Privé coaching is *alleen* beschikbaar voor klanten

Waarom?

  • De meeste versiercursussen die in Nederland worden gegeven zijn van slechte kwaliteit. Je hebt bij de meeste aanbieders een grote kans dat je ‘coach’ iemand is die de week ervoor net ontmaagd is.
  • Onze tijd is kostbaar, net als die van jou. Daarom gaan we die tijd niet verspillen door je dingen te vertellen die je net zo goed (en goedkoper) kan leren in een van onze cursussen.
  • Wij coachen alleen serieuze mannen. Door onze online cursus te volgen en toe te passen, weten we dat je gemotiveerd bent. Als je daar te lui voor bent, kan je beter terecht bij een van de vele andere ‘coaches’ die Nederland rijk is.

Hoe coaching werkt

  1. Coaching is niet goedkoop.
  2. Voor vermogende mannen die beter willen worden met vrouwen is het mogelijk om op korte termijn privécoaching te krijgen. We hebben in het verleden BN’ers, investeerders en zelf een oprichter van een van de grotere software bedrijven uit Silicon Valley.
  3. De coaching met Tim is volledig 1 op 1. Het is discreet en non-disclosure agreements zijn mogelijk.
  4. Coaching voor 1 dag (avond+nacht) begint bij 3.000 euro. Voor een weekend begint het bij 7.000 euro.

Zo krijg je coaching

  1. Volg eerst onze andere cursussen (zoals Manslut Meesterschap). Ervaringen lees je hier.
  2. Neem contact op EN meld je aan voor de wachtlijst. Klik hier om op de wachtlijst te komen. Stuur ook een mail naar Sander ([email protected])
  3. Per mail kunnen we dan afspreken of iets mogelijk is en een belmoment inplannen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cursus Versieren