet doet kan een chick gewend raken aan je. En dat kan het begin van het einde betekenen als ze je nog niet leuk genoeg vindt.

Heb je dus altijd steady gereageerd op een chick tijdens het daten? En heeft ze je uit het niks geblokt?

Dan is de kans groot dat je te voorspelbaar bent geworden for haar.

Tenzij ze je heel erg leuk vindt, is dat een doodzonde.

Weinig mannen kunnen ermee wegkomen.

Zo. Dit waren ze. Tien redenen waarom een vrouw je geblokkeerd heeft via WhatsApp of Facebook

In al deze gevallen geldt:

Voorkomen is beter dan genezen.

Maar nu op naar de volgende. En doe daar wat beter je best.

Veel succes ermee homie,

Groeten van Sander

P.S.: Vergeet je bonus niet

Dan ben je volledig bewapend om de volgende keer te voorkomen dat ze je blokkeert, met deze 10 Knip-En-Plak SMSjes.

Hier zijn ze:

Bonus Download: De 10 Knip-En-Plak SMSjes Die Altijd Werken: Klik hier ze nu gratis te downloaden
Stop met ploeteren en moeizame gesprekken met vrouwen.
Mijn Gratis Insider's Kit leert je hoe je eenvoudig vrouwen versiert.
 • Overwin aanspreekangst en krijg zelfvertrouwen met vrouwen(audio)

  Ontdek in 42 minuten de meest voorkomende problemen die mannen hebben met zelfvertrouwen en hoe deze te overwinnen.

 • De 10 SMSjes die altijd werken (eBook)

  10 ‘knip-en-plak’ smsjes die leiden tot meer reacties, aantrekkingskracht en dates.

 • Zo krijg je haar in bed (video)

  Leer in 80 minuten hoe je vrouwen ontmoet, op date krijgt en vanaf daar in bed. Met live voorbeelden!

 • Wetenschappelijk bewezen versiertips

  Ontvang op regelmatige basis datingadvies en uitgebreide casestudies van mannen zoals jij.