Privé coaching is *alleen* beschikbaar voor leden

Waarom?

  • De meeste versiercursussen die in Nederland worden gegeven zijn van slechte kwaliteit. Je hebt bij de meeste aanbieders een grote kans dat je ‘coach’ iemand is die de week ervoor net ontmaagd is.
  • Onze tijd is kostbaar, net als die van jou. Daarom gaan we die tijd niet verspillen door je dingen te vertellen die je net zo goed (en goedkoper) kan leren in een van onze cursussen.
  • Wij coachen alleen serieuze mannen. Door onze online cursus te volgen en toe te passen, weten we dat je gemotiveerd bent. Als je daar te lui voor bent, kan je beter terecht bij een van de vele andere ‘coaches’ die Nederland rijk is.

Zo krijg je coaching

  1. Volg onze andere cursussen (zoals Manslut Meesterschap).
  2. Meld je aan voor de wachtlijst. Klik hier om op de wachtlijst te komen.
  3. Je krijgt dan een mailtje wanneer er een mogelijkheid is om training te krijgen. Die mogelijkheid is er 3x per jaar, voor 4 mannen per keer.

Coaching voor high net worth individuals

  1. Voor vermogende mannen die beter willen worden met vrouwen is het mogelijk om op korte termijn privé coaching te krijgen. We hebben in het verleden celebreties, investeerders en oprichters van Fortune-500 bedrijven gecoacht.
  2. De coaching is volledig 1 op 1. Het is discreet en non-disclosure agreements zijn mogelijk.
  3. Programma’s duren een tot 4 weken afhankelijk van je wensen.
  4. Neem contact op om een intake sessie te boeken. Voor de intakesessie is er een deposit nodig van 1500€ die je terug krijgt na afloop van het intakegesprek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cursus Versieren