Privé coaching is *alleen* beschikbaar voor klanten

Waarom?

  • De meeste versiercursussen die in Nederland worden gegeven zijn van slechte kwaliteit. Je hebt bij de meeste aanbieders een grote kans dat je ‘coach’ iemand is die de week ervoor net ontmaagd is.
  • Onze tijd is kostbaar, net als die van jou. Daarom gaan we die tijd niet verspillen door je dingen te vertellen die je net zo goed (en goedkoper) kan leren in een van onze cursussen.
  • Wij coachen alleen serieuze mannen. Door onze online cursus te volgen en toe te passen, weten we dat je gemotiveerd bent. Als je daar te lui voor bent, kan je beter terecht bij een van de vele andere ‘coaches’ die Nederland rijk is.

Zo krijg je coaching

  1. Volg onze andere cursussen (zoals Manslut Meesterschap). Ervaringen lees je hier.
  2. Meld je aan voor de wachtlijst. Klik hier om op de wachtlijst te komen.
  3. Je krijgt dan een mailtje wanneer er een mogelijkheid is om training te krijgen. Die mogelijkheid is er 1x per jaar, voor 4 mannen per keer.

Coaching voor HNWI

  1. Voor vermogende mannen die beter willen worden met vrouwen is het mogelijk om op korte termijn privécoaching te krijgen. We hebben in het verleden celebrity’s, investeerders en zelf een oprichter van een van de grotere software bedrijven uit Silicon Valley.
  2. De coaching is volledig 1 op 1. Het is discreet en non-disclosure agreements zijn mogelijk.
  3. Programma’s duren één tot 4 weken afhankelijk van je wensen.
  4. Neem contact op om een intake sessie te boeken. Email [email protected] of [email protected] en maak duidelijk dat je op korte termijn HNWI coaching wilt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cursus Versieren