Nog steeds maagd? 10 tips om snel je maagdelijkheid te verliezen door je eerste keer te hebbenIn dit artikel leer je:

 • Wat je kan doen als je het nog nooit hebt gedaan. Niet alleen hoe jij je maagdelijkheid verliest, maar hoe je ervoor zorgt dat je daarna niet weer een ontzettende nerd wordt.
 • Waarom je nu uit de kelder van je ouders moet vertrekken, je Xbox moet laten staan en direct een appartement moet huren naast de club. Als jij je maagdelijkheid wilt verliezen, en liever vandaag dan morgen, doe je dit direct.
 • Hoe je ervoor zorgt dat jij de gast wordt waar vrouwen naar uit kijken.
 • Waarom het hebben van een leven essentieel is om je maagdelijkheid verliezen, en mijn meestertips om er zo snel
  mogelijk 1 te krijgen.
 • 36 Copy & paste zinnen die je direct aantrekkelijker maken wanneer je met een vrouw praat
 • …en nog veel meer.

Ik ben nog steeds maagd, help wat moet ik doen

Help ik ben nog maagdOk. Dus je hebt nog nooit je plasser in aanraking laten komen met de schaamstreek van het andere geslacht.

Dat vind ik kut voor je.

En dat bedoel ik niet sarcastisch. Je maagdelijkheid maar niet verliezen is het naarste wat er is.

 • Al je vrienden hebben het al gedaan (of zeggen dat ze het hebben gedaan).
 • Je voelt je wanhopig omdat je niet kan wachten. Je seksuele drift moet ergens heen. En als geen enkele vrouw dan op je pik springt, ga jij je waardeloos voelen. (Hier later meer over)
 • Je kijkt sinds je tiende porno en weet dus wat er zoal te halen valt. Geen zorgen: ik ga je niet aanraden te beginnen met double penetration of de andere freaky shit die dagelijks over je scherm flitst.
 • Als je veel langer maagd blijft dan je wilt, zakt je eigenwaarde de grond in. Het nog niet gedaan hebben verplettert je dan. Dat gun ik geen enkele man.

Daarom heb ik vanuit de goedheid van mijn hart een artikel samengesteld met de 10 beste tips om je maagdelijkheid te verliezen.

Ook bij ons kwam het niet vanzelf

En het is niet alsof ik naast een boom ben gaan staan, daar samen met twee homies aan heb lopen schudden totdat er wat blaadjes random neer dwarrelden en ik die tips “plotseling had”.

Nee vriend. Deze tips zijn gebaseerd op iets wat we al tien jaar doen:

Gasten helpen om chicks te fixen.

Als we letterlijk duizenden mannen hebben geholpen om wat rond te scharrelen of een vriendin te krijgen, dan lukt het bij jou ook wel.

Je bent saai niet interessantJa, maar ik ben anders. Ik ben een speciaal geval, want…

Stop maar met praten.

Ik was namelijk afgeleid. Er vloog een vogeltje voor m’n raam langs en dat vond ik interessanter dan je hele levensverhaal.

Weet je waarom?

Ik heb dit soort shit letterlijk duizenden keren gehoord.

Elke man die niet goed is met vrouwen denkt dat hij anders is

Dat is logisch.

Het lijkt namelijk alsof iedereen zwemt in vaginaal slijm, behalve jij. Daardoor kan je in de veronderstelling komen dat je dan wel anders “moet” zijn. Ook al ben je dat in feite niet.

Het is een negatieve spiraal waarin je verkeert, vriend. Ik noem hem de “maagdenval”:

 • Je krijgt geen vrouwelijke interesse, en je vrienden wel. Jij voelt je een sukkel en je vrienden versterken dit beeld omdat ze klootzakken zijn die zich beter over zichzelf willen voelen. Maar geen zorgen. Grote kans dat je vrienden geen idee hebben wat ze doen en een paar keer geluk hebben. Er is hoop, en het heet Versiercoach.nl.
 • De vrouwen zien hoe jouw vrienden je behandelen, hoe onzeker jij bent en dat andere vrouwen je niet leuk vinden. Het wetenschappelijk bewezen concept van sociale bewijslast maakt dat het steeds lastiger wordt om vrouwelijke aandacht te krijgen. Als je pech hebt word je het lachertje van je school of andere sociale cirkel.
 • Je houdt dit in stand door je eigen onzekerheid, niet weten wat je moet doen en dat je immers niets meer durft te proberen.

In dit artikel ga ik je met alle drie helpen. Zodat je terecht komt in een opwaartse spiraal van vrouwen tot meer vrouwen.

Tip: Check hier wat je kan doen om ijskoud zelfvertrouwen te krijgen met vrouwen.

computerspel spelen altijdMaar eerst… Je maagdelijkheid verliezen

Je moet ergens beginnen:

Elke man die goed is met vrouwen, is ooit ontmaagd. Sommige vroeg, sommige laat. Ik ken een man die op zijn 35ste werd ontmaagd en toen met de ene na de andere vrouw in bed dook.

Waarom? Hij luisterde naar mijn tips.

Dus ook al ben je 50, heb je nog nooit een relatie gehad en heb je alle expansions van World of Warcraft, we gaan gewoon aan de slag. En we gaan ervoor zorgen dat jij deze maand nog een leuke chick mee naar huis mag nemen.

Hier komen de 10 tips:


Tip 1: Je leven is kut. Maak het beter

Waarom zou een chick in godsnaam met jou naar bed willen?

Ik ken je niet gast, dus het antwoord kan ik niet geven. Maar de meeste mannen die zich bij mij melden, kunnen deze vraag simpelweg niet beantwoorden.

Kijk om je heen:

Lijk jij op een gast die veel chicks bangt? En nee, dan bedoel ik niet de players uit slechte Hollywoodfilms, maar de mannen in jouw omgeving waar vrouwen voor vallen.

Gooi NU je Xbox uit het raam

World of Warcraft stop ermee als je goed wil worden in vrouwen versierenAls je helemaal geen mannen in je omgeving hebt die chicks krijgen, dan is het tijd om jezelf een bitchslap in je gezicht te geven en je Xbox bij het grof vuil te zetten.

Hetzelfde geldt voor World of Warcraft. Delete die shit.

Ik meen het.

Je mag kiezen:

Of je speelt Xbox, of je fixt chicks. Your choice, bro.

Chicks vallen op coole gasten

Oftewel:

Iemand met een leven.

Een gast die zelfverzekerd is – wat onmogelijk is om te worden als de enige stimulatie die je krijgt uit een kastje komt dat je aan je TV hebt aangesloten.

Ze wil een gast die een doel heeft en daarop afgaat. Er is niets interessanters voor een vrouw dan een man die zich als een pitbull in een missie heeft vastgebeten en daar 100% voor gaat.

En dan heb ik het niet over de missies in World of Warcraft.

Tip: Waar vrouwen nog meer op vallen? Dat lees je hier.

Tijd om een plan te maken

Hieronder wat suggesties van mij, gratis en voor niets, om te zorgen dat je verandert van een ubernerd in een meesterversierder:

Fix je uiterlijk

Vrouwen hebben geen zin om te zoenen als je adem zo stinkt dat ze bijna KO gaan, en ze willen je niet pijpen als je buik in de weg zit.

Meer lief geformuleerd advies vind je in onderstaande Tim Veninga Show.Fix je dagelijks leven

Stel een doel wat maatschappelijke betekenis heeft, en zorg dat je het bereikt. Of het nou een baan of een studie is, of een wilde ambitie die je alleen waarmaakt met keihard werken.

Belangrijk is dat je hard gaat werken voor iets dat niet alleen je niet alleen je vrienden van Xbox live aanspreekt, maar ook vrouwen die je potentieel willen ontmaagden.

Ga sportenZorg dat je gezond bent en helder kan denken

Wil je intelligent en cool overkomen op vrouwen?

Ga naar de sportschool.

Niet omdat je breed hoeft te worden, wel omdat je ontspannen en gezond wilt zijn.

Plan tijd in om achter chicks aan te gaan

Hoe je dit doet kom ik zo op, maar het is belangrijk dat je letterlijk ruimte inplant die je alleen besteedt aan de “jacht”.

Je kan niet een coole gast worden en verwachten dat de chicks aan komen waaien, je zal ze op moeten zoeken en ze laten zien dat je verandert bent.

Ja maar, dat klinkt als erg veel werk. Ik wil je nummer 1 geheim om een chick in bed te lullen zonder extra moeite

Dan heb ik zojuist gedaan, vriend:

Zorg dat je een cool leven hebt.

Het wordt namelijk zoveel makkelijker om een chick te versieren als ze je cool vindt.

Het is alsof je nu een deur-aan-deur verkoper bent die langs alle deuren gaat met een zak stront. Moet die verkoper zich focussen op het leren van de beste verkooptechnieken om die zak stront te slijten?

Nee. Hij kan beter een ander product nemen en dat proberen te verkopen, zoals bijvoorbeeld een zak met goud of Manslut Meesterschap.

Ja maar, ik denk niet dat het gaat lukken. Ik ben echt een sukkel

Dat jij je nu een sukkel voelt, wil niet zeggen dat het niet gaat lukken. Dat je dit denkt komt doordat niemand in je omgeving je het tegendeel bewijst.

Zeg nou zelf:

Hoeveel gasten ken jij die van totale nerd-dom naar masterlijke playerheid gaan en echt goed worden in chicks fixen? Nou?

Daarom hieronder een lijstje met boeken die ik je aanraad te checken, geschreven door gasten die ooit onManslut-Boek-3D-250-x-380tzettend slecht waren met vrouwen maar een manier vonden om beter te worden.

Dit zijn geen handleidingen, ze dienen alleen als inspiratie. Ze zijn het bewijs dat het mogelijk is om van “een zero” naar “een hero” te gaan als je hard werkt.

 1. Manslut door Tim Veninga
 2. I Hope They Serve Beer in Hell door Tucker Max
 3. The Game door Neil Strauss

Check voor de beste trucs uit The Game van Neil Straus ook dit artikel.


Zoals ik net al aangaf zijn dit geen handleidingen, en dienen ze als inspiratie.

Dit is belangrijk:

Je moet er eerst van overtuigd raken dat het mogelijk is om jezelf te verbeteren, en dat er hoop is om je maagdelijkheid te verliezen.

Hoop doet leven, leven doet hard werken, en hard werken doet ervoor zorgen dat de vrouwen over je heen rollen binnen een paar maanden.

Al het bovenstaande doen heeft nog een doel

get-a-lifeWanneer ik je straks ga vertellen hoe je vrouwen moet versieren, is dat niet het enige wat je in je leven doet. Dat gaat niet werken.

Ik ken meerdere gasten die hun studie hebben opgezegd om fulltime achter de vrouwen aan te gaan. Ze deden het geen steek beter dan de gemiddelde man.

Hoe dat komt?

Hun eigenwaarde zat volledig in het versieren van chicks. Dat is niet gezond.

Een vrouw wil helemaal geen man waarvoor het een enorme ramp is als ze hem afwijst. Ze wil een man met een gezond leven, die nog meer te doen heeft dan als een hondje afwachten totdat hij een poes ziet om achterna te zitten.

Zorg ervoor dat jij je eigenwaarde spreidt

Door te investeren in verschillende gebieden van je leven, voorkom je dat je in 1 van deze wanhopig wordt.

Stel dat je een avond snoeihard wordt afgewezen, dan is dat een stuk minder rot als je weet dat je diezelfde dag klauwen met geld hebt verdient, of goede studiepunten hebt behaald.

En wanneer je goed in iets wordt, zul je merken dat dit in het sociale verband waarin je het doet respect afdwingt.

Wat het verliezen van je maagdelijkheid weer een stuk makkelijker maakt, als je dat besluit te doen met iemand die in je sociale omgeving zit.


Tip 2: Je vrienden zijn ruk. Zoek nieuwe vrienden

Pickup-dude-dramaAls je een loser bent is de kans groot dat je vrienden dat ook zijn. Je bent het gemiddelde van de vijf mensen waar je het meeste mee omgaat.

Wil je beter worden met vrouwen?

Dan zul je mensen moeten opzoeken die dat al kunnen. En dan bedoel ik niet je oudere broer die 1 vriendin heeft gehad en daardoor een grote mond heeft.

Dat een man meer chicks heeft gefixt dan jij is logisch als je nog maagd bent. Dat wil niet zeggen dat ze er verstand van hebben

Zoek mannen op waarvan je weet dat ze regelmatig een nieuwe vrouw mee naar huis nemen, en word bevriend met ze.

Wat te doen als je deze mensen niet in je omgeving hebt

Bij Manslut Meesterschap – mijn videocursus over vrouwen versieren – zit een Facebookgroep met gasten die heel actief zijn in beter worden met vrouwen.

Sommigen zijn enorm goed geworden, en niemand is te kwaad om een ander te helpen of samen op stap te gaan.

Wil je het zwaardere geschut erbij halen, kies dan voor coaching.

Alleen door 1-op-1 coaching kan je echt snel goed worden in vrouwen versieren. Mits je een coach kiest die zelf goed is met vrouwen, en het jou ook kan uitleggen.

Maak nieuwe vriendenGa om met mensen die hetzelfde doel willen behalen of al behaald hebben

Dit principe voor het zoeken van nieuwe vrienden geldt op alle vlakken in je leven.

Wil je gespierder worden? Lul met de gasten in je sportschool of ga naar fitness meetups.

Wil je betere cijfers bij je studie, of meer verdienen op je werk? Praat met de gasten die het goed doen.

Het is heel belangrijk om kritisch te zijn met wie je optrekt. Wil je meer uitleg waarom en hoe je dit doet, check dan onderstaande Tim Veninga Show:Tip 3: Vergeet Tinder. Het gaat hem niet worden

Tinder-datesNog maagd zijn als een man en dus geen ervaring hebben, gaat simpelweg niet werken om via een datingsite of app een chick te fixen. Zelfs niet als ze moddervet is.

Di komt omdat er op datingsites hard wordt geselecteerd door vrouwen. Ze hebben een overvloed aan mannen tot hun beschikking en zullen altijd gaan voor de gasten met de lekkerste kop en de meest zelfverzekerde uitstraling.

Als jij nog maagd bent ga ik er voor het gemak maar van uit dat je niet superknap bent en niet heel zelfverzekerd overkomt.

In het echt is dat allemaal geen probleem, of in ieder geval niets wat niet overkomen kan worden.

Via Tinder of een andere datingsite is het een ramp

Het is alsof je probeert de Tour de France te fietsen op een fiets die twee maten te klein is, en waarvan de banden langzaam leeglopen.

Dus:

Pak je telefoon. Gooi Tinder eraf. En doe het nu.

En pas als je dat gedaan hebt, mag je van mij naar tip 4.


Tip 4: Zorg dat je 3 keer per week uit kan gaan

In een club kroeg discotheek of bar flirten en versierenKijk:

Als jij de hele dag op je luie reet zit en alleen naar buiten gaat om te eten, werken en boodschappen te doen, wordt het knap lastig.

Je zal, om ontmaagd te worden, vrouwen moeten vinden die zo lief zijn om met je naar bed te gaan.

Dit kan je natuurlijk doen door naar de Albert Heijn te gaan, en te hopen dat daar een lekkere chick is die spontaan op je pik springt…

Maar je kan ook naar de plek gaan om vrouwen te versieren, waar vrouwen speciaal naar toe gaan om gedaan te worden en zij dus veel zin hebben om met een vreemde man aan te pappen:

Clubs.

Clubs zijn het Mekka van chicks versieren

Ze komen er om weinig andere redenen heen dan voor mannelijke aandacht. Fuck die leugens over “gezellig een drankje drinken”.

Thuis is het bier (of de ranzige wijn die sommige chicks drinken) tien keer goedkoper, de muziek staat er minder luid en je ruikt na afloop niet alsof je een sporthanddoek bent die een week niet gewassen is.

De vrouwelijke behoefte naar aandacht is waar het uitgaansleven op draait, waar het succes van een club door bepaald wordt. Want daar komen mannen op af.

Na dit verkapte economielesje, wat meer over hoe je dit aanpakt:

daygame-setZorg dat je drie keer per week uitgaat

Plan dus tijd in zodat je naar de club kan.

En geen gepiep over “even een uurtje en dan weer naar huis.”

Nee vriend. Hoe later het wordt, hoe gewilliger de chicks. De kans dat je als maagd een chick scoort is om vijf uur een stuk groter dan om drie uur.

In de meeste gevallen zal naar een club gaan het makkelijkst zijn als je net begint. Zeker als je onze tips volgt. Maar om je nog wat andere ideeën te geven:

Lees hier meer over vrouwen aantrekken.


Tip 5: Vind wings, maar leer ook alleen uitgaan

wingman-of-the-year-75719Ik heb een hekel aan het woord “wingman”. Waar het op neer komt, is dat je mannen om je heen verzamelt die vrouwen aanspreken. Dit maakt de drempel om dat ook te doen een stuk lager.

Het beste wat je kan doen is goed rondkijken in de club wie ermee bezig is, of via Facebookgroepen in contact komen met jongens die hiermee bezig zijn.

Tip: Check dit artikel over hoe je een goede wingman wordt en welke regels er zijn.

Wat je in ieder geval niet moet doen is met je vriendjes in een kringetje gaan staan en schandalige hoeveelheden bier wegzuipen, en met geen enkele vrouw praten.

Ik bedoel, ik weet niet in welk universum die shit wel werkt, maar het is niet in het onze.

Om je te helpen met dat aanspreken, geef ik je 36 voorbeeldzinnen om haar aangetrokken tot je te maken. Je vindt ze aan het einde van dit artikel.

Leer hoe je alleen uitgaat en succes hebt

Daarnaast is het verstandig om te leren alleen uit te gaan.

Denk niet dat je een wanhopige gast bent als je dit doet, en het hoeft al helemaal niet zo over te komen.

Als je leert alleen uit te gaan maak jij je leven juist een stuk makkelijker. Lees hier waarom en check onderstaande Tim Veninga Show:Tip 6: Focus je op 1 ding tegelijk als je in de club staat

Ok. Je wilt dus leren hoe je chicks versiert in een club. Dat is fantastisch vriend.

Maar hoe ben je van plan dat te doen?

Dit is hoe het niet werkt:

 • Veranderen in een zelfhulp junkie en een zomer lang DVD’s kijken over vrouwen versieren. Daarna nog drie maanden wachten met die tips toepassen omdat je het druk bent op school.
 • Als je in de club staat alles wat je hebt geleerd in 1 keer proberen toe te passen. Als het even niet lukt of je twijfels voelt, naar huis rennen om daar op te zoeken wat je favoriete guru heeft gezegd.
 • Mij, vanuit de club, vanaf je telefoon, om fokking vijf uur ’s nachts, een e-mail sturen met een vraag over de beste manier om een vrouw aan te spreken.

Gast, ze staat naast je. Je krijgt geen bonuspunten voor de meest epische benadering.

Weet je niet wat je moet zeggen, improviseer. Je vraagt maar om hulp als die chick niet naast je staat.

Accepteer dat je moet oefenen om goed te worden

Oefenen is belangrijkAls je goed wilt worden in het versieren van vrouwen, zul je moeten accepteren dat het een vaardigheid is. Iets wat je leert door het te oefenen.

Ik weet niet of je een instrument bespeelt, maar stel dat je net begint met pianoles.

Ik kan je verzekeren dat je niet als eerste een ingewikkeld stuk van Mozart krijgt voorgeschoteld, maar dat je net als een kleuter eerst een week mag zwoegen op “Mieke Heeft een Lammetje”.

Maar, maar, ik wil concrete tips over hoe ik vrouwen versier

Mooi. Daar zijn we hier voor.

Op deze site vind je letterlijk alleen maar artikelen die erop gericht zijn om jou beter te maken met vrouwen.

Waaronder:


Tip 7: Zorg dat je dicht bij de club woontforever alone

Je kan alle tips van de wereld lezen. Je kan elke nacht uitgaan. Je kan nog zo hard je best doen.

Maar als je in een dorpje woont, laten we zeggen Schubbekutteveen, en je gaat daarvandaan uit?

Dan handicap jij jezelf ontzettend.

In de eerste plaats moet je elke keer terug naar huis vanuit de club

Ga je met de trein, dan ben je daar minstens een half uur mee kwijt.

Ik kende een gast die vanuit Ede overal in het land ging stappen, en soms twee en een half uur met de eerste trein terug naar huis ging.

Don’t do that.

In de tweede plaats wordt het lastiger om een chick mee te namen naarmate je verder van de club woont

Een vrouw mee naar huis nemen en te ver weg wonenHet kan zijn dat zij jou meeneemt naar huis, maar ook op die optie moet je niet rekenen.

Wat als ze bij vriendinnen slaapt? Wat als ze bij haar ouders woont?

Je hebt een plek nodig om te naaien als je ontmaagd wilt worden, klaar.

En als je naar de club gaat om een vrouw te versieren die je daarmee gaat helpen, dan heb je een huis (of een kamer) in de buurt van de club nodig.

Ja maar, verhuizen is te veel moeite

Ok man.

Veel succes met de komende vijf jaar tennissokken volschieten terwijl je het oeuvre van Sasha Grey doorwerkt.

Ik spreek je na die tijd wel weer.

Waar kan ik het beste wonen?

Zo dicht mogelijk bij de club.

Het liefst eronder of boven, maar dat zal waarschijnlijk niet lukken. Hoe dichter hoe beter, in ieder geval.

Er zijn in de grote steden genoeg studentenhuizen waar je voor relatief weinig geld een kamer kan vinden. Dit soort huizen werken wel vaak met een systeem waarbij je moet hospiteren, en alleen toffe gasten toegelaten worden.

Zorg er dus voor dat jij die toffe gast bent.


Tip 8: Scoor je een nummer, plan direct de volgende dag een date

Ga voor een date niet voor een nummerNummers scoren is voor maagden.

Waarom? Een nummer kan je niet doen. Onenightstands zijn voor players.

Tip: Check hier wat de kenmerken van een alfa man/player zijn en hoe je er 1 wordt.

Ik raad je af om voor het nummer te gaan. Het is altijd beter om te proberen of een vrouw direct met je mee naar huis wil.

De reden is dat als jullie elkaar leuk vinden, het versierproces daarna een stuk makkelijker wordt.

Een vrouw heeft namelijk de keuze met wie ze naar bed gaat, en wie niet

Dat is wat zij bepaalt, en waar zij voorzichtig mee is. Check het concept van sexual selection maar eens.

Mannen worden sneller geiler dan vrouwen, en fantaseren over 70% van de vrouwen die ze ontmoeten. Inclusief de vrouwen die jonger of ouder zijn dan henzelf.

Vrouwen daarentegen hebben die fantasie veel minder:

Ze vallen minder op uiterlijk en meer op emotionele stimulatie. Waardoor ze minder geprikkeld worden door de dag heen, en veel meer mannen zouden afwijzen. Ze worden er simpelweg minder geil van.

Het gevolg is dat de “bottleneck” van de keuze bij vrouwen ligt. Maar wanneer je seks met haar hebt gehad, dan verschuift die dynamiek. Vanaf dat moment ligt de keuze bij jou.

Wil je haar nog een keer mee naar bed nemen?

hyperactieve-hondEen vrouw weet dat mannen snel opgewonden raken.

Zij vraagt zich af of zij speciaal voor jou is. Of je haar zo bijzonder vindt, dat je in plaats van een nieuwe vrouw haar nog een keer wil doen.

Omdat zij met jou naar bed is geweest, zal zij er sowieso vanuit gaan dat jij een stoere gast bent (althans, in het merendeel van de gevallen).

Daarom zal zij naderhand hopen dat jij haar aandacht geeft, en als je dat niet doet erom vragen.

Het gevolg is dat de hele dynamiek verschuift en je veel minder moeite hoeft te doen

En er veel minder tijd in hoeft te steken.

Daarom is het handig om zo snel mogelijk met haar naar bed te gaan:

Vindt ze de seks goed, dan komt ze terug voor meer.

Maar goed. Stel dat een onenightstand er niet inzit. En je neemt haar nummer aan.

Wat doe je er dan mee?

Je plant zo snel mogelijk een date, dombo

op-date-vragen-whatsapp-tinder-facebookHet liefst nog terwijl ze voor je staat. Als jullie een reden hebben om elkaar de volgende dag te zien – of dit nou het kijken van een film bij jou thuis is, of wat drinken, of wat dan ook – dan wordt de kans veel groter dat er wat gebeurt.

Want stel dat je haar de volgende dag appt, dan is ze nuchter en zal ze zich afvragen wie die vage gozer ook was waar ze de halve avond mee heeft lopen praten.

Er kan van alles gebeuren de volgende dag.

Nummers scoren in de club is simpelweg een enorme gok

En bij Versiercoach houden we niet van gokken. We houden van chicks in ons bed.

Zeker als je nog maagd bent is er geen enkele reden om deze gok te nemen. Probeer haar diezelfde avond nog mee te nemen, en als dat niet lukt zorg je dat jullie de dag erna een date hebben.

Was je zo lui om dat te vergeten toen je voor haar stond, en lees je dit pas naderhand? Stuur haar dan direct de volgende dag een bericht om met haar af te spreken om iets leuks te doen.

Ga direct voor de date.

Wil je meer informatie over chatten, bijvoorbeeld over wat het betekent als ze niet reageert? Check deze blog.

Oh, en wil je weten wat je haar moet appen? Een van deze 10 Appjes die altijd werken:

Bonus Download: De 10 Knip-En-Plak Appjes Die Altijd Werken: Klik hier om ze nu gratis te downloaden.

Tip 9: Lieg tegen vrouwen

Nee, homie. Jij bent maagd. Wij niet. Wij hebben 3+ onenightstands per week en meerdere vriendinnen.

Natuurlijk is dit niet alleen omdat we liegen. Het heeft wel te maken met ons killer instinct:

De bereidheid om te doen wat nodig is om een vrouw in bed te krijgen.

Nog maagd zijn als man, is iets waar je maar beter over kan liegen. Bekijk onderstaande Tim Veninga Show daarover:De reden is simpel:

Als je in een club staat, en een vrouw heeft zin om te neuken, wie denk je dan dat ze liever in haar bed heeft?

Een gast die al door een leger van haar vriendinnen is gegaan omdat hij zo goed is in bed, of een gast die nog geen idee heeft hoe hij het gaatje moet vinden?

Gast, je bent slecht in bed. Je bent maagd.

Het nog niet gedaan hebben en goed zijn, is onmogelijk.

Chicks zijn net mensen. Ze willen een leuke avond. En ze willen leuke seks. Doe dan op zijn minst van tevoren alsof het een geweldige ervaring wordt.

Liegen om een vrouw te versierenMaar, maar, ik mag niet liegen van mijn moeder

Nee klopt. Maar van mij wel.

En ik ben je grote broer als het op player-zaken aankomt. Wie leert je hier chicks te versieren, ik of je moeder?

Een leugentje om bestwil, daar is niets mis mee.

Ik kan je verzekeren dat een chick het je helemaal niet kwalijk neemt.

Als je geweten je zo naar de keel grijpt dat je het niet voor je wilt houden, raad ik je aan om eerst een set nieuwe ballen aan te schaffen. Als ze tijdelijk uitverkocht zijn, kan je het altijd nog aan die chick vertellen.

Zeg dan dat je niet houdt van mensen die vooroordelen hebben en dat je daarom hebt gelogen. Complimenteer haar ermee dat zij er wel zo cool mee omgaat. Geloof me dat het dan allemaal goed komt.

Tenzij je verliefd wordt…


Tip 10: Word niet verliefdik-hou-van-je liefdesverklaring

In mijn coachingspraktijk zie ik dat de meeste mannen verliefd worden op de eerste tien vrouwen die ook maar een beetje aardig tegen hen doen.

Dat is logisch:

 1. Je bent geil.
 2. Zij ziet er goed uit.
 3. Ze zegt “hoi”.

Genoeg reden om bijna je onderbroek vol te blaffen als je nog maagd bent.

Als diezelfde chick dan nog zo aardig is om met je naar bed te gaan, wordt de kans reusachtig dat je verandert in een kleffe druiloor die niets anders kan dan haar kleffe SMS’jes sturen en slijmen of ze het alsjeblieft nog een keer met hem wil doen.

Ik heb slecht nieuws voor je

 1. Dat is niet aantrekkelijk.
 2. Dat is alsof jij jezelf met een bazooka in je voet schiet.
 3. Je maakt mij er boos mee.

Want luister eens:

Denk je dat ik al deze tien tips heb samengesteld zodat jij het bij 1 chick kan houden, om het daar dan gelijk mee te verpesten? Nee, vriend. Daarvoor zijn de uren die ik erin heb gestoken veel te kostbaar.

Ik wil dat jij een chick ontmoet die perfect is voor jou

Droomvrouw-Formule-LogoJe droomvrouw.

Eentje waar je niet alleen 1 nacht, maar de komende jaren helemaal wild van wordt. Die perfect in elkaar zit van binnen, en die net zo tof (en liever nog toffer) is dan jij.

In de tussentijd wil ik dat je zoveel mogelijk vrouwen date en doet.

Niet omdat je het moet zien als sport (maar er is geen wet die dat verbiedt). Iedere man gaat een fase door waarin hij zoveel mogelijk chicks wilt bangen. Wanneer je erin komt maakt mij niet uit.

Waar het om gaat is dat je leert wat je smaak is. Wat je wel en niet leuk vindt aan een vrouw.

Veel gasten die ik coach of advies geef, nemen een relatie met de eerste hork die zo aardig is om hen meer dan drie keer te doen.

Het recept voor een regelrechte ramp

Doe je dit, dan zal ik je even voorspiegelen wat ik met je soortgenoten die dit ook deden heb zien gebeuren:

 • Ze krijgen verkering met een iets te dikke chick op sportschoenen. Ze zijn alleen verliefd omdat ze meerdere keren met haar naar bed mochten, en dat niet bij andere vrouwen lukte.
 • Na een jaar zijn ze allebei vijf kilo aangekomen – als ze niet al uit elkaar zijn doordat de man het zelf heeft verkloot.
 • Na drie jaar woon je in een IKEA-paleisje met twee lelijke kinderen of in ieder geval een vriendin die je domineert alsof je haar sloofje bent.
 • Daarna gaat het uit, betaal jij je blauw aan alimentatie en kom je vervolgens bij mij of ik je alsjeblieft wil helpen om goed te worden met vrouwen.

Als je denkt dat dit jou niet overkomt, be my guest. Als je denkt dat dit extreem is, think again. Ik heb het keer op keer zien gebeuren bij mijn ex-klanten. Inclusief het stuk waarbij ze na afloop van deze vernederende scene mij smeken om hen te helpen.

Doe ervaring op voordat je settelt

Date meerdere en andere vrouwenDus wees geen sukkel:

Date op z’n minst 20 vrouwen voordat je een relatie begint. Doe ze alle 20.

Je wordt beter in bed en je leert wat je fijn vindt.

Plus, je gaat door die eerste 10 heen waar je gegarandeerd verliefd op wordt. Puur omdat je een maagd was.

Gelukkig is dat nu wel anders.


Zo. Dat waren mijn 10 tips om je maagdelijkheid zo snel mogelijk te verliezen

Graag gedaan, man.

Post je verhalen over je veroveringen hieronder in de reacties.

Als ik op een regenachtige zondag niets te doen heb nadat ik 1 van mijn vriendinnen heb gedaan, zal ik mijn laptop op haar blote rug zetten en antwoord geven op je vragen.

Cheers,

Sander

P.S.: Vergeet je bonus niet

36 Gratis Voorbeeldzinnen. Dan gaat het aanspreken je weer wat beter af en verlies je binnen no time je maagdelijkheid, kleine sprinkhaan.

Download ze hieronder:

Bonus Download: 36 GRATIS Voorbeeldzinnen om een vrouw gek op je te maken. (Klik hier om nu te downloaden).