Nieuw? Start hier met lezen

Succesverhalen 

Jij bent niet de eerste man die we bij Versiercoach.nl helpen om zijn leven op orde te krijgen en goed te worden met vrouwen. 


Lees hieronder hoe doodnormale mannen hun ideale liefdesleven hebben bereikt:

Hier is een typisch verhaal van een jonge gast die tegen zichzelf zegt: “fak it, ik wil gewoon mooie vrouwen in mijn leven” en er vervolgens vol voor gaat.

Ook is dit een mooi voorbeeld voor hoe snel het kan gaan. Goed worden met vrouwen is namelijk een kwestie van weken en maanden… niet jaren.

Dit weekend kreeg ik de onderstaande mail van een van onze klanten Dries. Het verhaal wat hij vertelt is inspirerend, dus daarom deel ik het

Heb je hier en daar een succesje, maar wil je naar het volgende level gaan?

Angelo zat in precies dezelfde situatie. Hij regelde zo nu en dan wel iets, maar de echt mooie vrouwen en de grote aantallen bleven uit. Totdat hij de Manslut Meesterschap cursus aanschafte.

Opeens had hij waar hij ook kwam, vrouwen die tijd met hem wouden spenderen.

Alexander (28) was een laatbloeier. Desondanks heeft hij de afgelopen 4 jaar de schade ingehaald, en als kers op de taart heeft hij zijn droomvrouw gevoden. Lees in dit interview hoe het hem allemaal is gelukt.

Nog zo’n eentje die een belachelijke claim maakt, en het nog waar maakt ook.

Deze man was sociaal gezien een ramp vroeger. Hij had moeite met vrienden maken, laat staan dat hij een vrouw kon versieren.

Nu, na onder andere een coaching sessie van Tim Veninga zelf, is Mark in staat om de knapste vrouwen te versieren.

Lees hier wat hij allemaal heeft weten te bereiken de laatste jaren.

Toen kwam hij de Manslut Meesterschap cursus tegen en is het allemaal heel rap gegaan.

Hij fixt nu zulke mooie vrouwen dat mensen hem regelmatig nastaren op straat. Zijn vrienden snappen er niks van, maar in dit interview legt hij uit hoe hem dat is gelukt.

In een klein Overijssels dorpje wonen een probleem om leuke vrouwen te ontmoeten?

Niet voor Rolf.

Vrouwen vinden hem blijkbaar tegenwoordig zo leuk dat ze het vliegtuig pakken om hem even een paar dagen te kunnen zien.

Dat is echter niet altijd zo geweest.

Je leest hier hoe hij het voor elkaar heeft gekregen.

Rick is een schoolvoorbeeld van hoe je in een korte tijd enorm kan veranderen als persoon. Niet alleen op het gebied van vrouwen, maar ook financieel, sportief is hij zo veel gegroeid dat je hem niet meer terug zou herkennen.

In dit interview onthult Ronald (30) hoe hij de moed vond om zijn vriendin te dumpen.

Vervolgens legt hij uit hoe hij het vrijgezellen leven heeft kunnen uitspelen en nu de vrouw van zijn dromen heeft weten te krijgen.

Dat is nogal een drastische verandering die niet vanzelf (of per ongeluk) is gegaan. Lees in dit interview wat Josh allemaal heeft gedaan om zo goed te worden met vrouwen dat ze soms letterlijk 600 seconden nodig hebben om te besluiten met hem mee te gaan.

Ben, die tijdens een van de koudste winters van Nederland buiten sliep heeft het toch voor elkaar gekregen om nu:

1) De heetste vrouwen te kunnen daten. 2) Genoeg geld te hebben om elke dag uit eten te kunnen. 3) Elke dag te gaan sporten.


Wil je ook beginnen met jouw reis?

Dan raden we je aan om eerst 'De Klassiekers' te lezen. Dig je die artikelen? Dan kan je je daarna aanmelden op de nieuwsbrief en beginnen met een programma zoals Manslut Meesterschap.

Op zoek naar specifieke reviews & ervaringen van producten?

De meeste producten staan benoemd in de langere succesverhalen hierboven (lees die dus ook eerst). Hieronder staat per product een kleine verzameling aan reviews.

manslut boek ebook van tim veninga

Manslut

Boek of eBook: Mannen die Tim Veninga net ontdekken, beginnen vaak eerst met het lezen van dit boek.
Lees hier wat anderen zeggen over Manslut.

Gespreksninja logo

Gespreksninja

Video Cursus + eBook: Alles wat je moet weten over gesprekken voeren met vrouwen. Als je op dit moment moeite hebt met leuke gesprekken voeren, dan is Gespreksninja de juiste cursus voor je.
Lees hier de reviews van Gespreksninja.

Van Bitch Naar Baas Boek

Van Bitch Naar Baas Boek

eBook: Leer hoe je meer vrouwen, geld verdient en een beter lijf krijgt met dit underground handboek voor bazen. Verwacht bij de succesverhalen dan ook transformerende verhalen:
Hier de reviews van het Van Bitch Naar Baas Boek.

manslut-meesterschap

Manslut Meesterschap

Videocursus: Het stap-voor-stap-systeem met verborgen camera beelden om vrouwen te ontmoeten en te verleiden. Een betere cursus over vrouwen versieren in de club vind je niet.
Lees hier wat mannen zeggen die Manslut Meesterschap hebben gevolgd..

Van Chat Naar Bed Cursus

Van Chat Naar Bed

Video Cursus: Is appen niet jouw ding? Haal je niet uit Tinder wat je eruit zou willen halen?

Je bent niet de enige, vele mannen hebben dit probleem en hier lees je hoe een paar mannen dit probleem hebben opgelost:
Lees hier de reviews van VCNB.

daygame academie

De Daygame Academie

Video cursus: In deze cursus leer je hoe je nooit meer een leuke vrouw op straat voorbij hoeft te laten lopen. Er zijn een hoop mannen die de mooiste vrouwen hebben weten te versieren, terwijl ze daarvoor nooit iets fixten. Lees hier hoe het hun is gelukt:
Bekijk de reviews van de Daygame Academie.